príliš skoro ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
deppress
Zablokovaný
Zablokovaný

príliš skoro ?

Príspevok od používateľa deppress »

čaute, pred 2-3 týždňami som sa prvýkrát stretol s jednou babou, strašne sme si od začiatku rozumeli a už aj spolu chodíme
neviem teda ako vám ale mojmu kamaratovi to prišlo dosť čudné, vraj skoro
navyše ďalší týždeň bude tá baba sama doma a už sa dohadujeme že by sme týždeň bývali spolu, myslíte že to pomôže zosilniť náš vzťah alebo to skôr uškodí ?
mám 21 rokov, ona má 20
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: príliš skoro ?

Príspevok od používateľa Digital »

je to normálne, iba treba všetko robiť s rozumom, ale kludne do toho, tu nieje očom diskutovať . Kamarát sa zoznámil so svojou terajšou ženou na DNB akcii, kde sa dali hneď dokopy a dva týždne nato otehotnela. Sú spolu štastný už skoro 4 roky :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Skusit si byvat spolu, aj na ten tyzden, mne to pride skoro. Po par mesiacoch v tom nevidim problem.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Co ja viem, vztah po dvoch tyzdnoch? Ved sa ledva poznate. Opadne prvotna euforia a mozno obaja zistite, ze to fakt nie je take idealne ako ste si mysleli, dvojnasobne to plati ked budete tyzden spolu cele dni. Ale drzim palce kazdopadne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Je to dosť individuálne.. tiež poznám jeden pár, ktorý sa spoznal v piatok na diskotéke, potom celý víkend presexovali a 1-2r neskôr bola svadba - a už je tomu asi 10r, čo sú svoji a žijú šťastne aj s detičkami.

Týždňovým spoločným bývaním urýchlite vzájomné spoznávanie, ale samozrejme chce to aj dosť veľa tolerancie.. ona si musí rýchlo zvyknúť na Tvoje zvyky a Ty zase na tie jej. Možno skôr zistíte, či sa k sebe hodíte alebo nie.

;)

//najväčšia skúška bude, ak ráno sa pôjdeš vysrať na záchod a hneď po Tebe pôjde ona.. resp. opačne.

:)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

deppress napísal:myslíte že to pomôže zosilniť náš vzťah alebo to skôr uškodí ?
uskodi
som zastancom postupneho spoznavania sa
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Cojaviem, mne to zase nepride take uplne sialene, maju 20, ocividne preskocila iskra... to, ze spolu "hned" zacali chodit mi pride uplne normalne.

Co sa tyka toho ze budu tyzden spolu... no, to mozno po mesiaci nie je tak uplne obvykle, no ale ked sa na to citia, tak preco nie.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

keď koncom toho týždňa nebudete rozumieť, je to to isté ako keď jej nebudeš rozumiet po 2 mesiacoch. Ak to nevíde aspoň si dobre zasexúložíš :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Pokial nebude mat zrovna ten tyzden kramy :twisted: To by len bola skuska ohnom...
Napísať odpoveď