Auto podobné Mustangu ?
Re: Auto podobné Mustangu ?
niečo realne na našom alebo nemeckom trhu
Tu mas mustang a nan nebude urcite vysoka poistka a ani naklady: http://ford-mustang.autobazar.eu/46-gt-id5819386.html
blázniš nie
a navyše vyzerá to ako nejaká mazda.....
camaro asi najviac sa podoba vzdy som si ho plietol s mustangom az na to ze on to chce aj "kupit" a tie jeho poziadavky wtf?
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Komar: dal som tam ford mustang, stvorliter, kW a zvysok svoje udaje... si to tam naklep sam, preboha... co chces Ty kupovat, co rozpravas, ze sa vyznas, ked nemas ani zakladny prehlad a nevies si zistit ani cenu poistky, co je praca na 2 minuty... a riesis tu hluposti, ako je poistka na take auto, co je uplne zanedbatelne, ako som uz pisal... btw. henten mk4 mustang, co Ti poslal kolega vyssie, ma na rozdiel od toho Tebou spominaneho aspon slusny motor...
...ale zabava dobra, nekupim si mustanga, lebo ma o 100e drahsie rocne poistne
...radsej si kup toho dvojkoveho golfa, Ty mustang
usetris na poistke 
...ale zabava dobra, nekupim si mustanga, lebo ma o 100e drahsie rocne poistne
...radsej si kup toho dvojkoveho golfa, Ty mustang
hovadinu si tam naklikal...
-
RATZINGER666
Darca
hovadiny su akurat tak Tvoje prispevky... to mam kvoli Tebe vytukavat znova? kolegovi nadomnou to vyslo podobne... ved si to tam vypis sam, och...
Tak potom este tohoto mustanga ti odporucam: http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I ... rs5100.jpg
Na tento model sa dokonca neplati cestna dan a ani zakonna poistka a ani to tak nezere...
Na tento model sa dokonca neplati cestna dan a ani zakonna poistka a ani to tak nezere...
Prevadzkovo to ale nebude o moc lacnejsie ako ten Mustang. Ked citam temu, tak autor je daky skolal na ucnovke, ved si nevie ani poistku zistit. A ta cena poistky je spravna, tie su na urovni trojlitrov od Mercedesu, BMW alebo Audi.
Bobr ten je krásny
no ale celkovo.... okrem golfa jedna a dva a este corrada nič iné ?
-
Fabo
Hardcore addict
a co je na golfovi jedna a dva podobne jak mustang? jeden par okruhlych svetlometov a chladic vpredu?
Toto ma dokonca aj tie pridavne svetlomety, ked vidis podobnost v golfe tak ju urcite najdes aj tu...
pridavne svetlomety
cervena koza
motor v predu
ladeny zvuk
spotreba
chromove spatne zrkadla
Ten ta vyjde drahsie...Bobr napísal:Tak potom este tohoto mustanga ti odporucam: http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I ... rs5100.jpg
mam strach, ze to ma len jednokonovy motor... a co usetri na poistke a dani tak minie na garazovani. lebo taketo kusky ti na parkovisku dlho nevydrzia. a tiez mam pocit, ze s tym nemoze na dialnicu... a tie problemy s emisiamiBobr napísal:Tak potom este tohoto mustanga ti odporucam: http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I ... rs5100.jpg
-
Digital
Guru
ja si myslím, že aj ten jeden kôň by naňho bolo privela... a zabil by koňa aj seba.
Ale nezúfaj je tu ešte jedna možnosť. Nemusíš ho prihlasovať a v cene máš aj djanga.
Ale nezúfaj je tu ešte jedna možnosť. Nemusíš ho prihlasovať a v cene máš aj djanga.
debilko..... trapny si, nevyjadruj sa radšej lebo je to na smiech
-
Fabo
Hardcore addict
Digital sak ten mu praveze ukradli, tak zhana nieco ine, ale podobne....