zle zobrazovanie
zle zobrazovanie
ahojte chcem sa opytat, zmenil som monitor a web sa mi teraz zobrazuje ako blazen:) takto isto ako je v prilohe mi ukazuje vsetky podstranky, usudzujem ze je chyba niekde v kode ktory urcuje aky obrazok je na podazi...ale presne prist na pricinu je pre laika sen. vedel by mi niekto poradit co urobit aby to ukazovalo normalne, a aby to ukazovalo na vsetkych monitoroch rovnako, napr aby som to ja videl ako treba, jozo ferko janko a pod. dakujem
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: zle zobrazovanie
byt tebou, tak ten monitor rovno reklamujem ... ved mas vsetko zamalovane nejakou bielou paskou 
vtipne...nejake dalsie napady?
-
fikotek
King
- Kontaktovať používateľa:
HERO ja sem tu stranku nasel
stacilo do googlu zadat klicove slovo "kopirovanie tychto stranok bez pisomneho suhlasu majitela je zakazane auto"
http://www.carspace.sk/
http://www.carspace.sk/
nemas to ani validne, nauc sa najprv html
pridaj do body:
akurat to logo si daj zvlast, nech neni sucastou pozadia
Kód: Vybrať všetko
background-size: cover;Re: zle zobrazovanie
Ou sheit... toto nie, skus radsej nejake CMS + free template. Takuto stranku nikdy nikto pouzivat nebude.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
omg ved nebud taky kriticky, Aiden ... vo footeri ma napisane, ze stranka je vo vyvoji ... chapes? takze nejake muchy mat este moze ....
Toto nie, toto nemoze byt na internete. Radsej to zmaz, je to vrchol nevkusu. Mas tam daku tvoju kravinu alias web, mas tam tiez WordPress a este tam mas aj forum, asi phpBB. Preco nepouzijes radsej WordPress na cely web s peknym designom? Bude to optimalizovane tak, ze aj ked zmenis opat monitor, tak sa to bude zobrazovat spravne, dokonca aj v mobile alebo tablete to bude vyzerat slusne.
nepytal som sa na nazory, ale to nevadi, ucim sa v ramci volna html, css, toto bol napad, co som mal robit stranku o sebe a pridavat si tam fotky a pisat co som dnes urobil? Mohlo ma napadnut ze na tomto fore sa rozumnej odpovede nedockam a mal som ist radsej na forum kde je aj nejaky odbornik a nie len ´´radcoviaˇ´´tohto typu
-
audiotrack
VIP
forfun ti dal odpoveď
podla neho som to aj urobil, aj to funguje uz len upravim pozadie aby tam nebol napis a ten dam zvlast ako logo napr.
-
awtt
Medium Professional
Inac vendor prefixy sa davaju pred.