IT Vysoká škola ? - Žilinská univerzita (Prievidza)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
X-Pa3k
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

IT Vysoká škola ? - Žilinská univerzita (Prievidza)

Príspevok od používateľa X-Pa3k »

Ahojte , tak mám posledný rok na SŠ a chcel by som ísť dalej , samozrejme ešte maturita :?. (Tiež na hlavu dávať prihlášku ked neviem ako skončím :-/ )
Pozeral som rôzne školy ale chcel by som vedieť že akú školu vybrať či máte s nejakou skúsenosti s nejakou VŠ s odborom IT. :-)

Našiel som Žilinskú univerzitu známi ju chváli , a tak že či nemáte s ňou skúsenosti ?
+ Ale to asi nikto vedieť nebude , v Prievidzi je tzv. Detašované pracovisko Prievidza Žilinská univerzita či nemá náhodou niekto skúsenosti ?

Aby ste mali predstavu že čo ma baví : Programovanie HTML , CSS , PHP , Pascal , C - je toho málo ale snažím sa :-/
: Grafika - webdesign / Tvorba stránok / Ale som tiež rád ked musím niečo robiť s HWW ...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: IT Vysoká škola ? - Žilinská univerzita (Prievidza)

Príspevok od používateľa Hensym »

Ak máš pocit, že by si nemal dať maturitu, tak neviem, či IT výška bude dobrá voľba. Veď tá maturita je fakt formalita, nedá iba hlupák.

Za druhé, píšeš do zlej témy. Jedna tu už je, a keď v nej prehľadáš pod kľúčovým slovom IT, nájdeš desiatky/stovky príspevkov: aka-vysoka-skola-t8353.html
Zamknuté