Bezdrôtové slúchadlá
Bezdrôtové slúchadlá
Ahojte
. Potrebujem poradiť pri výbere slúchadiel. Hľadám bezdrôtové slúchadla ktoré maju dobrý dosah, kvalitny zvuk a ktoré sa dajú používať aj ako bezdrôtové slúchadlá ale v prípade potreby ich môžem pripojiť aj na kábel. Slúchadlá chcem hlavne na počúvanie hudby. Cena by sa mala pohybovať cca 100€. Za všetky rady vám vopred ďakujem 
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Bezdrôtové slúchadlá
Na doma ci na von?
Na doma ...
-
Ryan Giggs
VIP
A co bude sluzit ako zdroj zvuku?
Notebook a TV. Budem ich používať na počúvanie hudby prípadne na pozretie filmu.
-
Ryan Giggs
VIP
Na toto pouzitie by som skor ako Bluetooth zvazoval RF sluchadla. Sice nemaju priame pripojenie kablom, ale maju zakladnu/vysielac ktory na audio vstup takze sa k tomu da pripojit cokolvek. Jedina nevyhoda ze kablom budeck zakladni treba pripajat aj NTB. Ale zato je to po zvukovej stranke lepsie riesenie ako BT sluchadla. Ale samozrejme kablove sluchadla za rovnaku cenu su uplne ina liga.
Sice nad rozpocet, ale pozri napr. Sennheiser RS 160.
Sice nad rozpocet, ale pozri napr. Sennheiser RS 160.
Presne tieto slúchadla som mala pôvodne vybraté len ma trošku odrádzala ta cena ale keď hovoríš že sú dobre tak ich určite ešte zvážim. Ďakujem že si si našiel čas a poradil si mi 
-
Ryan Giggs
VIP
V ramci bezdrotovych suchadiel patria v tejto cene k tomu najlepsiemu. Tych 20-30 eur naviac urcite stoji za zvazenie.