pomoc pri kúpe outdoorovej kamery
Re: pomoc pri kúpe outdoorovej kamery
tiez sa teraz obzeram po nejakej lacnej kamere, verim tomu ze gopro hero3 je super kamera, ale investovat tolko penazi do niecoho co pouzijem 2x do roka ked sa pojdem niekam potapat nepripada v uvahu.
tu je fajn porovnanie toho noveho lacneho gopro a sj4000:
gopro zvlada ovela lepsie pracu so svetlom, sj4000 ma zase ostrejsi obraz, vymenitelnu bateriu a displej. tiez k nemu dostanete hromadu prislusenstva.
mna osobne zaujala sj1000, je sice vacsia a tazsia nez sj4000 a ma mensi uhol zaberu, na druhu stranu zvlada lepsie slabe svetlo a ma vacsiu bateriu. tiez o trosku lacnejsia.
nejak neviem nikde najst poriadne porovnanie sj1000 vs sj4000, ale asi pojdem do tej sj1000, na to co s tym ja budem robit to bohate staci. cena je 1/2 z gopro hero.
tu je fajn porovnanie toho noveho lacneho gopro a sj4000:
gopro zvlada ovela lepsie pracu so svetlom, sj4000 ma zase ostrejsi obraz, vymenitelnu bateriu a displej. tiez k nemu dostanete hromadu prislusenstva.
mna osobne zaujala sj1000, je sice vacsia a tazsia nez sj4000 a ma mensi uhol zaberu, na druhu stranu zvlada lepsie slabe svetlo a ma vacsiu bateriu. tiez o trosku lacnejsia.
nejak neviem nikde najst poriadne porovnanie sj1000 vs sj4000, ale asi pojdem do tej sj1000, na to co s tym ja budem robit to bohate staci. cena je 1/2 z gopro hero.
co s tym budes robit
ako som pisal hlavne ked pojdem k moru sa snorchlovat. co je tak 1-2 do roka. mozno to niekedy skusobne hodim na bicykel ale kedze chodim akurat tak po meste asi to nebudem praktikovat casto.
na to more moze byt dobra
chalani ako to je s ovladanim kameri pripevnenej na prilbe za jazdy, skusali ste to niekto? Napriklad natocit len niaky zaujimavy usek a potom ju vypnut bez zastavenie...a ako budem vedet kamera nahrava svieti v predu niaka diodka? 
Redfoxik treba upresnit co za kameru mas.
tak gopro ma diodku v predu aj vzadu daju sa aj vypnut aby pri nahravani nesvietili plus k gopro mas ovladac takze mozes v pohode zapnut a vypnut bez zastavenia alebo cez telefon gopro app ak mas teda z wifinu gopro
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pre GoPro4 stoji ale ovladac 60 eur, nie je v cene.
myslel som SJ4000

ked ju mas na prilbe musis nahmatat tlacidlo a dufat ze sa zaplo, potom zas nahmatat tlacidlo aby si vypol nahravanie a dufat ze sa vyplo, ovladac je ovladac...uz su aj ovladace v hodinkach