ahojte , idem brat paušál (Kengura - Orange) a zobral by som si tablet s ktorým budem prezentovať jednu online službu(nebudem menovať).
Na výber mám z tohoto :
Huawei MediaPad 7 Youth 2
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite
Huawei MediaPad T1 8.0 Pro LTE
Prestigio MultiPad Ranger 8.0 4G
Ide mi o to, v ktorom bude fungovať internet tak že vložím do neho SIM-kartu na ktorej je aktívny internet a tento internet budem aktívne využívat v teréne ... Ide o propagovanie jednoduchej online služby nič sa nebude stahovať ani uploadovať iba prezentácia služby , jej funkcií atd...
ktorý by ste mi odporučili ? Ďakujem
Môj favorit je Huawei mediaPad t1 ale nwm či by v nom fungoval ten internet nikde sa toho nemôžem dohľadať Ďakujem
Kúpa tabletu
Re: Kúpa tabletu
Pozri ktore maju v popise 3G alebo sim. Ten treti a stvrty to bude mat, prve dva z hlavy neviem. Kedze su k pausalu a taky Orange tazi z datovych sluzieb, tak si myslim, ze vsetky budu mat 3G modul pre sim a hned ti budu nukat aj internet za 7 az 17 eur mesacne.
Ten youth 2 je strasny, s tym by som sa hanbil cokolvek prezentovat (strasny displej, pomaly, seka sa). Ostatne osobne nepoznam.
Samsung ma len wifi, ale je viac modelov, tak je mozne ze je aj 3G ale skor myslim ze nie, najrychlejsie to zistis na tej pomarancovej stranke a budes mat istotu ze ak su verzie s 3G a bez, ze kupis tu spravnu.