1. Nič som nepovedal o tom, že chcem, aby teraz blizzard zhodil všetky servery na 1.12.1. Ja som si vedomý toho aké chyby Vanila má.
2. Nepovedal som nič o tom, že na Vanile je toho viac čo robiť ako na WoD. So všetkým čo si napísal plne súhlasím. Od eventov až po profesie. Aj s pet battle s tými som náhodou strávil pekne veľa času
3. To či tvojho kamaráta bavia questy na Outlande alebo nie je mi u prdele. Mňa napríklad Outland bavil naviac. A baví ma aj expenie samotné a viem že patrím k menšine. Preto sa čudujem Blizzardu, že sa tak dlho zdráhal pridať insta 90lvl.
4. áno sťažovať sa budem, prečo nie ... je mi ľúto, že velikán ako Wowko pre mňa skončil. Honiť si ego? že som hrával na Vanile? To asi nie. Skôr som sa len snažil prispieť do diskusie ale ako vidím na môj názor tu nie je miesto. Reálne nikto nechce späť Vanilu? ... hmm prečo asi existujú Vanila servery. To že teba to rýchlo prešlo je subjektívne ako tvoj kamarát.
Sorry len mne proste niektoré veci ... "ktoré nikto nechcel" ... ktoré dali preč alebo zmenili, pokazili zážitok natoľko, že mi tá hra už nesedí. A asi som sa tu potreboval trošku vyplakať nad nostalgiou.
xH4wK:
A ty si so mnou niekedy hral? Ako vieš že som sa nechával pretiahnuť dungom a vtieral som sa do guildy? Skôr mi príde, že hovoríš z vlastnej skúsenosti.
Progressoval som raidy predstav si. Aj viem čo to obnáša nemusíš mi to tu rozpisovať ale ďakujem.
WoD som bohužiaľ nehral tak dlho, aby som sa dostal k nejakému mythical bossovi, takže ti nemám čo ukázať