Referendum o rodine

Diskusie na politické témy...

Zúčastníte sa na referende?

Áno a na všetky otázky odpoviem áno
22
16%
Áno a na niektorú z otázok odpoviem nie
13
9%
Áno a na všetky otázky odpoviem nie
3
2%
Nie
92
66%
Ešte neviem
9
6%

Celkom hlasov: 139

Pascalwb
Addict
Addict

Re: Referendum o rodine

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Mna stale prekvapuje o com vsetkom to referendum je, uz je aj o gender indeologii co som naposledy pocul, niektory ludia si tam najdu vsetko.

Inac preco vzikla ta aliancia alebo aky co bol dovod jej vzniku?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

http://www.forumzivota.sk/2013/12/11/vz ... nferenciu/

Tu je ich samovysvetlenie plné prázdnych floskúl a vyčačkaných rečí. Chromík nemal dosť, že mal pazúry vo Vatikánskej zmluve (a môže donekonečna presviedčať, že jeho aliancia nie je zameraná na jedno vierovyznanie), tak sa musel začať šprtať v niečom inom.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Referendum je tu, mal by ist odhlasovat kazdy, kto ma nazor na niektorej strane, volebne pravo a nie je nemohuci.
Vysledky mozu byt tri - ano, nie, neplatne kvoli nenaplneniu kvora.
Pokial budeme mat "ano", vznika urcity precedens do buducnosti - vsemozne LGBXY.. organizacie maju po ptakach, pretoze ak by sami iniciovali ref. za nejake svoje otazky proti tomuto ref., ci na zmenu ustavy v budnocnosti napr. na upravu vyznamu manzelstva, maju problem s jeho znenim a vobec organizovanim, kedze na rovnake otazky referendum uz nemoze byt, ak raz bolo platne. Vznika priestor na posuvanie sa k dalsim podobnym otazkam.
Pokial bude vysledok "nie", ma po ptakach Aliancia, kedze ludia im dali jasne stanovisko, co nechcu a teda bude aj poprask v mediach a na dlhu dobu bude od nich pokoj..
Pokial bude neplatne, Ali(e)ancia ma dalej moznost tlacit do verejnosti svoju agendu, tvrdit, ze ludia by aj tak hlasovali ano, ak by bola dostatocna ucast a mozu dalej manipulovat a snazit sa presadit svoje poziadavky.

Navyse, odporucanie neist sa vyjadrit napriek tomu, ze niekto je nazoru "nie" alebo "ano", je defacto prenechanie vlastneho rozhodovania do ruk niekomu inemu a trapny alibizmus.
Casto najma po volbach zneju hlasy, ze ten a ten nehlasoval a jeho sa vysledok natyka, ci niekto tvrdi, ze stranu napr. KSSmer nevolilo 44% ludi,ale len zhruba 25%, lebo ostatni nehlasovali....kravina na n-tu; vysledok sa tyka kompletne vsetkych, ci hlasovali alebo nie, pokial ziju v SR; a tym, ze sa dakto tvari, ze je nestranny, lebo nehlasoval si akurat serie do huby.

Tzn. pokial niekto tvrdi, ze vyjadrenie nazoru je aj neist hlasovat, je velmi pravdepodobne dement, ignorant alebo ma inu mentalnu poruchu, ci neschopnost logicky uvazovat. Ake vyjadrenie tym dotycny predstavil, nie? ano? mozno? asi?
Nehlasovanie samozrejme nie je vyjadrenim nazoru;; ako by mohlo byt, ked dotycny svoj hlas neodovzda?

Casto sa vyskytuje nezmyselne tvrdenie, ze nemame zneuzivat referendum, aby nezovsednelo a nepytat sa na zbytocne otazky .... tu " myslitelia" narazaju na konflikt so skutocnostou, kedze otazka uz nestoji, ci mame alebo nemame spustit referendum na tieto 'zbytocne otazky', ale to referendum uz SPUSTENE BOLO. Referendum sa UZ kona a teda akekolvek brojenie proti referendu, je v principe znevazovanim institutu referenda ako takeho. Medinovanie nad tym, ci je alebo nie je zbytocne je davno pase a mimo misu. Iste, nie kazdy je tak dusevne vybaveny, ze tento fakt pochopi a aj tak bude ohanat sa svojim iracionalnym bludom.
Odhovaranie ludi od referenda moze mat lahko za nasledok (a tym som si na 100% isty), ze dalsie referenda, nech v nich je akakolvek otazka, budu navstevnostou menej uspesne, kedze ludia budu mat predstavu, ze je vobec zbytocne tam ist.
Volici casto placu, ze ta a ta strana vyhrala a henta nie, a potom sa tu mame nahovno.......ale koho doprdele to je chyba? no presne tych debilov, ktori sa toto pytaju a neboli volit. Keci, ze nie je koho su znova iracionalne, pretoze vzdy je koho. Aj keby malo byt kazde volebne obdobie zlozene z diametralne inych stran.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

A čo v prípade, ak sú mi všetky 3 otázky v referende absolútne ukradnuté, nijako sa ma netýkajú, nijako ma nezaujímajú? Aj v tom prípade mám ísť hlasovať, vyjadriť svoj názor, ktorý nemám len aby som bol? A v prípade, že áno, tak ako mám odhlasovať? Hodím si mincou?
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Nesúhlasím makovník. Ja nepôjdem z toho dôvodu, že im nemienim zvyšovať účasť aby presiahla 50%. Ak by som išiel tak by som hlasoval 3xnie. Takže tým, že nepôjdem vyjadrujem svoj negatívny postoj k tomu. A makovnik nestavaj sa tu do role, že len ty si lietadlo a máš právo určovať čo ostatní môžu a mali by robiť.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

a porovnávať to s voľbami je úplne odveci, hádam vieš prečo.. a to sám nevolím
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Makovnik, chyba je v tom, ze pre platnost referenda je potrebna 50 %na ucast. To vytrava podmienky presne pre to uvazovanie, ze ked s otazkami nesuhlasim, tak radsej nejdem. Tym bude referendum neplatne a je pokoj. Ak by cast nesuhlasiacich isla, tak sa potrebna ucast moze prekonat, ale vznikne stav, ze vacsina odpovedi bude samozrejme kladna, pretoze ostatni nesuhlasiaci ostali radsej doma v domnienke, ze referendum bude neplatne. Ak by bol vysledok referenda zavazny nezavisle od ucasti, tak by to bolo rovnake ako s volbami a vyjadrit by sa mal kazdy ci uz s otazkami suhlasi alebo nie. Zda sa mi, ze tak to maju vo Svajciarsku a to by mal byt hlavny dovod preco su tam referenda take oblubene a maju vysoku ucast.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Môj názor je, že toto referendum nech už dopadne akokoľvek, skutočne otvorí ďalšiu tému a spraví ju veľmi aktuálnou. Dovolím si tvrdiť, že nasledujúce referendum bude o odluke cirkvi od štátu. A to úspešné bude, verte mi.

Mnohí si neuvedomujú, ale toto je trend, ktorý treba stopnúť. Pred 5-timi (cca) rokmi to nevyšlo Tutkovej (pravá ruka Chromíka) so zákazom interrupcií a antikoncepcie, keď oblebila celé Slovensko nechutným potratom zo 6.-mesiaca. Potom Chromík bol (čiastočne) neúspešný pri Vatikánskej zmluve. A teraz toto. Čo bude ďalej?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Referendum už spustené bolo. Bolo spustené asi desiatimi percentami oprávnených voličov (420 000 z asi 4,2 milióna). Bolo to ich ústavné právo, využili ho, vyzbierali tie podpisy.

A zároveň vyzbierali "iba" 420K podpisov aj napriek tomu, že:

- "zberači" lurkovali pred kostolmi, sám som bol toho svedkom
- kňazi robili odporúčania v kostoloch
- cirkev (a je jedno, či RKC alebo evanjelická, ktorú som doteraz považoval za oveľa progresívnejšiu) robila odporúčania, jej "elektorát" disponuje 75-timi percentami celej populácie tejto banánistickej džamahírie

...a to je dostatočným dôkazom už v kroku jedna zo strany AzR, že ostatní to jednoducho ignorovali. A tí ostatní, tých 90 percent zvyšných ľudí s volebným právom, petíciu nepodpísalo - AK by mali o ňu tak obrovský záujem, určite by nemali problém si nájsť podpisové miesto, veď stačil najbližší kostol. Teda už vtedy bolo jasné, že s tým "spustením" buď nesúhlasila alebo ho mala na háku drvivá väčšina ľudí s volebným právom (teda tých 90 percent).

Ozajstné číslo sa dozvieme až po skončení referenda, teda to číslo, ktoré napovie, ako ho majú ľudia na háku. A každý, kto tu mrmle o tom, ako je neúčasť nesprávna alebo niečo podobné - je to moje ÚSTAVNÉ PRÁVO nezúčastniť sa na referende, presne také právo zakotvené v ústave, aké využili ľudia, ktorí referendum iniciovali.

Netuším teda prečo sa práve tá strana stále oháňa svojím ústavným právom, pričom by veľmi rada kritizovala ústavné právo iných. To platí aj o vyjadrovaní kritických názorov na otázky a referendum ako také - v ústave je aj taký vtipný článok 26. Toľko k "ignorantom, dementom, mentálnym poruchám" a podobne. Nie sme v komunizme, hlasovanie na referende nie je "občianskou povinnosťou" a na rozdiel od volieb v ňom nefunguje preferenčný systém - hlasy nezúčastnených teda neprepadnú nikomu.

A keďže tu máme kvórum, tak:

1) účasť + áno = súhlas
2) účasť + nie = súhlas
3) účasť + neplatný hlas = súhlas
4) neúčasť = nesúhlas

Teória :

- ak by účasť 3xáno bola viac (koľkoľvek) ako 50 percent, moja účasť a 3xnie by neznamenali nič, pretože by referendum prešlo a bolo by úspešné
- ak by účasť 3xáno bola menej (ale blízko) ako 50 percent, moja účasť a 3xnie by znamenali, že im pomôžem k zvýšeniu alebo naplneniu kvóra
- ak by účasť 3xáno bola oveľa menej ako 50 percent, moja účasť a 3xnie by im nijako nepomohla, úspešné by tak či tak nebolo

AK chce niekto hlasovať za akúkoľvek otázku áno, referendum pre neho má význam. Ak však má otázky na háku alebo s nimi nesúhlasí, alebo by chcel vyjadriť svoje 3xnie, tak jeho účasť na referende je TOTÁLNOU SPROSTOSŤOU a pripomínam IBA VTEDY, ak je kvórum. A kvórum je.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ono bol by som rád ak by bola prevažná vačšina hlasov 3 x NIE, to by bol potom signál že slováci chcú pre deti sexuálnu výchovu, chcú aby homosexuáli adoptovali deti, chcú aby mohli ludia rovnakého poholavia mohli uzatvárať manželstva ale to je nereálne a nereálne je aby bolo tolko hlasov a my čo sme za 3 krát nie splynieme s ludmi ktorým to je jedno, to referendum je tak stavane že my čo nesúhlasime s otázkami referenda tak radšej ostaneme doma ako ísť tam lebo by sme dopomohli aj s NIE hlasmi aby bolo referendum v konečnom dôsledku ANO
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

nechápem, prečo tu väčšina z vás vníma tretiu otázku ako odmietanie sexuálnej výchovy ? keby že je otázka postavená "ste za to, aby ste mali možnosť odmietnuť náboženskú výchovu, ak s tým nesúhlasíte alebo nesúhlasí s tým Vaše dieťa?" tak by ste dávali "nie" ? asi nie .... možnosť odmietnuť neznamená odmietať ale znamená nie len, ale aj odmietať, už to konečne pochopte ... mať možnosť voľby, čo liberálnejšie môže byť ? a ešte mať za to aj zodpovednosť .... keď niekto nebude chcieť pustit svoje dieta na sex. výchovu tak akým právom sa do toho druhí starajú, keď zodpovednosť je rodičova, a nie ľudí, čo sú občania ( teda volia ), a teda sú to jeho sračky a jeho zodpovednosť, kto je zákonný zástupca? škola ? alebo rodič ....

a inak čo sa učí na sex. výchove ? vie vôbec niekto aké sú osnovy tohoto "predmetu" ?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Toto sa tu už preberalo viackrát, pár strán dozadu.
Prečo má byť sexuálna výchova ako niečo extra čo by mali niektoré skupiny ľudí odmietať ? Znova sa pýtam, prečo by napr. nemohli odmietať výuku zákonov termodynamiky ?
Porovnanie s náboženskou výchovou je absolútne zcestné, keďže tieto výuky spolu vôbec nesúvisia. Sexuálna výchova je faktografický obor, ktorého povedomie zúfalo chýba. Akurát niektoré bukvice budú drístať, že "tebe musel niekto vysvetlovať ako máš strkať vtáka do baby ?". :slap: No áno musel. :oops:

Náboženská výchova je oblbovanie a šírenie bludov a klamstiev, tu snáď nie je treba ďalšia polemika.

//Prevzatý obrázok výstižne demonštruje pointu mojej úvahy
Prílohy
heliocentrizmus.png
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

ludia co sa snazia za kazdu cenu podsuvat druhym ci maju/nemaju ist na referendum alebo ako maju odpovedat na otazky su ubohi... kazdy sa k tomu moze postavit akokolvek a z akychkolvek dovodov sa moze rozhodnut ako chce, tak to respektujte a nesnazte sa manipulovat.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

ropman napísal:ludia co sa snazia za kazdu cenu podsuvat druhym ci maju/nemaju ist na referendum alebo ako maju odpovedat na otazky su ubohi... kazdy sa k tomu moze postavit akokolvek a z akychkolvek dovodov sa moze rozhodnut ako chce, tak to respektujte a nesnazte sa manipulovat.
To je politika. Presadzovanie vlastných záujmov.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne tak. Mna osobne prekvapilo, ze AZR aj cirkev podsuvaju ludom 3x ano. Pritom keby sa drzali toho, ze referendum je zakladom priamej demokracie, tak by mali pozyvat vsetkych ludi bez ohladu na nazor. Tym by si mohli zarucit platnost referenda.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Už som to tu písal X-krát, ale stále to zjavne nie je dosť.

Sexuálna výchova ako samostatný predmet NEEXISTUJE, NEEXISTOVALA a ministerstvo školstva nemá záujem aby existovala. Akékoľvek otázky týkajúce sa osnov a neviem čoho ešte sú teda totálne irelevantné, presne tak, ako celá tretia otázka v referende.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

GothaR napísal:Presne tak. Mna osobne prekvapilo, ze AZR aj cirkev podsuvaju ludom 3x ano. ....
hmm prečo potom AZR hovorí, že cirkev ohľadom toho ostala ticho? - teda ako inštitúcia ale samotní farári a pod. boli aktívni ( teda môžme povedať, že keď len nejakí farári a pod. začali kampaň, tak teda "cirkev to podporuje" ? ) .... ide mi čisto o to, či to naozaj podporovala ( iba o tú tézu ), v celkovej podstatne mi to je ukradnuté ...
seth82 napísal:Už som to tu písal X-krát, ale stále to zjavne nie je dosť.

Sexuálna výchova ako samostatný predmet NEEXISTUJE, NEEXISTOVALA a ministerstvo školstva nemá záujem aby existovala. Akékoľvek otázky týkajúce sa osnov a neviem čoho ešte sú teda totálne irelevantné, presne tak, ako celá tretia otázka v referende.
A v Nemecku sa potom čo "vyučuje" ? keď že naše mimovládky sa týmto štátom chcú tak vehementne "inšpirovať" v oblasti sexuálnej výchovy? :wink:

for example : http://www.welt.de/politik/deutschland/ ... -kann.html
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:|

Ja som neveriaci, do kostola nechodim a v co si ja verim je moja vec.... Osobne som za Dve riesenia. Bud nech prejde VSETKO alebo nech neprejde NIC. Vy co tuna ste na fore rozmyslate velmi hlupo nakolko su tu aj inteligentni ludia, drviva vacsina nevie pozerat dalej ako na par krokov, a ta mensina co to vie, to radsej nerobi. mala by depresiu z toho, co by vpredu nasla.

1. riesenie. Povolit vsetko? Ale ked vsetko tak vsetko. Ked uz sa podporuje vo velkom homosexualita a ritopichovia, transexuali a bisexuali, pretoze podla mna vacsina ludi real transku ani nevidela, tak uz to podporme vsetko na totalku, nie ? napr . Podporme polygamiu a podobne.

Ved ked sa janko rozhodne ze je bisexual tak aby okrem svojej zeny mohol vopichavat legalne, beztresne aj svojho kamosa martina, a mohol si ho tiez vziat, tak bude mat za zenu moniku a za muza martina, to viete aby aj ta bisexualita mala vyznam.

Podporme klasicku polygamiu. Janko sa nevie rozhodnut ? Tak nech si vezme martiunu za zenu, Ale nech si vezme aj moniku, Stefaniu, Lenku a Jarku. V spalni sa rozhodne ktoru potom vopicha a vsetky budu jeho manzelky.

Podporme aj mnoho muzstvo. Nech ma lenka za muza Mira, Joza, Dusana a Milana.

Podporme aj buzi-mnoho muzstvo. Nech ma Milan zauza mateja, jara, Romana, Radovana.

Podporme aj lesbo-mnoho zenstvo. Nech ma Jana za zenu Adrianu, Romanu, Zuzanu, a Dominiku.

Nech si to deti v tej hlave sakra zrovnaju co je vlastne mamicka a co je otecko..... ved predsa je toooolko moznosti.

Nechapem preco by potom nemohli adoptovat deti aj transexuali, mamicka ma sice postavu krasnej zeny, pevne prsia, dokonala plet, ZENSKY HLAS ale medzi nohami sa jej kolembasa 20 centometrovy penis s obrymi vajciskami, a tatko je sice top napakany kulturista, svaly obrovske, vyraz tazkeho motorkara, ale medzi nohami ma PISULU, ... tak kto je mamka kto je ocko ? kto je chlap a kto je zena ? ..... kto chodi cikat na aky zachod ?

FOTO viem odkazat na google, v amerike ludom je*e NA HLAVU a najdu sa tam ne take pripady.....

Dalej ako je to potom s nekrofilmi? Oni preco nie ? Oni sa nemozu sobasit? ja si myslim ze tej mrtvej 20 rocnej co chcipla v spitale na rakovinu je to uz jedno nie ? A tomu uchylovi to padne len vhod. Co ja viem ? podla mna idealny par.....

Inak videl som taku uchylku ze niekto rad obraba stromy a niekto je nejaky mechanofil a tr*ka nejaky volkswagen do vyfuku. tam sa sobasenie nekona? Ludia a PRECO NIE ???? ..... co mate proti stromom? sa niekto zapozera do nejakej Tuje, zisti ze je to jeho zivotna laska, a vy svine ste proti tomu aby sa vzali? ja som za, nech si zoberie strom do kvetinaca a chodi s nim aj na dovolenky, Adopcia deti je samozrejmostou, Jozko je tvoj otecko, a mamicka je tento strom. A ked bude prsat mozes sa prichylit ku mamicke a nebude na teba prsat. Odhanaj od mamicky vtaciky, a nedovol aby ju psicek nejaky opiskal.

Ten co vopichaval to auto je tiez unikat .... on si ho nemoze vziat? vy branite laske ? .... alebo mate cosi proti znacke auta, svine jedne rasisticke.

Videl som clanok na nete ze v japonsku si niekto chcel vziat, alebo si uz zobral za zenu robota a nafukovaciu ancu. Preco nie ? hm ? ved laska je vsade. Uz si myslim ze ked adoptovane dieta zisti ze jeho kočka mama, ktoru mu vsetci spoluziaci zavidia, ma medzi nohami obrovsky penis, tak zistenie ze jeho mamicka je STROM alebo zej e nafukovacia, nebude take hrozne.

Zvieratka co ? nic ? take sobasenie sa s bernardinom, co by zato zeny dali, ci , ....???? umyje mu zuby, zastrihne pazury a v posteli show asi ako s normalnym chlapom. Nesleduem taketo, ale bol clanok o tom ze v nemecku sa partia tychto ludi poburila lebo im to chceli zakazat, tak v nemecku povolene tr*kat zvierata a u nas brania sobasu??? .... ts ts ts ..... co takto Krava s chlapom, videl som v spravach ako ju niekto daval zo slovenska z nejakej dediny. TOP. LASKA !!!! nemozu sa vziat ? .... adoptovat deti? JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ved predsa krava nie je clovek, a buzici su ludia, JAAAAAAJ BOZE MOJ ..... ostanme len pri vrcnych kombinaciach.

Nejaka 12 tka 14 tka ??? .... lebo takto je postaveny zakon, dnes niekto vopicha 14 rocnu a je z toho pruser neskutocny, to ze to 14 tka sama chcela ide na vedlajsiu kolaj, o tom co ona chce predsa nikto nerozhoduje, a kazdy tu napise ze 14 rocna je nevyspela, pritom kazdy z vas v 14 tich honil ako o dusu. vy nevyspeli jedni ...... Aj toto je uhol pohladu .... zamilovany 16 rocny do 14 rocnej je pruser na bassu ...... nemenovany cesky spevak 76 rocny vopichava 25 rocnu ale tam je to normalne. VAM je*e ??? .... :arrow: to je chore. Samozrejme v spravach treba spravit pruser stale, to ale ze ciganky behaju tehotne aj 12 rocne neriesi nikto a pribehy z ciganskych osad od pracovnikov co s nimi robia su NESKUTOCNE .... TO uz ale neriesi nikto. dokonca som pocul aj liberalny nazor, ze to je ich kultura a do toho by sme sa nemali miesat, nedaj boze tu pustit islamistov, ich kultura je odrezat mi hlavu, tak to este aby som s tym suhlasil, ved to je u nich kultura, a narodny sport.

Sexualna vychova? Vam v skole co kto vysvetloval? a TU STE. a pichavate svoje frajerky, frajerov, ephramko svojho frajera, hughito svoju ciganku, ale tu ste. a ste v pohode. tak sa pytam, NACO ???? .... Lebo kto vie ako to dopadne. tak to dopadne tak, ze jedneho coho sa dosiahne je ze uz na zakladke to co sa naucili budu chciet skusat, a nadrzani siedmaci osmaci, budu znasilnovat svoje spoluziacky, typujem chalpci z tych slabsich rodin, co moc rozumu nepobrali, a testosteron stupa.

Kebyze moju dceru znasilnia na skole 3 cigani lebo pani ucitelka vravela o skupinovom sexe, tak pani ucitelke by som odporucil sa obesit, lebo to co by som s nou spravil ja by pekne nebolo. A mal by som na to plne pravo. O ciganoch blbych nehovoriac, kto si tento scenar nevie predstavit je velmi kratkozaky.

TAKZE NA CELU SITUACIU SA DA POZERAT STALE Z VIACERYCH UHLOV, A TREBA ROZMYSLAT, CI ODPOVEDANIE NIE ALEBO NEUCASTNENIE SA NEDA PRISETOR ROZNYM SPOLKOM A SKUPINAM, NA DALSIE BLBINY A CI NEBUDE SKUTOCNE ROZVIJAT SEXUALITU DO ROZMEROV, KTORE TU NIKTO NECHCE, TO ZE NIEKTO VOMRDA STROM ALEBO MRTVOLU MI JE JEDNO, JEHO VEC, ALE SOBASIT SA NEMUSI, A VONKU NA KAVE ICH TIEZ NECHCEM VIDIET, PODOBNE AKO S TEPLYMI A SPOL, NECH SI KAZDY VOPICHAVA PRDEL, CHODI DO POSTELE S X ZENAMI ALEBO CHLAPMI, ALE JEDNODUCHO NA PAPIERI TO MAT NEMUSI, A DETI TIEZ BY NEMAL MAT ADOPTOVANE.

DRUHE RIESENIE ? .... odpovedzte na vsetko ano. a drzte tento stat na akej takej normalnej urovni pokial sa este sa.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

tl;dr
keby si tych 30 minut, co si to pisal, radsej kukal z okna, spravil by si lepsie
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Slováci hlasujú na Slovensku o nemeckom školstve? Čo je to za hlúpu kontru? Tak to môžeme vyhlásiť referendum proti:

- zobrazeniu anglickej kráľovnej na našich minciach a bankovkách, veď čo ak sa niekto inšpiruje UK
- noseniu búrky, veď čo ak sa niekto inšpiruje blízkym východom
- predaju očných buliev, pretože v Texase je to protizákonné
- manželstvám pokrvných bratrancov a sesterníc, lebo v Utahu sa môžu sobášiť po 65-ke

...a tak ďalej.

A teraz bez sarkazmu: Uvedomte si poniektorí konečne, v ktorej krajine žijeme, koľko je tu kresťanov, kolko kresťanských strán a veriacich je v parlamente a potom uvažujte nad takýmito scenármi. Koľko zákonov a ústavných zmien si dodnes "pretlačila" kadejaká LGBTI mimovládka? A koľko si z nich, vrátane Vatikánskej zmluvy, pretlačila RKC? Buďme realisti. Min. školstva jasne oznámilo (odkaz som tu predsa dával), že so sexuálnou výchovou ako so samostatným predmetom nepočíta - tak o čo ide?
Napísať odpoveď