rozchod po 5 rokoch

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jimmy_xp
King
King

Re: rozchod po 5 rokoch

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

gogo956 napísal: ...Musis si tym prejst a do buducna ziskas urcitu "imunitu". Problem je ked pre chlapa znamena zena vsetko...
Presne tak, podľa mňa v každom vzťahu je potrebné zachovať si rozumnú mieru "odstupu" voči druhej osobe. A nepripušťať si teórie ako ona je jediná, bola celý môj život a podobne. To prejde. Musíš dostať po papuli párkrát a získaš tu imunitu, o ktorej gogo písal. Ja to isté, prežil som pár rozchodov (najdlhší vzťah 3 a pol roka) a dnes chodím vysmiaty a spokojný. A tú imunitu mám natoľko vybudovanú, že z posledného rozchodu som sa nemusel nijako špeciálne dostavať, hneď v ten večer som normálne fungoval akoby sa nič nestalo.
PS: Netráp svoje telo, daj si niečo ľahké, čo netrápi žalúdok - šalát, zelenina, ovocie, pi veľa vody, prípadne si kúp nutridrinky.
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Forsaken »

ja to vezmem z druhej strany.

clovek je slobodny - ak ho uzavres do svojich put straca slobodu...asi nechces niekoho nutit proti jeho voli.
Dievca sa rozhodlo - akceptuj to, neries preco, koho to je chyba, a co je za tym, neries ci je hlupa, ci niekoho ma, alebo co, dovod urcite existuje, mozno nieje racionalny. Proste to prijmi ako fakt, takisto ako fakt ze rano opat vyjde slnko.

Je to tazke, ale skus porozmyslat, keby sa teba spytal tuto otazku, ako by si ho upokojil.

- nekur, nepi (to co je za zivot ? :D)
- neplac = strata energie, bude este horsie
- telefon vypni - nie, nenapise ti... (ak hej, tak urcite ju nechaj pockat)
- zacni sa aktivne niecomu venovat, rob nieco,
- nelutuj sa a nehladaj chyby
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Nebud s niekym, kto ta nelubi. Nema vyznam pchat sa zenskej do riti, lebo si na to zvykne a zacne s tebou manipulovat. Ak ta niekto lubi, tak ta lubi takeho, aky si a nebude hladat dovody, co mu na tebe vadi. Mas pred sebou to najhorsie, ale ked si tym prejdes, uz ta ziadny rozchod takto nepolozi. Nic nie je vecne, kazdy vztah sa moze skoncit, samozrejme to neznamena, ze sa netraba snazit, ale to by sa mali obaja a dnes ma vela bab vysnivany zivot a ked jej zrazu prestanes vyhovovat, lebo kamoska ma lepsieho, alebo stretla niekoho lepsieho, alebo si chce uzit, tak sa mozes snazit akokolvek chces, ale nic na tom ajtak nezmenis.
Imho s velkou pravdepodobnostou uz ma za teba nahradu, nepovedala by ti, ze ta nelubi len tak z nicoho nic. Zeny sa dnes rozchadzaju vacsinou kvoli inemu chlapovi, ze chce byt sama je bullshit, zeny nechcu byt same, ver mi... Prave preto by som sa na tvojom mieste snazil vschopit a nestracal cas nad utapanim sa v smutku kvoli niecomu, co uz je minulost.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

No presiel presne tyzden s presnostou na hodinu davam aktualny stav,s mojou teraz uz ex som spravil vymenu nazorov mozno mi praskli nervy uz z toho ze som prezival neskutpcny stres pocas celeho tyzdna a ona mi do telefonu s kludom povedala ze uz ku mne ni neciti a ze jej ani nechubam ,povedal som jej svoj nazor a zlozil ,od vcera som uz ani nepil a aj sa mi ulavilo,5 rokov len tak neprekusnem ale ked som bol dnes s chalanmi vonku videl som tie zadocky v leginach tak som si povedal ze sa nebudem opustat a idem na to ,akurat cakam jedni kamosku a ideme von na chvilu kedze zajtra robim ,tak mi drzte palce nech sa z toho cim skor dostanem :-)
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Takže tak ako som čakal... Ex už ignoruj, ak ti bude volať, nedvíhaj. Pravdepodobne sa onedlho bude vláčiť s iným, to budeš musieť prekusnuť (predpokladám že ti na nej ešte záleží), preto bude najlepšie ak sa to ani nedozvieš.
Tak hlavu hore, držím ti palce. :)

... a zbal tu kamošku. :D
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kamoska je super ,co som vazne necakal ,dnes som bol do 5tej rana s nou v aute a rozpravali sme sa o hocicom ,skoro k niecomu doslo ale povedal som jej rovno ze o to mi vyslovene nejde aby to nebrala negativne ,tak ideme von aj dnes ,byvala ? na 70% ma nejakeho ko*otka z prace ,ale ako som spoznal vlastnosti a povahu tej kamaratky nejako mi nevadi ze sme sa rozisli ,ani v sexe to uz nebolo dlhsie ono ,mam vacsi apetit ako mala ona ,momentalne mam napodiv dobru naladu ,divne :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pekne pomalicky, neponahlaj, nic ti neujde
kamosku si drz blizko, nech sa do nej nahodou nezahladi niekto iny
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

drzim drzim ,neboj nejdem sa hrnut do vztahu ,len chcem skratka niekoho s kym mozem travit cas a nemysliet na nic ine ,rozumieme si a mna to momentalne naplna, ak si budeme rozumiet dostatocne vztah zvazim po case ,mal som 2,5 rocny vztah a teraz 5 rocny ,niesom pouzitelny na kratkodobe znamosti .
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Tak chodiť s ňou nemusíš, ale spávať môžeš. :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uvidime ,mozno mi postaci iba rozhovor a travenie casu s nou ,posudim cca o tyzden a pridem napisat zazitky :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ísť zo vzťahu do vzťahu by ani nebolo najrozumnejšie (človek by mal mať vyriešené svoje pocity, než sa vrhne do nového vzťahu a po 5 rokoch vzťahu asi zo dňa na deň neprestane človek milovať), dopraj si čas na zotavenie. Kamarátsky sa stretávaj, však prečo nie :)
Do vzťahu choď vtedy, keď budeš mať v sebe vyriešenú minulosť. Aby si neublížil niekomu.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hej ja viem ,uz som to raz spravil a mrzi ma to doteraz kvoli tej babe ktora ma velmi lubila ,no ja som to tak necitil zial kedze som myslel stale na byvalu ,uz nespravim tu chybu
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

To je fajn, ak človek vie, kde spravil chybu, aby sa jej mohol vyhnúť nabudúce.

Teraz môžeš objavovať možno nové koníčky, alebo obnoviť niečo, na čo si počas vzťahu nemal čas.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no aktualizujem svoj stav ,momentalne sa uz asi dva tuzdne denne stretavam s kamaratkou ktoru poznam z partie uz cca 4 roky ,super si rozumieme ,je mi s nou uzasne ,ona to citi rovnako ,ideme spolu aj na dovolenku ,uvidime :) sklamanie so stareho vztahu som po 5 rokoch hodil za hlavu a som na to hrdy ze som to dal .
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Nebudem zakladat novu temu, tato je k mojmu stavu najblizsia. Takze:
Su to uz 4 mesiace, co ma po 7 rokoch vztahu opustila priatelka. Dovody sem pisat nebudem. Po rozchode to so mnou riadne zamavalo, dva tyzdne som bol ako bez duse, vsetko mi bolo jedno, robota, priatelia, proste som to mal uplne na haku. Potom som sa zacal venovat posilke, tahat nadcasy v praci, chodit viac do spolocnosti, aby som zabudol. Nasiel som spriaznenu dusu, no nemala tu spravnu sympatiu, ktoru ja potrebujem. Tak som to s nou ukoncil, aby sa z nej nestala nejaka "nahrada". A teraz k jadru problemu. Nedokazem zabudnut. 4 mesiace su dost dlha doba, ale stale myslim, rozmyslam co a ako mohlo byt atd. Sniva sa mi s nou a ked sa zobudim, len rozmyslam. Vsetko mi to pride strasne luto. Som clovek, ktory sa rychlo pouci a dokazem robit hrube ciary za problemami. Ale teraz som uplne bezmocny. Neviem, co viac by som mal urobit preto, aby som sa netrapil. Odist ? Viac aktivit uz nezvladnem....
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Uplne ta chapem. 4 mesiace sa moze zda byt dlha doba ale ak sa rana nelieci dobre tak je to velmi kratko.
Budem strucny:
1. Hladas citovu ulavu aby si nemusel prijat pravdu
2. Zivis v sebe zbytocne pocity, ono to potom nezmizne, proste sa deprimujes sam

Najblizsie ked pride vlna nostalgie, frustracie a depresie tak si povedz "No a co tak sa teraz budem citit blbo" a viac to neries. Jednoduchou ignoraciou svojich pocitov (prijmam, nebojujem proti, nepovzbudzujem). U mna takto kazda vlna prejde za 10-20 minut. A zniest neprijemne pocity 2-5x do dna taky kratky cas zvladnes.

Good luck
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

4 mesiace na 7 rocny vztah urcite nie je dost. Ani sa ti nedivim. Mozno to potrva rok, aby si sa z toho dostal. Takze sa venuj aktivitam, aby si co najmenej bol v spomienkach.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Hm.... Neviem povedat, ci to je alebo nieje dost. Vydedukoval som to z toho, ze ona ma uz dlhsie vztah a ja som stale v p... nespamatany. A nemam ani zaujem o inu zenu.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Z toho si nic nerob. Ja som momentalne rok single (a to sa mi nestalo od prvej priatelky) a zijem. Nauc sa byt stastny aj sam. Bude to tak lepsie.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

energy00 napísal:Hm.... Neviem povedat, ci to je alebo nieje dost. Vydedukoval som to z toho, ze ona ma uz dlhsie vztah a ja som stale v p... nespamatany. A nemam ani zaujem o inu zenu.
Pocitaj tak, ze u nej ten cas na "spamatanie sa" dost mozno bezal este pocas vztahu. Takze na tom stavat meritko je hovadina.
Napísať odpoveď