Ahojte mám notebook HP envy dv6 mám problém že mi dropuje wifina. Problém je ten že mi odpája wifinu nechápem prečo. Ako keby wifi vyplo alebo stratilo signál. U priateľky to problém nerobý. Mám windows 8.1 64 bit. Wifi mám asus http://www.alza.sk/asus-rt-n12-d2266257.htm
Neviete mi poradiť v čom je problém ?
Odpojovanie wifi
Re: Odpojovanie wifi
Máš na ňom posledný firmware?
http://www.asus.com/sk/Networking/RTN12 ... _Download/
http://www.asus.com/sk/Networking/RTN12 ... _Download/
urcite nie myslite ze na vine bude router
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Skus si to odsledovat kedy ta to odpoji.
Otec ma book od Lenova a uz tam mal problemy s tym ze sa nedokazal vobec napojit na internet (zabugoval sa windows po tom, co do booku vlozil lan kabel ... WTF?) a pomohol az reinstall windowsu.
Teraz ma ale problemy s tym, ze ak nema plny signal, alebo aspon 3 zo 4 paliciek, tak ho to od wi-fi kompletne odpoji. Jemu to robi vsade, doma mame 2 routry a v Holandsku ma v byte jeden, a vzdy ked sa dostane od routru dalej a ma horsi signal, tak ho to odpoji.
Ako daleko ma priatelka router od miesta kde mavas notebook, a ako daleko ho mas ty?
Otec ma book od Lenova a uz tam mal problemy s tym ze sa nedokazal vobec napojit na internet (zabugoval sa windows po tom, co do booku vlozil lan kabel ... WTF?) a pomohol az reinstall windowsu.
Teraz ma ale problemy s tym, ze ak nema plny signal, alebo aspon 3 zo 4 paliciek, tak ho to od wi-fi kompletne odpoji. Jemu to robi vsade, doma mame 2 routry a v Holandsku ma v byte jeden, a vzdy ked sa dostane od routru dalej a ma horsi signal, tak ho to odpoji.
Ako daleko ma priatelka router od miesta kde mavas notebook, a ako daleko ho mas ty?
jednu izbu a mam 3 palicky
Aktualizuj si firmware na routri,je to jednoduché.Aktualizuj si ovládač na wifi v NTB a uvidíš ako to pôjde.
Mne na TP-Link routri vypinalo wifi velmi casto, niekolkokrat za den, musel som ale resetovat router aby to nabehlo, takze neviem ci to moze byt nim. Inak mne pomohol alt FW z DD-WRT, s povodnym asi 20 vypadkov za vikend, s tym od DD-WRT ziadny za mozno 4 roky. Predsa pre istotu mozes zistit ci ma tvoj router podporu DD-WRT a ak vies ako, vyskusaj.
skusil som updatovat ten firewal ako ste mi radili a nedal sa aktualizovat proste na krabici mam napisane len RT-n12 a nie + a normalnu verziu neviem najst aj zo spodu modema je len nt-n12
Edit
Nakoniec som kukol všedky modeli a podla antén a podľa zadných portov som zistil že to bolo D tak som to updatoval a uvidim co to bude robit
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2015, 12:40)
Tak po upgradu stupol aj signal a uz to nepada
Edit
Nakoniec som kukol všedky modeli a podla antén a podľa zadných portov som zistil že to bolo D tak som to updatoval a uvidim co to bude robit
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2015, 12:40)
Tak po upgradu stupol aj signal a uz to nepada