OBD adapter + smartphone
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: OBD adapter + smartphone
hej len som cital, ze to funguje presne s mojim autom tak preto
protokol ktory to musi podporovat je elm327
ja mam bluetooth mini obd adapter a s tym mi to na mondeo 2003+ funguje (soft: torque)
ja mam bluetooth mini obd adapter a s tym mi to na mondeo 2003+ funguje (soft: torque)
-
guess.whoo
Redeemer
no tiez som cital, ze ten elm327 podporuje fordy od 2003 ale na mojom nenacital ECU. tak som pozeral na talkmotor fore a tam pisal chlapik, ze ma tiez mondeo 06 a tiez mu to neslo. tak skusil ten druhy a ten mu cital vsetko
torque mi vypisoval chybu pripojenia na ECU, nezobrazoval realtime udaje a pod., skusal som ine a to iste
torque mi vypisoval chybu pripojenia na ECU, nezobrazoval realtime udaje a pod., skusal som ine a to iste
-
Fabo
Hardcore addict
Zvlasnte. Mne to fungovalo aj na MY2000 Focuse...
-
tacosi
Moderátor
quess,alebo niekto iny,,,Pojde to na A6 4F 2006? mam sice vcds,ale nieco take kde netreba tahat book,by sa sem tam zislo.
-
guess.whoo
Redeemer
na toto ti ja odpovedat zial nedokazem
-
Fabo
Hardcore addict
Malo by. Mozem pozicat na vyskusanie ak chces.
-
tacosi
Moderátor
Diky, ale uz asi nic, ked to uz zajednal.
-
guess.whoo
Redeemer
ale ak ta to zaujalo mozes si to objednat z aliexpressu o par eur drahsie len. prislo mi to celkom rychlo na ich pomery (do 2 tyzdnov)
-
kukiak
Addict
Ukaze tento adapter spotrebu aj ked nemam v aute palubak ?
Predpokladam, ze to zalezi od konkretnej znacky, ale napr. na mazde to funguje aj bez palubaku.
Myslim si ze hej, dokaze to vytiahnut aktualny obsah nadrze a pocita aj vzdialenost. Z toho je uz rovnica jednoducha.
-
kukiak
Addict
a nie je tu niekto koho uz ten adapter omrzel a predal by mi ho?
Sa mi nechce cakat na cinu.
Prídi do PK, ak taký adaptér chceš. Aspoň si ho môžeš otestovať. Poprípade cez pracovné dni som v Ivanke pri Dunaji v čase od 8:00 do 16:30.
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam kablovy a auto ho nepapa..ak chces poslem ti ho (podotykam kablovy, nie BT - ten nesiel tiez a predal som ho
) len soft si budes musiet stiahnut lebo cestou sa poskodil mini disk.
inak je to Fsuper
inak je to Fsuper
-
kukiak
Addict
Chcel som praveze ten s BT..
Noobs DJ, ta ivanka by nebol problem, akurat teraz tak debilne robim, ze som v robote kazdy den cca do 7. Kaslat na to, objednal som z EU direct, takze to by tu malo byt skorej.
Noobs DJ, ta ivanka by nebol problem, akurat teraz tak debilne robim, ze som v robote kazdy den cca do 7. Kaslat na to, objednal som z EU direct, takze to by tu malo byt skorej.
Však jasne, pokiaľ ti to nevyhovuje tak sa nič nedeje. Ponúkol som ti to z toho dôvodu, že na mojom aute je ten adaptér trocha obmedzený na funkciách. Hlavne som ho chcel kvôli zobrazeniu chýb z ECU. No na mojom aute to nejako nefunguje. Skúšal som ešte na Škoda Octavia II a Fiat Stilo. Na oboch všetko bez problémov.
dá sa z tým resetnuť interval oleja a filtrov viem že tu podobná otázka bola ale odpoveď nejako nedošla takže by som ocenil majiteľov elm327 o odpoveď prípadne aj soft z ktorím by to šlo
-
Arkaz
Addict
myslim ze reset oleja a filtrov s tym nedas to sa robi zvacsa na palubke ako takej.
Na mojom aute sa reset servisného intervalu nedal spraviť. Pozeral som na to cez program Torque. I keď kolega pripojil cez ELM327 diagnostiku pre Fiat a dokázal cez ňu robiť všetko, ako keby mal original kábel. Takže ten adaptér ako taký ti len nahradí kábel. Zvyšok záleží na tom, aký SW použiješ.2604 napísal:dá sa z tým resetnuť interval oleja a filtrov viem že tu podobná otázka bola ale odpoveď nejako nedošla takže by som ocenil majiteľov elm327 o odpoveď prípadne aj soft z ktorím by to šlo