Vytvorenie Windows ISO
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Vytvorenie Windows ISO
Ako vytvorím funkčné ISO ktoré potom môžem použiť pri vytvorení bootovacieho USB cez Windows Download Tool ?
SKúšal som to cez Nero, CDBurnerXP. Vždy to vyhodí hlášku The selected file is not a valid ISO file. Potom som našiel návod ako to opraviť cez Power ISO. No namiesto opravi to vyhodí nejakú hlášku na konci kopírovania. Tak ako vytvoriť 100% funkčné ISO? Ide o to, že windows ktorý potrebujem nieje ISO. Skúšal som cez win to flash spraviť USB ale bliká mi len biely kurzor na čiernej obrazovke. Našiel som o tom probléme toto - Lenovo sa drží geometrie disku 240 hlavičiek a 63 sektorov na cylinder (track). Pri inej konfigurácii sa zobrazí len blikajúci kurzor a tam bootovanie skončí. Nevýhodou WinToFlash je fakt, že automaticky pravdepodobne používa geometriu 255/63. Pri ručnom nastavení je nutné vyplniť aj ostatné položky. Kde to teda nastavím ?
Re: Vytvorenie Windows ISO
Ak máš boot DVD,tak by nemal byť problém spraviť z toho DVD aj ISO súbor.
Musíš to iso uložiť nanovo ako UDF (napr.. v tom Power ISO). potom ti to pôjde hodiť na USB cez Windows Download ToolK-u-b-i-a-k napísal:...Vždy to vyhodí hlášku The selected file is not a valid ISO file. ...
-
K-u-b-i-a-k
Addict
No to som už skúšal. Potom pri 99% mi vyhodilo - We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again.
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
o aký win sa presne jedná ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak mám pochybnosti či to tu môžem napísať
Je to warez, aktivovaný Windows
Mám aj iné s tými problém nieje, ale sú to ISO súbory. Avšak ten ktorý potrebujem som napálil na DVD a originál ISO som si nezálohoval tak už ho nemám.