Pocit zamilovanosti

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
warham
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Pocit zamilovanosti

Príspevok od používateľa warham »

Zdravím,
Ak by ste sa zamilovali do niekoho koho poznáte už pár rokov, povedali by ste mu o tom?
áno/nie a prečo?

Ďakujem
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: Pocit zamilovanosti

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Jasné, že áno. Ale asi ty máš problém to niekomu povedať :)
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

co je to za otazku ? Preco nie ? To ze sa poznam s niekym uz dlhsie je nejaka prekazka ?
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Určite nie skôr ako by som s danou osobu chodil. Zo skúsenosti viem, že je to zväčša turn off pre dievča, keď jej vyznáš lásku ak to nečaká. Potom si pravdepodobne vytvorí pred tebou bariéru a si v ťahu. :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Related pic:
friendz.jpg
friendz.jpg (10.72 KiB) 1616 zobrazení
V skratke, ak ju mas rad, tak sa snaz ju ziskat aj bez nejakych citovych vylevov. Najprv sa musi zamilovat aj ona, inak je to stratene.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veľa vzťahov vzniklo z dlhoročných priatelstiev, takže prečo nie. Nevidím v tom problém. Rovnako ťa môže odmietnúť aj baba ktorú poznáš iba pár dní. Pokiaľ tam sú tie sympatie vzájomné, tak to podla mňa nie je prekážkou
Alastor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Alastor »

Dobrá téma... presne som sa chcel na niečo opýtať...
Poznáte nejaký spôsob ako dať najavo žene že ju mate radi, teda že ju milujete bez toho aby som jej to povedal priamo?? Už som to povedal dvom dievčatam že k nim citim lasku a u oboch to dopadlo rovnako, postupne somnou stracali kontakt, čiže ma odpisali. Povedali mi samozrejme že chcu ma ako kamarata a ked som im to povedal čo k nim citim tak som ich stratil aj ako kamaratky. Nikdy som sa so žiadnou nepohadal a neviem prečo ma takto ničia. Existuje nejaky spôsob ako by som im to dal najavo ale tak nepriamo?? Skúšal som všeličo lenže ja som dosť veselý človek, a každa to brala tak že si robim srandu, brali to s humorom, lenže ja to myslim vážne. Ked som raz jednej povedal že to myslim vážne tak sa smiala že aj ona ale pritom to brala zo srandy. Ale surovo jej to už nechcem povedať. Už nemam odvahu naozaj. Už ma nebavi strácať dievčata.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Najlepší spôsob, ako dať žene najavo, že ju máš rád je činmi. Ak ju máš rád, najskôr z nej urob "priateľku", tzn. rob s ňou to, čo by si robil s frajerkou. Choďte na rande, do kina, medzi priateľov, predstavte si rodinu, oprcaj ju a podobne. A až potom, ak vidíš že sa jej to páči, daj najavo svoje city, prečo to robíš a že ju máš rád.

Dať city príliš rýchlo najavo nie je dobré, preto sa ťa zlaknú tie baby. Ani mne to tak nikdy nefungovalo, spočiatku som robil presne toto isté, najskôr som hľadal lásku k tej žene a až potom som ju chcel spoznávať a randiť s ňou. Potom som to začal robiť naopak, najskôr sa spoznávať, robiť spoločné veci, chodiť von, sexovať a brať ju medzi priateľov. Ak to bude fungovať, vieš že tá baba k tebe niečo cíti a ptm môžeš vyložiť karty na stôl a povedať jej, že ju máš rád. Teraz to už považujem za samozrejmosť, skrátka musíš dať nejaký priestor spoznávaniu ženy, aby si vedel, koho vlastne chceš mať rád. Rovnako je to aj u nej, musíš sa jej zapáčiť viac a viac. No a keď to klape, prečo jej nepovedať ľúbim ťa? :)
Napísať odpoveď