Vedeli by ste mi niekto pomoct s vytvorenim svadobneho oznamienia ?
Snubenica vybrala podla obrazku len to nejak so svojimi znalostami PS nedokazem urobit
Nevedeli by ste mi s tym pomoct aby som uz do daneho template len doplnil mena, datum, ... ?
njn to viem ze je malicky ..
ja som skor myslel ci nevie niekto vyrobit nieco podobne aby sme si to skusili vytlacit a uvideli ako to bude vyzerat.
Nechce sa mi vyhadzovat 11 eur a nebude to potom dobre vyzerat
polovička nemá vôbec vkus, toto ako oznámenie na svadbu akurát tak spôsobí, že polovica hostí vás bude ohovárať že nemáte vkus, a druhá polovica príde na svatbu v maskách lebo to vyzerá ako pozvánka na maškarný večierok detí
každopádne, prerob si to v photoshope ako zvládaš, aj tak píšeš že to nebude final (lebo to má malé rozmery) a v zmenšenine len pre vizuálnu predstavu stačí aj keď to bude neprofesionálne zretušované. Škoda že sa tam používajú 4 rôzne fonty, bude to chcieť trošku trpezlivosti nájsť ich (alebo alternatívy) ale potom len prepísať texty nebude tak náročné
Suhlasim, to mi pride ako svadobne oznamenie z americkych filmov z roku 1955 Preco si nevyberies nieco tu a nedas si to aj rovno spravit, trebars aj s online editorom: http://www.svadba-oznamenia.sk/ To mas oznamenie za 35 centov, nech si ich das spravit 40, tak si na sume 14 eur, k tomu mozno posta zo 3 eura a si na 17 eur, vybavene. Imho 11 eur za nejakych obrazok je pri cene svadby zanedbatelna suma, okrem toho sa ti svadba z darov splati.
Ide o to ze chceme vintage oznamenie. Ide presne o to aby to vyzeralo ako stare oznamenie.
Audio kazdy ma iny vkus
mozno este nieco take len neviem kde zohnat papier a tie fonty asi by boli tiez problem.
pretoze tu sa to da objednat : http://www.notonthehighstreet.com/ginge ... nvitations
ale mna by zaujimalo aby to vyzeralo po slovensky napisane.
(tá cena je za editovateľné .PSD, kde si prepíšeš texty. Vytlačenie to nezahrňuje, a teda ani žiadne poštovné. Dostaneš elektronický súbor. Keď si tam zaregistrovaný a neplatíš PayPalom, ale peniazmi, ktoré si vopred vložil, tak platíš menej (tuším o 50%)).
Nevedeli by ste niekto pomoct a vytvorit pismeno Š (velke) vo fonte CameoAntique (v prilohe) ?
skusal som to upravit sam cezfontforge ale nejak mi to nejde
no až na to, že ten mäkčeň tam vôbec nepasuje, nakoľko je oblý a v písme sú ostré hrany na pätkách. A nechce sa mi študovať aké sú grafické normy pre písmená, ale zdá sa mi tam taký nejaký divný.. či malý, alebo krivo. Celkovo to na mňa nepôsobí ako Š ale ako S a nejaký háčik nad ním, ale to je možno len subjektívne a možno to spôsobuje tá oblosť mäkčeňa nad ostrým hranatým písmenom
Áno audio dobre vravíš to isté som si všimol aj ja len to som narýchlo zbúchal len ako ukážku ako riešim mäkčeň ja. Ja som tu už mal pripravené aj do hranata ale nik nevravel tak som tu dal len prvú verziu.
//autoeditácia príspevku (28 Apr 2015, 21:12)
ob3l1x
Úprava mäkčeňa je jednoduchá záležitosť a netreba sa jej báť. Ja najradšej pracujem s vektormi v CorelDraw.
3 minútová záležitosť. Tu som ti nahral video ako som to robil.