niekto na fotenie v KE ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

niekto na fotenie v KE ?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:arrow: chodi si v KE niekto fotit ? vseobecne ? vyberu sa dvaja, traja ludia, niekam na blizke okolie a fotia si? ci to by som vela chcel? neverim ze vsetci su furt po samom ....
:psssst:
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: niekto na fotenie v KE ?

Príspevok od používateľa Silmer »

qwerty, vsetko v poriadku?
qwerty-xyz

povodna idea bola, ze vzhladom na to,ze mna by fotenie bavilo, lez sice nemam zrkadlo, zhanam podobnych ludi, napr zacinajuce holky so zakladovkami, alebo nejakych chlapov, so zakladovkami, ktori dajme tomu vyrazaju do okolia kosic, popripade kade tade, a skusaju limity svojho fotaku, pri foteni roznych scenerii, ci uz je to makro, rozne vyhlady, krajinky, noc a podobne. lebo ked je nejaka udalost, je vela holiek co vidim behat s D3100 vkou a podobne, niekde som uz videl aj lacne CSC cka, ale taketo zoznamovanie, nie je prave to co by som chcel.

malu skupinku ludi, co sa chcu naucit fotit, navzajom si pomozu, a nevedia este co a ako
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Pokiaľ viem v každom meste a po univerzitách/VŠ fungujú Fotokluby tak kde je problém?
qwerty-xyz

odkazy na FB nemas?

google mi neodporucaj, fotokluby som uz pozeral samostatne, ale najdem len skupinku 40-50 tnikov. tie vysokoskolske, alebo ako kruzky to by sa zislo. :wink:
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

qwerty-xyz napísal:a fotia si?
fotia si :lol:
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no nacisto toto vyzera ako keby si hladal niekoho, kto by ta pofotil s kamosmi :D
qwerty-xyz

kur*a fix, :nono:

skupinka zacinajucich amaterskch fotografov, fotografiek v priblizne mojom veku co rada foti, chodi na foto vylety, a tak .... sakra s vami.
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Konečne možnosť spoznať qwertyho osobne a podať o tom správu hojku, a nikto sa nehlási? Som sklamaný :smt047
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

qwerty, takze baba so zrkadlom na krku splna automaticky vsetky body tvojho zoznamu toho co musi splnat?

preco nechodis sam? alebo ked uz nemas na videnie kompozicii ty sam, tak s nikym, kto ma. lebo chodit s inymi fotografmi a vecer by mal obsahovo kazdy ten isty obrazok... to by ma nebavilo.
qwerty-xyz

pri babe je predpoklad ze ma zrkadlovku z nudy, a ze sa ma este co ucit..... nechcem byt svina, ale naposledy (leto) som jednej na D3200 musel ukazovat ja ako sa spusta nahravanie videa, lebo ona to nevedela, nikdy to nerobila, a ocividne na to nevedela hodnu chvilu prist.... :psssst:

Sam chodim viac menej furt (drvivu vacsinu), nebavi ma to lebo nemam okolo seba ludi ktorych by to bavilo, jednoducho nikto nechape, preco si ja potrebujem ist niekam na luku nieco sfotit a kazdy caka ze ked uz tam som donesiem brilantny zaber ..... niektore veci je niektorym ludom tazko vysvetlit. pritom ja mnohe veci najprv rad doslova obzriem, aby som vedel co a ako.
Napísať odpoveď