Zdravím
potreboval by som aby sa mi pri písaní správ automaticky dopĺňala adresa mailu. Prešiel som z Thunderbirdu importoval kontakty ale keď píšem nový mail tak mi tam nedopĺňa adresu.
Mám zapnuté automatické dopĺnanie adries ale aj tak to nerobí možno že som to neimportoval tak ako som mal alebo čo.
Potreboval by som ak by niekto vedel ako na to.
//autoeditácia príspevku (23 Jan 2015, 10:30)
Tak tú poštu som už poriešil ale neviem si dať rady s popiskami napr v Thunderbirde som si vedel farebne označiť správy a mal som v tom prehľad v Outlook 2013 to nikde neviem nájsť.
neviete niekto kde by sa to mohlo nachádzať ? alebo aký je postup ako označiť farbene "popiskami" tieto spravy ?
Outlook 2013
Re: Outlook 2013
Ja to tam ale vôbec nemám
A nemáš to na inej karte? Páse s nástrojmi?
Skús pravý klik na ten pás - Prispôsobiť pás s nástrojmi a tam medzi hlavnými kartami skús pohľadať v Domov (Denníky) - Značky - Kategorizovať..... a to si pridaj na ten pás s nástrojmi.
Skús pravý klik na ten pás - Prispôsobiť pás s nástrojmi a tam medzi hlavnými kartami skús pohľadať v Domov (Denníky) - Značky - Kategorizovať..... a to si pridaj na ten pás s nástrojmi.
Nedá sa to pridať.... Keď si rozbalím aj tú ponuku tak to tam vidím ale je to zašednuté a vôbec to nejde používať.
Cavte, po pridaní mailu do outlooku nemám v pravom panely položku odoslané správy. Na druhej mailovej adrese kt. tam mam to tam je. Neviete poradiť ako to nastavím ?
Vďaka
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2015, 9:38)
nikto nevie ?
Vďaka
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2015, 9:38)
nikto nevie ?