Pozvanie, odmietnutie a vsetko okolo
Re: Pozvanie, odmietnutie a vsetko okolo
Aky je vas vek? Bude doma sama? To pozvanie od teba bolo nieco ako prve rande?
ona 17, ja 18...myslím, že nie...mohla to takto pochopiť, no nebolo to vyslovene rande
Mozno ma vecierku v jej veku, takze nemoze ist von, preto ta radsej zavolala k sebe domov. Doma sa aspon bude citit bezpecnejsie, mozno sa porozpravate a ked sa ukludni a zisti, ze si v pohode, tak sa pojdete prejst. Ak zisti, ze nic z toho, tak ta posle domov a vec vybavena 
A mozno zober flasu vina a mozno sa ani nepojdete prejst
A mozno ma naozaj len skoru vecierku...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Myslite ze keby mala skoru vecierku tak jej dovolia miesto toho dotiahnut domov chlapca? 
IMHO tam su len 2 moznosti. Bud si tazko za vodou, alebo si takym tazkym sposobom mimo ze ani jej nenapadne ze by z teba nieco mohlo byt.
IMHO tam su len 2 moznosti. Bud si tazko za vodou, alebo si takym tazkym sposobom mimo ze ani jej nenapadne ze by z teba nieco mohlo byt.
To víno asi nepojde, keďže k nej musím autom, nakoľko býva dosť mimo môjho bydliska..vec sa objasnila tým, že jej rodičia sa ju báli pustiť s niekým pre nich cudzím a ešte k tomu autom...prebehlo to úplne v poriadku, klasické objímačky..držanie sa za ruky, rozhovory.. a hlavne...nekonečné lúčenie sa...myslím, že je to na dobrej ceste 
Ak to chapem, tak podvecer si pisal o tom a teraz vecer si uz bol u nej?
Ano presne ták
Ano je to na dobrej ceste, kedže dotyky,objatia sú hned v začiatku dôležité.
Môže z toho niečo byť, len nebyť z nej uplne na mäkko..este si cosi na nete o tom prečitaj, ak niesi nejak skúsený.
Môže z toho niečo byť, len nebyť z nej uplne na mäkko..este si cosi na nete o tom prečitaj, ak niesi nejak skúsený.
Ak chces vztah, necitaj nic a bud sam sebou. Ak chces zenu na jedmu noc, tak citaj overene rady na nete. Ci ?