Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Mate Tattoo?

Príspevok od používateľa Hensym »

Práveže dáva, a ku*va veľký. To že ty ten názor nemáš, to je druhá vec.

Nedá mi necitovať ťa pár strán dozadu:
DEVZYO1G napísal:Ja Frankieho úplne chápem, chce aby sa za tou kerkou skrývala nejaká story, nie len 'suchá' kerka ktorú si si dal vytetovať večer po tom ako si prišiel z práce ..

...teraz napíšeš, že "áno, mal som taký názor, ale už ho nemám", a týmto sa vlastne opäť zhodíš, lebo si tu sám potvrdil, ako radikálne sa dokážu meniť názory a vkus ľudí po niekoľkých mesiacoch, a teda dávať si tetovanie z estetického hľadiska je nebezpečné. Rovnako, ako si sa zmenil od minulého roka, sa môžeš zmeniť aj za rok, (respektíve dva, päť, či desať).

Preto sa veľa ľudí riadi overeným pravidlom a idú na istotu:
- buď si dať vytetovať niečo s myšlienkou (lebo ohúrenie z peknej kresby na koži opadne, ale ak to má význam, myšlienku, to nie)
- alebo sa dať tetovať vo veku 25 a viac, keď už to máš v hlave vyrovnané a nemeníš sa tak ako v 15-20 rokoch.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Čo konkrétne na tom je nebezpečné? :lol:

Myšlienku bude mať vždy každé tetovanie, nech je to absolútne hocičo, vždy ostane aspoň spomienka na obdobie kedy si si tetovanie dal. Veľa ľudí nechápe že to funguje aj naopak. Takisto tetovanie je aj forma umenia a ľudí ktorí mi tetovanie robili ja osobne považujem za umelcov a vážim si ich. Plus každé tetovanie som si dal pri jedinečnej príležitosti kde som spoznal nových ľudí atď. Nebolo to žiadne tuctové objednanie sa, prídeš do štúdia a tým to hasne ;)

/// ten názor som mal v období keď som o tetovaní ako takom netušil skoro nič. Odvtedy som spoznal desiatky ľudí ktorí sa v tejto sfére pohybujú a postupne som názor zmenil.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

No nebezpečné je to, že zmeníš názor a oľutuješ. Nie zo srandy sú tisíce prípadov, kedy si to ľudia dávajú pretetovať, alebo mazať. Tu ale samozrejme nehovorím, že sa to bude týkať aj teba, možno nie.

Tatér je umelec, s tým súhlasím aj ja, ale o tom som vôbec nepísal.

Ako "netušil o tetovaní skoro nič"? Technicky? Nerozumiem ako to môže zmeniť názor na tetovanie. Alebo ti názor zmenilo to, že väčšina ľudí to berie len ako umelecké kresby na telo, tak si sa s tým zmieril aj ty? Nerozumiem ako si to myslel. Ja tiež o tetovaní neviem dokopy nič (respektíve, viem ako to funguje a tak, ale žiadne nemám), už nejaký čas sa odhodlávam navrhnúť si nejaké, asi na lýtko, ale neviem sa k tomu dopracovať, aj keď nápadov v hlave mám na 20 A4-ek. :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Sám ti to neviem vysvetliť, myslel som si že mať tetovanie je len obyčajné tuctové objednanie sa, prídeš na termín, vytetuješ a tym to končí .. no v mojom prípade to bolo úplne inak. Ako hovorím, ten akt tetovania sa v mojom prípade spája s mnohými inými vecami na ktoré si chcem pamatať ..
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

DEVZYO1G napísal:fakt nechápem odkiaľ pramení ten predsudok že tetovanie musí mať nejaký "význam"
DEVZYO1G napísal: Ako hovorím, ten akt tetovania sa v mojom prípade spája s mnohými inými vecami na ktoré si chcem pamatať
Tak ako to teda je? :P
DEVZYO1G
Addict
Addict

"akt tetovania" a motív tetovanie je niečo úplne iné .. oni sa pýtajú na význam toho motívu (či?)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak ty si potom velmi lahko ovplyvnitelny..keby si stretol niekoho kto ma 6 piercingov v brade a porozpraval by ti o tom tiez by si sa na to dal?
ja som sa daval tetovat preto, lebo som uz od mlada mal k tomu sklony. vela som o tom precital a chodieval som na konvencie. potom prisiel ten spravny cas, motiv a uz to slo.
DEVZYO1G
Addict
Addict

no dobre, ale sam musis uznat ze otazka "aky ma vyznam" je minimalne retardovana ... aky ma tvoja vyznam? mas rad auta? wow ok super, ja mam rad horory, problem solved?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja som sa ta nepytal na vyznam, netvrdim, ze musi mat tetovanie hlboky vyznam. ale malo by pre cloveka nieco znamenat tak ako pises. to vsak nic nemeni na fakte, ze si rozhodnut sa skoro zo dna na den ze chcem tetovanie a malo by mi pripominat 13.4.2009 je trosku povrchne
DEVZYO1G
Addict
Addict

sam dobre vies ze to nieje proces zo dna na den ;)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Mozno blbo naformulovane nejdem sa tahat za slovíčka. Neber to prosím ťa ako útok, nemám nič proti tetovaniu, práve naopak som fanúšik, akurát, že presne preto, že sa poznám a neviem či by mi to čo si chcem dať o 5 rokov neliezlo na nervy tak zatiaľ nič nemám.

Preformulujem svoju otázku teda. Prečo si si dal vytetovať práve toto? Ergo ako odpoveď čakám motív tvojho konania, pod ktorým sa môže skrývať čokoľvek aj význam tetovania pre teda (pri piatku 13 som spoznal svoju životnú lásku), aj to, že si chcel mať niečo od konkrétneho tatére, aj to že sa ti to spája s inou udalosťou aj čokoľvek iné. Proste ma zaujíma (a aj pri prvom položení otázky zaujímal) motivačný činiteľ tvojho konania, ktorý spôsobil, že si si dal vytetovať práve toto, práve takto a práve na toto miesto.
DEVZYO1G
Addict
Addict

práve toto - mám rád horrory, a bola príležitosť dať si v piatok 13 vytetovať horrorové tetovanie. Kedy je lepšia (a symbolickejšia) príležitosť? V tomto prípade ešte Halloween možno :lol: . Michael Myers bol vždy môj obľúbený villain. Plus to tetoval človek ktorého práce si vážim a som rád že jednu z nich môžem mať na sebe...
práve takto - wat?
práve na toto miesto - viacmenej random, na pravé lýtko zatiaľ nechcem .. zatiaľ to mám tak, že na ľavej strane sú "evil" veci ..
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Pre mňa osobne musí mať tetovanie zmysel a svoj význam. Nebudem si na svoju kožu dávať tetovanie, pokiaľ to tetovanie nebude mať význam. Preto sa aj ja pýtam známych, čo má vyjadrovať dané tetovanie. Veľa krát som sa stretol s takými odpoveďami, že vôbec nič. Poprípade dostanem aj takú odpoveď, že však má ho každý, tak si dali aj oni. Nad takými len mávnem rukou a viac sa s nimi o tetovaní ako takom nebavím. Samozrejme toto je môj pohľad na danú vec, nikomu ho nenútim.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Tak sa spýtam aj ja, čo majú vyjadrovať tvoje tetovania?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Keďže som v robote, tak len v skratke. Tetovanie na chrbte charakterizuje mňa ako osobu. Tetovanie na ruke charakterizuje jedno moje rozhodnutie, ktoré mi ohrozilo moju budúcnosť, respektíve moje ciele do budúcnosti.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

co moze vyjadrovat toto tetovanie? :)
mcdonald.jpg
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

beardie napísal:co moze vyjadrovat toto tetovanie? :)
Že chalan neni celkom v poriadku.

Chcel by som sa spýtať na "tetovanie" henou. Máte s tým nejaké skúsenosti ? Počul som kadejaké názory, že môžu od toho ostať dokonca nejaké jazvy. Je to pravda ?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

je to blbost, vyzera to zle po case. ak niekto nevie ci chce tetovanie alebo nie tak nech si nedava nic a nie sa do.ebat henou
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Hena je dobrá podľa mňa akurát na srandu, alebo na tie indické svadby.

Ja som si dal s frajerkou pred dvoma rokmi v lete na Balatone nakresliť na predlaktie iniciál toho druhého. :D

Bol to nejaký stánok. Tak po dvoch týždňoch to zmizlo/zmylo sa to, ale mne sa pod miestom, kde bola čiara objavovala začervenaná koža. Nijak som to necítil a po čase to zmizlo a zostala jazva. Po dvoch rokoch je vidieť iba náznak čiary, ked nájdem starú jazvu pod UV svetlom. Pretože takáto jazva sa ľahko stráca vplyvom slnka.

Keď sa mi to objavilo, niečo som si vyhľadal a zistil som, ze sa to stáva, ale iba zo syntetickej heny. Z prírodnej nie. A je to kvôli pridanej latke, aby bola černejšia. Myslím, že je to zakázané. A vraj sa to prejavuje ako u alergikov, tak aj u nealergikov.
Gabo10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Gabo10 »

Skúsim tu :D nepozná niekto nejaké "rozsiahlejšie" stránky venujúce sa tetovaniam najmä obrázky.Hľadám niečo kde by som do vyhľadávača zadal nejaké slovo a vyhodilo by mi obrázky ktoré obsahujú to slovo..respektíve rôzne skice obrázkov na spôsob deviantart.com

google je fajn ale tam sa točia stále tie isté obrázky a nič nové

Ku téme tatoo mám v počte 5 rôznych motívov a aktuálne dorábam celé lýtko
Napísať odpoveď