Kvalita xenonov - lacne vs Philips a Osram
Kvalita xenonov - lacne vs Philips a Osram
Urcite uz niekto z vas riesil vymenu xenonovych vybojok. Na trhu je dnes toho vela, ci je to pre D2S, D3S, D2R a kopu inych modelov. Riesim teraz xenon, pretoze sa mi vypaluje a uz svieti do fialova. Rozmyslam, ze ci kupit vybojky po 10/eur za kus, ktore budu urcite nejaka lacna Cina, ale svieti budu. Alebo ci kupit kvalitu, ktoru dava aj origo vyrobca, teda napriklad Philips za 80 az 120 eur za kus, Osram alebo nieco podobne.
Ma niekto porovnanie, skusal taketo nahrady a ake s tym mate skusenosti?
Ma niekto porovnanie, skusal taketo nahrady a ake s tym mate skusenosti?
Re: Kvalita xenonov - lacne vs Philips a Osram
ja som kupil nejaku čajnu za 7€ kus na paticu D2S a lutoval som ... 
preblikavalo to a nebol som moc spokojny
co tam bol philips tak by ma to vyslo na 80€ za par
preblikavalo to a nebol som moc spokojny
co tam bol philips tak by ma to vyslo na 80€ za par
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Vseobecne je zname,ze lacne nahrady su nielenze nekvalitne,ale co je najhlavnejsie,ze vedia odfajcit starter,co zrovna nieje najlacnejsia zalezitost.
Ja osobne by som ziadnu nahradu nedaval.Ked mi renovovali cocky,tak mi tam narvali Osram.
Z Philip,osram,a aj GE neprehlupis.
Ja osobne by som ziadnu nahradu nedaval.Ked mi renovovali cocky,tak mi tam narvali Osram.
Z Philip,osram,a aj GE neprehlupis.
-
RATZINGER666
Darca
cinske neber, preblikavaju, maju divoke farby a za chvilu su kaput... mne sa najviac oplaca objednavat xenony z anglickeho ebayu...
Hosi prizivim sa trosku aj OT: co teoreticky odchadza na xenone, ked niekedy preblikava, niekedy sa rozblika uplne a obvykle po rozblikani do par minut zhasne a je nutne vyp/zap svetla aby sa znovu rozsvietil. Robi mi to iba jeden a robi to v podstate hocikedy, niekedy aj mesiac nie, niekedy to robi cely den a na dalsi den klud a niekedy aj tyzden v kuse... Vybojky su 2 rocne Osram Xenarc a robi mi to tak rok. Rovno asi skusim kupit tie Philipsy.
nebude prasknuty ten valcek?
ktory myslis 
ten co je na boku, po celej dlzke, je bud hnedy, modry, biely.. neviem na co sluzi, len som strelil do vetra
no ja tam asi ziaden valcek nemam
iba taku velku kocku a do nej sa zaklada vybojka
aha tento vaaalcek
no mal som to rozobrate vsetko opticky vypadalo dobre tak som to zlozil dufajuc ze som to lepsie zlozil ale nepomohlo , pozrel som aj kostru, privodne kable vsetko je pekne krasne ako ma byt vymenim vybojky a ked nepomoze tak skusim rozobrat tie menice ale toho sa bojim 
-
hojko
Site Admin
Hegy: Ak vylucime problem v nejakom kontakte, tak bud odchadza xenon alebo "ta kocka", teda starter xenonu. Ked som menil vybojky na A6, tak som starter pootocenim doboku vybral, vymenil vybojku, ale vzdy som to strekol kontoxom, aj kovovu cast vybojky, aj vsetky kable co tam boli. Mozno to bolo k nicomu, ale viem, ze aspon som spravil male plus v pripade moznej oxidacie. Inak tiez sa mi stalo, ze obcas preblikla, neskor zasvietila do fialova a uplne odisla. Tak som ich vymenil. Teraz sa mi tiez stave obcas nieco podobne, ale je to fakt len raz za cas. No nedavno som mal auto v servise, mali dole prednu masku a viem, ze do startera isiel tenky kablik s konektorom, ktory tam akosi lietal. Ja som tam dal pri vymene xenonov zapalku ci spajdlu, tak sa musim pozriet, ze ci problem nebude prave v tom, ze by tam bol slaby kontakt. Len cakam, ze kym bude teplejsie, pretoze na jednej strane musi ist von cely vzduchovy filter, na druhej treba uvonit a dat bokom nadobku serva, takze tam hodina az dve roboty cele. A to sa mi v tejto zime nechce, lebo sa bojim, ze by mi v polovici zamrzli prsty.
Inak nekupoval niekto nieco taketo???: http://autotechnik.sk/diely/206630/hell ... 8864&t=369
Inak nekupoval niekto nieco taketo???: http://autotechnik.sk/diely/206630/hell ... 8864&t=369
Dik za tipy a postrehy, kupim vybojky a znovu to rozoberiem snad na nieco narazim
Minuly rok som riesil tiez vymenu xenonov. Jeden zacal strajkovat, svietil krasne do ruzovucka. 
Na nete som nasiel tento inzerat. Chalanisko ochotny, mal na vyber aj osram aj philips. Zobral som tie philipsy, kedze od vyroby som tam mal take. Ked ich priniesol, tak som skoro na zadok padol, nakolko boli v plastovych baleniach, v akych sa na linku do VW v BA davaju. Hned som sa ho pytal, ze ci ich ma z BA a on ze hej, ale nemam sa ho pytat, ako sa k nim dostal.
Ja mu na to, ze mne je to jedno, ja potrebujem vidiet v noci na cestu. Zobral som dve vybojky za 60e, co mi pri origos xenonoch pripadala smiesna cena. Do teraz svietia ako dva blesky, ziadne preblikavanie, ziadna zmena farby svetla, nic.
Ak teda chces origos VW vybojky za rozumnu cenu, pisni mu.
Na nete som nasiel tento inzerat. Chalanisko ochotny, mal na vyber aj osram aj philips. Zobral som tie philipsy, kedze od vyroby som tam mal take. Ked ich priniesol, tak som skoro na zadok padol, nakolko boli v plastovych baleniach, v akych sa na linku do VW v BA davaju. Hned som sa ho pytal, ze ci ich ma z BA a on ze hej, ale nemam sa ho pytat, ako sa k nim dostal.
Ak teda chces origos VW vybojky za rozumnu cenu, pisni mu.