Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Natrezim
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Natrezim »

aacid:
1. Nič som nepovedal o tom, že chcem, aby teraz blizzard zhodil všetky servery na 1.12.1. Ja som si vedomý toho aké chyby Vanila má.
2. Nepovedal som nič o tom, že na Vanile je toho viac čo robiť ako na WoD. So všetkým čo si napísal plne súhlasím. Od eventov až po profesie. Aj s pet battle s tými som náhodou strávil pekne veľa času :)
3. To či tvojho kamaráta bavia questy na Outlande alebo nie je mi u prdele. Mňa napríklad Outland bavil naviac. A baví ma aj expenie samotné a viem že patrím k menšine. Preto sa čudujem Blizzardu, že sa tak dlho zdráhal pridať insta 90lvl.
4. áno sťažovať sa budem, prečo nie ... je mi ľúto, že velikán ako Wowko pre mňa skončil. Honiť si ego? že som hrával na Vanile? To asi nie. Skôr som sa len snažil prispieť do diskusie ale ako vidím na môj názor tu nie je miesto. Reálne nikto nechce späť Vanilu? ... hmm prečo asi existujú Vanila servery. To že teba to rýchlo prešlo je subjektívne ako tvoj kamarát.

Sorry len mne proste niektoré veci ... "ktoré nikto nechcel" ... ktoré dali preč alebo zmenili, pokazili zážitok natoľko, že mi tá hra už nesedí. A asi som sa tu potreboval trošku vyplakať nad nostalgiou.

xH4wK:
A ty si so mnou niekedy hral? Ako vieš že som sa nechával pretiahnuť dungom a vtieral som sa do guildy? Skôr mi príde, že hovoríš z vlastnej skúsenosti.
Progressoval som raidy predstav si. Aj viem čo to obnáša nemusíš mi to tu rozpisovať ale ďakujem.
WoD som bohužiaľ nehral tak dlho, aby som sa dostal k nejakému mythical bossovi, takže ti nemám čo ukázať :/ Ja viem ... a keďže som nikdy nič mythical nezažil, tak tu nemám čo vyprávať. Lebo Wowko sa teraz točí iba okolo Mythical vecí. Keby tam neboli ani by si to nehral mám taký pocit.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

xH4wK napísal:Neviem postni mi svoje wowarmory ako si zabil mythic bossa do povedzme - easy mode -> mesiaca - po otvoreni raidu.
neberiem ked naberies gear votries sa do guildy ktora to farmi a nechas sa pretiahnut
To mi moc hardcore nepride.. pretoze je rozdiel ked progressujes s minimalnym gearom a musis min-maxovat raid aby to bol schopny zabit, riesis logy a kazdeho cloveka individualne, co maju robit a co nerobia.. musis mat pripravene a rozlozene raid cooldowny na presny cas a sledovat si to.. co bolo v dobe vanilly ?

takze .. tvoj link na armory ? alebo budete tu len kecat ?
haha toto je presne dnesny pristup wow hracov :D
vanilla bola shit easy, bossovia nemali ability, dnes je to 100000x tazsie, vsetko musis casovat, sledovat........ a potom, link na armory :D este sa spytaj na gearscore a budem sa valat po zemi :D

a ty mi das link na killy z vanilly alebo TBC? zazil si vobec tie raidy?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ak sa mozem zapojit do diskusie. Vacsina ludi si obranuje ten datadisk na ktorom zacinala hrat. Ja som napr. zacinal ku koncu vanilly a poriadne sa do toho oprel na zaciatku TBC takze toto obdobie je z mojho pohladu najlepsie pretoze z neho mam najlepsie spomienky a vtedy ma ta hra naozaj bavila lebo som ju este nepoznal odpredu aj odzadu a stale objavoval nieco nove. Skusal som postupne wotlk, cata aj pandy ale nikdy to nebolo ako v tom case takze TBC ale aj vanila budu pre mna vzdy srdcovky so vsetkymi plusmi a minusmi :)

inak odporucam pozriet

Preach hovori ako to vtedy naozaj bolo so vsetkymi +-. Je to dost nostalgicke video a s vela vecmi sa stotoznite, pokial ste vtedy aktivne hravali. Tak isto ma video na questy a PVP :)
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Videl som video spomenute vyssie a presne to vystihuje - tu obtiaznost v raidoch.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

v case vanilly boli addony v plienkach :)
vobec neviem ci vobec boli...
dneska ti addon hra za teba, aspon teda pve.

nic proti nikomu :) rozhodne dnesne WoW je postavene inak, zaberie menej casu a je jednoduchsie ci uz tomu niekto chce verit alebo nie.

ja som vanilu hral, lamil som tam, mozno si aj hawkac povie o 3 dalsie datadisky ze ake to bolo "tazke" predtym.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja som tiez presne zacinal na konci vanilly, najviac som raidoval TBC a WotLK. a presne ako pise Bad.boy ludia na to spominaju nostalgicky v dobrom, pretoze to je ich srdcovka, pretoze tam zacinali.
to ale nove datadisky nerobi horsie nez tie stare...

ja som neporovnaval iba raidovanie, treba porovnavat celu hru. co ste robili v vanille a v TBC ked ste neraidovali? mohli ste robit archeologiu? mohli ste robit pet battles? popripade objavovat svet? existoval garrison kde sa dal travit cas aj ked si nemal po ruke 39 dalsich ludi?
nie, s najvacsou pravdepodobnostou ste travili cas farmenim materialov na vyrobu potionov a flaskov, popripade mag hodinku pred raidom vkuse vyrabal jedlo a pitie aby mohol zasobit 40 ludi.
a ake to bolo v raidoch? tankoval tak maximalne warrior, paladin mal jednu jedinu ulohu a to kazdych 5 minut reaplikovat na 40 ludi blessing. shaman bol v raide vacsinou na to aby ostal out of combat a mohol ressovat ludi co skapali.
druid? hybridna classa, ktora mohla tankovat, robit dps a healovat? jasnacka, bud si healoval alebo si neraidoval.
toto su veci o ktorych nikto nehovori, ja si to pamatam, zatial co ja som si noobil grindovanim na lvl60, tak kamarat spravil rank 1 so shamanom, co znamenalo hrat kazdy den pvp, ina moznost nebola pre neho ako ziskat gear, pretoze do raidu ho nikto nechce ak nebol ochotny healovat.

jo a Natrezim: mozno nikoho nezaujima "subjektivny" nazor mna alebo mojho kamarata a koho potom zaujima tvoj "subjektivny" nazor?
ja som tiez pisal iba svoj nazor, pretoze mam pocit ze niektori ludia su moc zaslepeni nostalgiou.

edit:
xH4wK

A po zhliadnuti toho videa z onyxie si pozrite toto:
http://www.icy-veins.com/wow/imperator- ... oic-mythic

A zhliadnite toto:

Compare
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

who cares ? mne je uplne jedno aka je obtiaznost bossov, mna zaujima ci ma to bavi alebo nie. obtiaznost nie je pre mna ani zdaleka jedine kriterium zabavnosti. nemusite si tu teraz honit ego a dokazovat si kto ma vecsi...

samozrejme ze ked je vsetko ovela menej casovo narocne, lahko pristupne a spohodlnene tak blizzard to musi kompenzovat vyssiou narocnostou raidov, inak by to kazdy rychlo cele presiel a unsubscribol...

na jednej strane je spohodlnovanie dobre, ale na druhej strane to ubera celkovemu (MMO)RPG zazitku zo sveta a oslabuje world-pvp, ktore uz skoro neexistuje. neviem cim to je, ale mna vzdy velmi bavilo world pvp, pricom battlegroundy a areny mi prisli strasne nudne. a vzdy ked pridaju nove zony, tak tie stare zacnu byt opustene a vpodstate sa uplne straca ich vyznam a da sa v nich uz len levelovat (a aj to je uz efektivnejsie cez dungeon finder, takze uz do sveta netreba ist ani pri levelovani)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

no neviem ako by sa dalo toto riesit, proste nove zony pridavat musia (koho by bavilo 10 rokov po tych istych miestach behat) a proste pokial mas v hre levelovanie, tak niektore zony logicky zapadnu prachom ked si vyssi level.
snazia sa to zlepsit prave pomocou exploration, archeology alebo fishing, ktore ta nutia chodit aj do oblasti kam by si normalne nechodil.

ja osobne som pvp nikdy nehraval vo wowku, takze mi to nijak nechyba :)

inac ak ma niekto pocit ze wow nie je dostatocne mmorpg, pretoze je vsetko instanciovane a vsetci behaju iba raidy, dungeony, battlegroundy a areny, tak nech si zahra na RP serveri :) aj mesta ktore su inak totalne mrtve (silvermoon city) su plne zivota, ludia konverzuju, organizuju eventy a celkovo je to iny zazitok nez normalne hranie. ja si obcasne na RP server skocim a celkom mi staci len sledovat co sa tam vsetko deje ked si clovek sadne do mesta.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

v Hrac predajni som videl cely pack od zaciatku po pandariu za 7,5,celkom dobra cena nemyslite?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Ja som kupil pocas akcie od Blizzu za 4€, a par krat do roka byva pravidelne za 5 :) Ale 7,50 aj s krabickami nie je zla cena ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Nema niekto na twinstare daku postavu 70+ a chce sa jej zbavit?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

hra niekto na Twinstare na Kronos Vanilla servri ? :D
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

samozrejme
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nop, som na nostalriuse a nemam cas na 2 :-/
faethia
Medium Star
Medium Star

nostalrius je kvalitka - goldy bugnute cez exploit, ragnarosa zabili bez tankov, polovica hracov su boti (mangos by ani 7k hracov neutiahol ), nejde tam vacsina q, ktore potrebuju zlozitejsi script, vacsina 60 po doexpeni mala este v ten isty den epic mounta zo stratholmu, takto by som mohol pokracovat dalej. nejdem tvrdit ze na kronose bugy nie su, ale vsetci co tam hraju a hrali predtym na nostalriuse hovoria ze to je zdaleka lepsi server
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ach ano, a tieto info mas odkial? :)
goldy bugnute cez exploit = rovnako na kronose, a neviem ako tam ale na nost sa banuje casto a prisne (a ak mi chces povedat ze nie, tak ti poviem ze som to bol ja osobne co v prvy den as 2h po spusteni som chytil exploitera, ktoreho debilny GM ani nevedel si overit kym som mu nedal presne meno...... fakt ako najst jednu postavu v EPL je tazke)
ragnaros bugnuty, ano bol, zabila ho 1 guilda takto, dostala varovanie ako celok, a co? cakas ze kronos raidy budu bez jedineho bugu? lmao!
hraci a boti toto su davno vyvratene teorie, ak si smutny ze ine servery tolko nezvladaju, bohuzial, smola, ale prosim ta nechod mi tu s bot theory pokial si tam nebol a nevidel tu popku na vlastne oci
vacsina q ktore potrebuju script? haha ano preto napr In Dreams funguje skoro perfektne, zase len baseless accusations
60tky a epix mounty, nie vacsina ho nemala, niektori ano, magovia a ine aoe farm classy, ak nevies ako farmit goldy vo vanille, tak mi je ta luto

nechapem tuto logiku zakazdym ked sa spomenie nejaky sever vyskocia ludia a vysypu preco je strasne shit a ten ich je ovela lepsi a neviem co......
ked sa ti nepaci, nehraj, ale neohovaraj a hlavne s neoverenym info
xH4wK

Vzdy ma pobavia tie debaty o freeckach.
Diky za pekne rano :D
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

A na tych freckach, uz ide zabit aspon Lick Kinga? :D
faethia
Medium Star
Medium Star

a ako to ide na retaile ? stale afkujete v garisone a robite si selfie ?
Napísať odpoveď