Sklamanie a čo potom
Sklamanie a čo potom
Zdravim, zalubil som sa do kamaratky, tak som ju zacal pomaly balit, lenze akurat ked som ju snazil dostat von som zistil ze prave si nasla ineho,, som z toho dost sklamany a smutny, všimla si to aj ona a v kuse sa ma pyta čo sa so mnou deje, vidim že nechce aby som bol sklamany, myslite ze jej mozem povedať z coho som sklamany ???? nechcem aby to vyznelo ze jej neprajem štastie a myslite ze by som mohol mat v buducnosti ešte šancu ??? len neviem ako sa mam teraz ku nej spravať a ci sa jej priznať
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sklamanie a čo potom
určite jej to povedz, načo to v sebe dusiť. Uvidíš jak zareaguje. To či budeš mať v budúcnosti šancu ti nenapíše nikto.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sklamanie a čo potom
dvojity ucet?
AAAnyway. zalezi. ked si s nou schopny fungovat ako s kamaratkou tak sa na to vyser (len sa priprav na to ze bude menej casu na teba lebo frajer). Ked nie si, tak jej to povedz a priprav sa na to, ze frajera kvoli tebe beztak nenecha, takze budes musiet prerusit kontakt tak ci tak.
AAAnyway. zalezi. ked si s nou schopny fungovat ako s kamaratkou tak sa na to vyser (len sa priprav na to ze bude menej casu na teba lebo frajer). Ked nie si, tak jej to povedz a priprav sa na to, ze frajera kvoli tebe beztak nenecha, takze budes musiet prerusit kontakt tak ci tak.