SSHD Lenovo

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Johnny2580
Novice
Novice

SSHD Lenovo

Príspevok od používateľa Johnny2580 »

Dobrý deň

Nedávno som si kúpil nový notebook, Lenovo Z50-75 http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-z50-7 ... 202607.htm, akurát bez OS, pretože som si tam chcel dať sedmičku, nainštaloval som normálne OS, drivers, všetko funguje, akurát sa mi nedarí "spojazdniť" SSHD disk. Tá 8GB cache ako keby vôbec nefungovala, dlho sa bootuje OS. Neviem či mi tam chýba nejaký driver, alebo niečo nastaviť, nakoľko s takýmto diskom nemám veľa skúseností. Kamarát mi poradil nainštalovať Intel Rapid Storage Technology, avšak keď ho stiahnem z oficiálnej Intel stránky a snažím sa ho nainštalovať, tak vždy vypíše "This platform is not supported".

Ďakujem za rady.
Kok
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: SSHD Lenovo

Príspevok od používateľa Kok »

kamarat si kupil tento book a ma s nim neskutocne problemy. pocinajuc diskom, ktory vobec nebezi tak ako by mal, zapis strasne skace. Tiez som mal pocit ze ta hybridna particia vobec nefunguje. Dalej sa mu vypinala GPU pri zatazi, prehadzovalo to na integrovanu.
Disk testovany cez hdtune, teploty sledovane cez gpu-z, drivre original z lenovo stranky. Book ma tiez z alzy a uz putuje na reklamaciu.
Napísať odpoveď