Referendum o rodine
Re: Referendum o rodine
To, co skupiny ako Aliancia za rodinu vnimaju pod pojmom "gender ideologia" je jednoznacny hoax a totalne fantasmagorie. Oni to prezentuju tak, ze zrazu sa tu objavili nejaki genderovi ideologovia, ktorych platia zahranicne super tajne skupiny, ktorych cielom je zavadzat urcite legislativne zmeny a tym znicit nasu tradicnu spolocnost a rodiny. Totalna chu****.
V skutocnosti sa tieto zmeny zacali diat uz pred 100 rokmi na zaciatku 20. storocia, vyhrotila to prva svetova vojna, kedy mnoho zien okrem svojej tradicnej ulohy v domacnosti, rodeni deti atd. zrazu muselo zastupit aj ulohu svojich manzelov, zabezpecit seba a deti financne, vykonavat aj manualne narocnu pracu. Potom uz nebolo cesty spat. Zeny ziskali volebne pravo, zacali studovat na najlepsich univerzitach...potom to chvilu zbrzdili nacisti s ich pohladom na to, ako ma vyzerat skutocna deutsche Frau (ma byt opat doma, rodit deti a politiku nechat na muzov). Tie tezy, ktore oni oznacuju ako za "gender ideologiu" nie su ziadna novinka. V skutocnosti ich uz mame davno implementovane v pravnom systeme a snazime sa doladovat detaily (stale zeny dostavaju menej penazi ako muzi za tu istu pracu na tej istej pozicii).
Zrovnopravnenie zien prirodzene potom ovplyvnuje to, ako sa v nasej spolocnosti pozerame na zenu a na muza, co je prijatelne, co uz nie je prijatelne atd. To nie su ziadne umele snahy nieco ovplyvnovat nejakymi zahranicnymi tajnymi skupinami. Ked tu mame rovnopravne emancipovane zeny, ktore maju deti a zaroven zastavaju vysoke politicke, managerske pozicie, zarabaju 3-4krat viac penazi ako ich manzelia, tak na taketo zeny nemozem uplatnovat koncepty o zenach a muzoch z pred 100 rokov. To, ze sa tie tradicne koncepty o muzoch (muz racionalny, silny, ziadne emocie) a zenach (zena emocne zalozena, rodenie deti, nesamostatna, potrebuje muza, ked ju nieco nastve tak sa tak sprava, lebo ma menstruaciu) prirodzene stieraju a ze tie extremy sa nezvacsuju ale naopak zmensuju, je len prirodzeny dosledok toho, aka je realna situacia v nasej spolocnosti a ako zijeme.
Nebyt feminizmu, tak tie zeny z Aliancie za rodinu, ktore sme videli diskutovat v telke v poslednych dnoch, ktore pisu rozne pomylene clanky, tak nimi by sme sa nemuseli ani zaoberat. Jednak by ziadna z nich nemala vzdelanie a pravdepodobne ani ziadny nazor (stotoznovala by sa s nazorom svojho muza) a jednak aj keby niektora z nich prehovorila verejne, tak by sme ju vysmiali s tym, ze vsak je zena, co sa ona montuje do politiky, nech sa stara do niecoho comu rozumie, napriklad šitiu. Hovorim, oni si same pod sebou pilia konar na ktorom sedia.
Ono aj ked feminizmus je u nas velmi negativne vnimany (schvalne zatvorte oci a skuste si predstavit feministku, ze aka zena sa vam objavi, co hovori, co robi), tak si myslim, ze vacsina z vas tu pritomnych chlapov ste vo svojej podstate feministi (vzhladom na to, ake nazory, postoje mate ohladom zien, muzov atd.).
V skutocnosti sa tieto zmeny zacali diat uz pred 100 rokmi na zaciatku 20. storocia, vyhrotila to prva svetova vojna, kedy mnoho zien okrem svojej tradicnej ulohy v domacnosti, rodeni deti atd. zrazu muselo zastupit aj ulohu svojich manzelov, zabezpecit seba a deti financne, vykonavat aj manualne narocnu pracu. Potom uz nebolo cesty spat. Zeny ziskali volebne pravo, zacali studovat na najlepsich univerzitach...potom to chvilu zbrzdili nacisti s ich pohladom na to, ako ma vyzerat skutocna deutsche Frau (ma byt opat doma, rodit deti a politiku nechat na muzov). Tie tezy, ktore oni oznacuju ako za "gender ideologiu" nie su ziadna novinka. V skutocnosti ich uz mame davno implementovane v pravnom systeme a snazime sa doladovat detaily (stale zeny dostavaju menej penazi ako muzi za tu istu pracu na tej istej pozicii).
Zrovnopravnenie zien prirodzene potom ovplyvnuje to, ako sa v nasej spolocnosti pozerame na zenu a na muza, co je prijatelne, co uz nie je prijatelne atd. To nie su ziadne umele snahy nieco ovplyvnovat nejakymi zahranicnymi tajnymi skupinami. Ked tu mame rovnopravne emancipovane zeny, ktore maju deti a zaroven zastavaju vysoke politicke, managerske pozicie, zarabaju 3-4krat viac penazi ako ich manzelia, tak na taketo zeny nemozem uplatnovat koncepty o zenach a muzoch z pred 100 rokov. To, ze sa tie tradicne koncepty o muzoch (muz racionalny, silny, ziadne emocie) a zenach (zena emocne zalozena, rodenie deti, nesamostatna, potrebuje muza, ked ju nieco nastve tak sa tak sprava, lebo ma menstruaciu) prirodzene stieraju a ze tie extremy sa nezvacsuju ale naopak zmensuju, je len prirodzeny dosledok toho, aka je realna situacia v nasej spolocnosti a ako zijeme.
Nebyt feminizmu, tak tie zeny z Aliancie za rodinu, ktore sme videli diskutovat v telke v poslednych dnoch, ktore pisu rozne pomylene clanky, tak nimi by sme sa nemuseli ani zaoberat. Jednak by ziadna z nich nemala vzdelanie a pravdepodobne ani ziadny nazor (stotoznovala by sa s nazorom svojho muza) a jednak aj keby niektora z nich prehovorila verejne, tak by sme ju vysmiali s tym, ze vsak je zena, co sa ona montuje do politiky, nech sa stara do niecoho comu rozumie, napriklad šitiu. Hovorim, oni si same pod sebou pilia konar na ktorom sedia.
Ono aj ked feminizmus je u nas velmi negativne vnimany (schvalne zatvorte oci a skuste si predstavit feministku, ze aka zena sa vam objavi, co hovori, co robi), tak si myslim, ze vacsina z vas tu pritomnych chlapov ste vo svojej podstate feministi (vzhladom na to, ake nazory, postoje mate ohladom zien, muzov atd.).
-
javatar
Hardcore addict
najskor by to muselo byt poriadne zadefinovane
gender ideologiou sa (v pripade tychto konspiratorov) rozumie strasenie LGBTIxyz - no a homolobby tu preukazatelne je
juvenilnou justiciou sa (tiez pre vyssie spomenutych) rozumie odobratie deti statom - to tu tiez preukazatelne je
len to proste zbytocne nafukuju...
gender ideologiou sa (v pripade tychto konspiratorov) rozumie strasenie LGBTIxyz - no a homolobby tu preukazatelne je
juvenilnou justiciou sa (tiez pre vyssie spomenutych) rozumie odobratie deti statom - to tu tiez preukazatelne je
len to proste zbytocne nafukuju...
-
Solo_Kamen
King
Nenafukujú, pridávajú k tomu obrovskú hromadu hoaxov, ktoré sa dajú vyvrátit do 8 minút hladania... ale ako vidím, tak väčšina ludí s zdroje nedohladá ale verí tomu, kto si zrovna získal ich priazen...javatar napísal: len to proste zbytocne nafukuju...
EDIT: pre čiernobielych: to, že som napísal, že k tomu pridávajú hromadu hoaxov neznamená, že to úplne popieram
-
javatar
Hardcore addict
s tym suhlasim - aj ked sa na mnohych hoaxoch da pobavit
inak je to prirodzene ludske spravanie (verim skor kamaratovi ako oponentovi)... nemozes s tym robit nic len to prijat (u seba vratane)
inak je to prirodzene ludske spravanie (verim skor kamaratovi ako oponentovi)... nemozes s tym robit nic len to prijat (u seba vratane)
-
qwerty-xyz
este stale som nedostal odpoved preco si nemozu adoptovat deti aj ti ludia co vomrdavaju stromy a auta znacky volkswagen do vyfuku ....
http://en.wikipedia.org/wiki/Dendrophil ... aphilia%29
http://www.cas.sk/clanok/262858/o-tejto ... erami.html
Medzi jeho najsilnejšie sexuálne zážitky patrilo vyvádzanie s autami Mustang, Jaguar a taktiež s helikoptérou. Pravidelný sex má však so svojou priateľkou Vanilkou, ako volá svoje tridsať rokov staré auto Volkswagen Beatle. "Je to tá pravá," tvrdí Smith.
LASKA,... ne ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Dendrophil ... aphilia%29
http://www.cas.sk/clanok/262858/o-tejto ... erami.html
Medzi jeho najsilnejšie sexuálne zážitky patrilo vyvádzanie s autami Mustang, Jaguar a taktiež s helikoptérou. Pravidelný sex má však so svojou priateľkou Vanilkou, ako volá svoje tridsať rokov staré auto Volkswagen Beatle. "Je to tá pravá," tvrdí Smith.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
fanpage Tomáša Bieleka, ktorý je každému susedom: https://fb.com/aliazarodi
https://dennikn.sk/40798/falosny-sused- ... v-z-mesta/
https://dennikn.sk/40798/falosny-sused- ... v-z-mesta/
Na referendum pôjdem a budem hlasovať 3x áno.
Chcem aby si homosexuálne páry nemohli adoptovať deti, aby sa manželstvom mohol nazývať iba zväzok jedného muža a jednej ženy, a chcem aby do vyučovania sexuálnej výchovy na škole mohol zasiahnuť rodič. Chcem aby bol právny stav na Slovensko ohľadom tejto veci zachovaný + vítam referendum ako možnosť zabetónovania tohto stavu po dobu 3 rokov, + to že bude náročnejšie pre skupiny LGBT aktivistov a poslancov tento stav následne zmeniť.
- homosexualnom je u riti (heh, ake vystizne), ci sa to bude volat manzelstvo alebo registrovane partnerstvo, ide o ten zdrap papiera, aby mohli byt informovani v pripade problemov a dedit
- bezne trva adopcny proces aj rok za dohladu kuratorov, decko by nedali nejakemu exhibicionistickemu paru
- sexualna vychova je potrebna za ucelom zdraveho informovania deciek, nie je urcena na skoru sexualizaciu dietata, prave naopak
- bezne trva adopcny proces aj rok za dohladu kuratorov, decko by nedali nejakemu exhibicionistickemu paru
- sexualna vychova je potrebna za ucelom zdraveho informovania deciek, nie je urcena na skoru sexualizaciu dietata, prave naopak
-
Solo_Kamen
King
nemôžumayo1992 napísal:Chcem aby si homosexuálne páry nemohli adoptovať deti
už sa stalomayo1992 napísal:
aby sa manželstvom mohol nazývať iba zväzok jedného muža a jednej ženy
Ano, cirkev rada zamedzuje pomocou svojich ovečiek a inštitúcii prístup k informáciam(zem je doska, všetci skončíte v pekle...mayo1992 napísal:
, a chcem aby do vyučovania sexuálnej výchovy na škole mohol zasiahnuť rodič. Chcem aby bol právny stav na Slovensko ohľadom tejto veci zachovaný + vítam referendum ako možnosť zabetónovania tohto stavu po dobu 3 rokov, + to že bude náročnejšie pre skupiny LGBT aktivistov a poslancov tento stav následne zmeniť.
P.S. U mna 2Xano, 1X nie
beardie súhlasím s tebou 
v tom pripade je hlasovanie nezmyselne, lebo tym nic nezmenis 
Zmením. Zmením to k tomu aby to homosexuáli mali ťažšie, keby niečo z toho chceli meniť.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2015, 21:56)
Solo Kamen, to že to momentálne nemôžu mi nestačí, chcem aby to si ich nemohli adoptovať nikdy. Ako hovorím idem na referendum preto že tento stav chcem zabetónovať, aspon na tie tri roky, podľa možnosti. Čo sa týka sexuálnej výchovy nemám absolútne žiadnu výhradu, iba tú aby rodič mohol kedykoľvek zasiahnuť ked sa mu niečo znepáči.
//autoeditácia príspevku (04 Feb 2015, 21:56)
Solo Kamen, to že to momentálne nemôžu mi nestačí, chcem aby to si ich nemohli adoptovať nikdy. Ako hovorím idem na referendum preto že tento stav chcem zabetónovať, aspon na tie tri roky, podľa možnosti. Čo sa týka sexuálnej výchovy nemám absolútne žiadnu výhradu, iba tú aby rodič mohol kedykoľvek zasiahnuť ked sa mu niečo znepáči.
-
Solo_Kamen
King
Takže každé 3 roky budeme mat preventívne referendum o tom istom, super
ale možno, že na slovensku sa máme tak dobre, že toto je posledný problém, ktorý je treba vyriešit, takže super, teším sa .
mayo, teda je lepsie ked dieta vyrasta v domove, bez vyhladov na buducnost, na rozdiel od jeho spoluziaka z uplnej rodiny za statne naklady ako by malo vyrast u rovnakopohlavneho paru z ich vrecka? s moznostou ist studovat gymnazium a neskor aj vysoku skolu.
jackb myslím si že áno, je to lepšie ak vyrastá v detskom domove ako by malo vyrastať v rodine páru rovnakého pohlavia.
dakujem za odpoved.
ja si, vdaka svojej situacii, myslim ze ak by nebola moznost aby ma adoptovala heterosexualna rodina, tak by som preferoval rodinu rovnakeho pohlavia pred detskym domovom. aj ked je pravda, ze dietata sa na to nikto nepyta.
ja si, vdaka svojej situacii, myslim ze ak by nebola moznost aby ma adoptovala heterosexualna rodina, tak by som preferoval rodinu rovnakeho pohlavia pred detskym domovom. aj ked je pravda, ze dietata sa na to nikto nepyta.
Solo Kamen, práve preto som povedal že podla možnosti, momentálne sa to dá s platnosťou referenda zabetónovať na tri roky, mali by sa ale hľadať spôsoby aby ako si ty napísal, referendum nemuselo byť kvoli tejto otázke každé 3 roky, ale iba tento stav platil neustále a bol nezrušitelný, respektíve pokiaľ bude Slovenská Republika existovať ako suverénny štát.