beardie napísal:fascinuju ma tito internetovi odbornici, ktori hned vedia, co by sa dalo spravit lepsie...
Mna fascinuje ze niekto si nedokaze precitat slovensky napisany text. Toto povedal opravar tusim z Nemecka, so skusenostami, prislo mu 30 monitorov s rovnakou zavadou - a ze inak by monitor vydrzal o 5-7 rokov dlhsie - dokazom ze hovori pravdu je aj moj monitor, ktory ale kazdy den vypinam zo zasuvky - cez vypinac, to tiez spomenul, ze riesenim moze byt prave vypinanie monitora, aby nebol v pohotovostnom stave. Mne to vsetko dobre do seba zapada.
podla toho tvojho zoznamu, asi budes pritahovat smolu
Tak asi tie tony pokazenej elektroniky v Afrike a kopy elektroniky predcasne pokazenej v servisoch a kontajneroch ktore su v mnozstve dokumentov z roznych statov, to asi vsetci mali len smolu.
Bobr - diskusiu na diskusnom fore? Samozrejme nie je to povinne, z tvojho prispevku sa zda, ako by som ta nutil odpovedat. Inak som to napisal, aby ti, ktori maju zaujem si to pozreli a spravili si vlastny nazor.
Spixy
takže tiež to tipujem na vadný kus alebo sériu
Ja som tiez veril ze zla seria, nahoda, zle vedenie, ale ked ma tak vela ludi rovnake problemy, ked som videl tie kartelove dohody, ked sa na 30 monitoroch len v jednom servise pokazila jedna suciastka, to nemoze byt nahoda. Pozri si tie dokumenty...
Este priklad, tlaciaren zrazu zacne tlacit v zlej kvalite, da sa zapnut, tlacidla, displej, elektronika funguje, 2 ci 3 roky tlacila dokonale a zrazu zacne uplne zle, nie je to divne?
//autoeditácia príspevku (06 Feb 2015, 18:56)
- draha indukcna keramicka platna, pokazi sa mala lacna suciastka, nahradne diely neexistuju, moznosti - jedine kupa uplne novej platne - pritom pri indukcnych platniach najviac reklamuju ako setri energiu, clovek si nakupi drahe hrnce, aby naplno vyuzili potencial a ked uz by sa investicia mala zacat vracat, tak sa pokazi mozno X-centova suciastka a je kvoli tomu nutne kupit novu platnu za 400€!?
Inak nezda za vam divne, ze minimalne pri vstavanych spotrebicoch kde je dana jednotna velkost, udajne vyrobcovia nemozu skladovat nahradne diely na "stare" modely? Ved ako sa mozu tak lisit a preco sa maju lisit napr. kose v umyvacke riadu, rost v rure? A co tie male suciastky, ako obstoji vyhovorka vyrobcov ze nemaju financie skladovat nahradne diely, kolko asi miesta zaberie kondenzator alebo rele?