Chyby na hojko.com
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
Neprispievate na chod plus este aj to jedine z coho server hojko.com zije blokujete. Nepaci sa ti text? Vypni adblock a mas tam pekny obrazok s reklamou.
-
weroro
Flash coder
Takýchto špekulantov by som tiež ťahal za vlasy. Nepremýšlali ste nad trochu radikálnym ale za to pomerne účinným spôsobom reklamy, podobne ako to majú vyriešené na pcforum? Na to je addblock krátky, jedine si napísať userscript ale to zas takýto špekulanti nedokážu.
-
hojko
Site Admin
Co uz tym ludom vadi... Zmenil som ten text, snad to uz nebude take "agresivne".
-
audiotrack
VIP
a pre nás, ktorý adblock nepoužívame ale som dosť zvedavý na to aby sme ho chceli vedieť ale málo zvedavý na to aby nám to stálo za inštaláciu adblocku aj povieš, ako znie teraz? 
Ja neviem... Dvakrat po sebe "blokujete"...Fórum je platené z príjmov z reklamy, ktorú blokujete. Tým, že ju blokujete nás oberáte o príjmy na prevádzku fóra.
tak tak, ", ktorú blokujete." by tam už nemuselo byť 
inac vcera som medzi novymi prispevkami videl temu pre moderatorov, asi by som ju normalne nemal vidiet vsak?
inac vcera som medzi novymi prispevkami videl temu pre moderatorov, asi by som ju normalne nemal vidiet vsak?
-
hojko
Site Admin
Kufor: Co je na tom zle???
CheZteR: Aj ti isla otvorit, co sa v nej pisalo???
CheZteR: Aj ti isla otvorit, co sa v nej pisalo???
ze si odkaz na fb a g+ pridal niekde k menu
hojko: ako pise CheZteR, to "ktoru blokujete" by tam pokojne chybat mohlo, kazdopadne to ale bolo myslene ako podpichnutie, vobec nie ako kritika
Mne je srdecne jedno, co tam bude napisane a tiez som sa zacudoval, ze niekomu vadi "agresivny" vykricnik 
Keď už sa tu preberá reklama.. dneska mi začalo vyhadzovať (vid. príloha) pri refreshi stránky sem tam, po zapnutí ADblocku všetko ok.
myslím že to blokuje iba pri Aliexpress reklame.
myslím že to blokuje iba pri Aliexpress reklame.
-
masterdead
SysAdmin
a si si isty, ze nemas virus?
100%, pretože to robí iba na hojku a hodilo mi to iba pri aliexpress reklame.. po zapnutí adblocku nič také už nevyhodilo.
-
masterdead
SysAdmin
Vsimol som si to uz, dana reklama dotahuje tu domenu, ale toto je vec reklamy, nie naseho fora https://www.virustotal.com/en/domain/bi ... formation/ a dana domena je na blackliste
Zial, obsah reklamy nevieme ovplyvnit
Zial, obsah reklamy nevieme ovplyvnit
-
weroro
Flash coder
Ahoj, v notifikačnom e-maile posiela odkaz, ktorý je nefunkčný.
Odkazuje vždy na neexistujúcu tému
Kód: Vybrať všetko
Ak si prajete zobraziť najnovšie príspevky od Vašej poslednej návštevy,
navštívte nasledujúci odkaz:
https://www.hojko.com/viewtopic.php?f=51&t=191831&p=2148403&e=2148403-
hojko
Site Admin
weroro: Mne ten link otvori, hodilo ma na nove prispevky v teme: javascript-a-html-t191831.html
-
weroro
Flash coder
Aha, už viem prečo mi to blblo. Maily mi chodia na Azeťácky mail a po kliknutí na odkaz v e-maile, ma to hodí na upozornenie, že daný odkaz smeruje mimo azet doménu a chvíľu to čaká, pričom mám k dispozícii aj odkaz, že ak presmerovanie zlyhalo, tak mám na to kliknúť. Ja som netrpezlivý človek a tak hneď na to klikám ale oni tam tú URL escapujú a znaky & sú preložené na entitu & a tak sa adresa znehodnotí a hodí ma na neexistujúcu tému. Ak ale počkám nech ma to presmeruje automaticky, tak je všetko v poriadku. 
Nedala by sa tá adresa v maile upraviť na takýto tvar?
Ešte taká otázka, prečo je v tých odkazoch v maile aj port 443?
Nedala by sa tá adresa v maile upraviť na takýto tvar?
Kód: Vybrať všetko
https://www.hojko.com/post2148403.html#p2148403-
hojko
Site Admin
Teoreticky by sa dala. Port 443 je port pre HTTPS.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
post2148455.html#p2148455
pridal som tento prispevok do temy "Aka vysoka skola ?" a stala sa nejaka haluz. nie len, ze mi to zduplikovalo prispevok autoeditaciou (pritom som ho posielal urcite len raz), ale ho vlozilo medzi posledny prispevok (od mato55002) a prispevok, ktory som citoval. tomu poslednemu prispevku zaroven zmenilo aj cas pridania na ten isty, aky ma moj prispevok (23 Feb 2015, 9:13). predtym ako som pridaval moj prispevok, tak prispevok od mato55002 uz urcite existoval, kedze som ho jednak cital a jednak ma ten mato55002 poslednu navstevu 22 Feb 2015, 18:50
nejaka nova feature, ci?
pridal som tento prispevok do temy "Aka vysoka skola ?" a stala sa nejaka haluz. nie len, ze mi to zduplikovalo prispevok autoeditaciou (pritom som ho posielal urcite len raz), ale ho vlozilo medzi posledny prispevok (od mato55002) a prispevok, ktory som citoval. tomu poslednemu prispevku zaroven zmenilo aj cas pridania na ten isty, aky ma moj prispevok (23 Feb 2015, 9:13). predtym ako som pridaval moj prispevok, tak prispevok od mato55002 uz urcite existoval, kedze som ho jednak cital a jednak ma ten mato55002 poslednu navstevu 22 Feb 2015, 18:50
nejaka nova feature, ci?
-
hojko
Site Admin
Neviem co sa stalo. Upravil som cas tvojho prispevku o par sekund, nech je posledny.