Slovanet vs. T-COM
Re: Slovanet vs. T-COM
Internet nemusi byt nejako extra rýchly vacsinou som len na fb a občas stiahnem nejaky film ale telku by som chcel poriadnu dost vela programov aj nejake detské a o zvieratách
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
bud si skombinuj slovanet+digi alebo zober obe veci od magia/orange...programy vidis aj sam ked si to porovnas a internet maju po rovnakom vedeni, rozhodujuca je len cena a rychlost-tiez najdes na ich strankach
orange nie a t com tu nema pokrytie co viem a ked ano tak to vypadava
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak tam nema tcom pokrytie tak tam nema ani slovanet a orange
zle som to napisal nemame tu optiku ja som mal tcom ale cez pevnu linku
ja som si teraz zaviedol nový internet cez pevnu linku a ked nevies aké máš možnosti tak si to nájdi niektorý poskytovatelia maju možnost aby si zistil aké môžeš mať pripojenie.
sedel som za tym par hodin a nasiel som moznosti a uz som sa asi aj rozhodol
a pre koho si sa teda rozhodol?
dal som Slovanet zatial som spokojny
tak by si mozno vedel povedat ako je to u nich s HD vysielanim lebo niekto mi povedal ze uz nebude zadarmo ci co ale ze sa za to bude musiet platit, som z toho debil
vysielanie v HD uz nebude nikde zadarmo Markíza a Joj vyzvala poskytovatelov aby ukončili bezplatné vysielanie HD programov a aj archiv. Televízie chcú zarobiť a požadujú platby navyše, čo som čital na nete tak len slovanet sa s nim snažil dohodnút a dohodli aspoň normálnu cenu 1,20
a to platim automaticky alebo je to nejaký samostatný balík?
Vy by ste mi mohli poradit stahujem sa do BA a potrebujem si zriadit v byte internet ale neviem aký a ani neviem zistit ake mam moznosti pripojenia na dverach je sice nalepka pomarancu ale ten nechcem ked ze ho mame u rodicov a nie su s nim spokojni
Kde v BA?
napis bud presnu adesu alebo mi ju posli do spravy takto je to tazko povedat blava je velka a moznosti pripojenia rozne
poslem ti adresu do spravy
ale zistovala som od susedov ze niektorí maju slovanet a iní tcom tak ze tam asi optika je
aky ma suvis slovanet aj telecom s optikou? ved to moze byt standardne xDSL
takisto aj orange
takisto aj orange
ja sa v tom nevyznam pisem to co som sa dozvedela neviem ci existuje nejaka stranka kde napisem adresu a vyhodi mi moznosti pripojenia
T-Com to vie, ale samozrejme, len pre svoje pripojenie
tcom je zbytocne drahy ale ak mozes mat pripojenie od Tcomu tak mozes mat aj slovanete a ten je lacnejsi