Navod na JS
Navod na JS
Rozhodol som sa ze sa naucim Javascript ale neviem kde je to najlepsie popisane. Neviete mi niekto poradit nejaky dobry tutorial v slovencine alebo cestine? Popripade kde ste sa ho ucili vy?
Re: Navod na JS
Mne sa zda ze tam su iba zaklady, alebo nie?
ved zaklady ti treba, ci nie?
No ved hej ale myslel som nieco kde bude vsetko od a-z
si este raz pozri tu stranku, lebo asi si do nej ani nenakukol...zacni od zaciatku a postupne si to prejdi.
Zrejme ocakava clanok, ktory zhrnie vsetko od zakladov az po komplexne projekty, ktory ma za 15 minut precitany a moze sa pustit do programovania 
Najjdlhsie trva, pochopit algoritmus, strukturu a sposob pisania zdrojaku. To su tie zaklady. Ked uz vies zaklady, potom vies studovat pouzite JS na roznych strankach. Pripadne si kup nejaku literaturu, tam obvykle mas JS popisany od A do Z, ale tiez necakaj, ze tam najdes vsetko.
Najjdlhsie trva, pochopit algoritmus, strukturu a sposob pisania zdrojaku. To su tie zaklady. Ked uz vies zaklady, potom vies studovat pouzite JS na roznych strankach. Pripadne si kup nejaku literaturu, tam obvykle mas JS popisany od A do Z, ale tiez necakaj, ze tam najdes vsetko.
A ty odkial vies ze som do nej nekukol? Mne sa to zda cudne lebo hned v prvych prikladoch je napriklad OnMouseOver ale ziadne ine tam niesu vysvetlene tak sa mi to zda pre trosku pokrocilych ci nie?
-
javatar
Hardcore addict
Tak budem thread necromancer
Potrebujem dobry intermediate alebo advanced javacript tutorial (jazyk ako taky chapem, potrebujem skor dobre priklady jeho praktickeho vyuzitia).
Vopred vdaka
Potrebujem dobry intermediate alebo advanced javacript tutorial (jazyk ako taky chapem, potrebujem skor dobre priklady jeho praktickeho vyuzitia).
Vopred vdaka
Mozes prebehnut napriklad http://tutsplus.com/ a ak sa ti tam podari najst veci, co ta zaujmu, tak 15USD za mesiac je rozumna cena. Pripadne to vzdy vies vyriesit aj inak
Vacsina tutorialov je tam kvalitnych.