Nehľadám žiadne klikačky, ide mi o nejakú ''brigádu'' a hlavne sebavzdelávanie. Časom by som sa takto aj chcel živiť, keďže plánujem dosť cestovať. Rozmýšľal som napr. nad tvorbou stránok. Niekde napr. na http://www.elance.com, asi tam je veľká konkurencia, ale ako som písal na začiatku ide o sebavzdelávanie a časom možno zarábať. Čo všetko by som k tomu potreboval? Nejaké HTML základy mám, ale to určite nestačí. Na začiatok chcem prejsť celú W3 a nejaké základy v photoshope. Napíšte, či to je dobrý nápad, alebo kde inde sa mám začať učiť.
Trochu som robil aj v unity, ale sám žiaden rozumný projekt nerozbehnem. Zase nechcem niekde sedieť v kancelárii a robiť tam 5 rokov a ani práca cez skype z nejakými indie vývojarmi zadarmo a dúfať v zázrak ma neláka.
Keď máte nejaké iné nápady, ako by sa dalo cez internet zarobiť tak sem s nimi.
Práca cez internet
Re: Práca cez internet
Sám si si odpovedal. Grafika, webdizajn alebo programovanie. Ale všetko to sú odbory kde sa môžu prvé peniaze dostaviť až po rokoch práce.
napisem komentar, snad sa nikdo neurazi
to si fakt myslis ze teraz ked tu dakto napise uc sa html, uc sa unity , uc sa xxx a najlepsie sa to naucis http://www.tu.sk tak ze budes rytmus pan
nie, nie takto nefunguje... ziadny vseobecno-konktretny navod neexistuje.
strasne pohodlny si, napiste mi ako zarobit na internete a ako sa ucit, kde a co....
cez "internet" sa da robit vsetko...to vsak neznamena ze 2x kliknes a budes bohaty a moc cestovat...
neviem teda co si cakal od tvojej otazky...
poradit ti mozem vsak taku klise odpoved: rob co ta bavi, uc sa - co ti k tomu treba, a neskor to, alebo seba skus predat... cim viac casu tomu budes venovat tym skor pride vysledok.
povedal by som ze zakladom je nejaka vasen pre vec, nevzdavat sa, skusat a hlavne robit to s radostou... nie s ucelom zarobit.
to si fakt myslis ze teraz ked tu dakto napise uc sa html, uc sa unity , uc sa xxx a najlepsie sa to naucis http://www.tu.sk tak ze budes rytmus pan
strasne pohodlny si, napiste mi ako zarobit na internete a ako sa ucit, kde a co....
cez "internet" sa da robit vsetko...to vsak neznamena ze 2x kliknes a budes bohaty a moc cestovat...
neviem teda co si cakal od tvojej otazky...
poradit ti mozem vsak taku klise odpoved: rob co ta bavi, uc sa - co ti k tomu treba, a neskor to, alebo seba skus predat... cim viac casu tomu budes venovat tym skor pride vysledok.
povedal by som ze zakladom je nejaka vasen pre vec, nevzdavat sa, skusat a hlavne robit to s radostou... nie s ucelom zarobit.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a skonci ako zmrzlinar
cez internet (napr. sa rata aj home office) sa da robit uz celkom dost veci. nie len programovanie, kreslenie a pod.
mnoho firiem uz dnes ponuka pracu, pri ktorej mozes xy dni do mesiaca robit z domu - teda prakticky cez internet
mnoho firiem uz dnes ponuka pracu, pri ktorej mozes xy dni do mesiaca robit z domu - teda prakticky cez internet
-
seth82
Darca
Ja mám home office celý rok. Namiesto programovania (hoci trochu HTML a JS je vhodné vedieť) - copywriting, linkbuilding, online marketing, tvorba obsahu, proste content management. V UK je hromada takýchto zamestnaní, na Slovensku je to zriedkavejšie a to hlavne v slovenčine, no ale aj to sa dá nájsť.
-
guess.whoo
Redeemer
no to je pravda, bez ang alebo nemciny je home office na slovensku skor utopiou
ja mam podla zmluvy len 20 % pracovneho casu v praci, cize +- tyzden do mesiaca
zbytok home office
v oblasti IT, kontaktna osoba medzi technickymi timami z celeho sveta a zakaznikmi z celeho sveta
zbytok home office
v oblasti IT, kontaktna osoba medzi technickymi timami z celeho sveta a zakaznikmi z celeho sveta
Kód: Vybrať všetko
blackhatworld.com