Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa Soviet »

V mbanku mozes vyberat z ktorehokolvek bankomatu. Vyber zalezi od toho, ci si mal predosli mesiac platil kartou v urcitych hodnotach. Ak ano, tak mas podla toho par vyberov zdarma. AK nie, tak si nastuduj cennik na mbank.sk a pozri si kolko je individualny vyber. Tipujem, ze okolo 1,2-2eur/vyber
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Aha jasné je to 1,20 €, ďakujem.

Pre ostatných - zdroj: http://www.mbank.sk/pomoc/info/karty/vy ... u_faq.html , resp. http://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/vyb ... konto.html .
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Soviet nehovori celkom pravdu. Ide o transakcie kartou zauctovane v danom mesiaci.
Cize ak si dnes vybral 290e a bol to tvoj prvy vyber v mesiaci, transakcia bude zauctovana este vo februari a tym padom budes mat v tomto mesiaci k dispozicii 4 vybery zdarma.
Ak by si povedzme vyberal 28.2., tam sa transakcia zauctuje az v marci, co by znamenalo ze za februar by si zaplatil 1,20 za vyber, a v marci by si mal k dispozicii 4 vybery zdarma.

Pripominam, ze od 1.3. dochadza k zmene a zdarma bude vzdy 1 vyber, bez ohladu na vysku transakcie. Ostante podla rovnakej analogie ako dnes a teda podla vysky zauctovanych transakcii v danom mesiaci.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

STomko napísal:Pripominam, ze od 1.3. dochadza k zmene a zdarma bude vzdy 1 vyber, bez ohladu na vysku transakcie. Ostante podla rovnakej analogie ako dnes a teda podla vysky zauctovanych transakcii v danom mesiaci.
Ked uz oznamujeme pozitivne zmeny, tak by to chcelo aj negativne, hlavne ked je to tak velka zmena ako spoplatnenie samotneho vedenia karty, takze ak sa kartou nezaplati v danom mesiaci min. za 20€, bude sa v tomto mesiaci uctovat poplatok za kartu 1€. Niektorych klientov sa to nedotkne, ale niektorych ano, platit to bude tiez od 1.3.2015.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Dreamer napísal: Ked uz oznamujeme pozitivne zmeny, tak by to chcelo aj negativne, hlavne ked je to tak velka zmena ako spoplatnenie samotneho vedenia karty, takze ak sa kartou nezaplati v danom mesiaci min. za 20€, bude sa v tomto mesiaci uctovat poplatok za kartu 1€. Niektorych klientov sa to nedotkne, ale niektorych ano, platit to bude tiez od 1.3.2015.
ako to je, keď mám k účtu dve karty? Treba každou z nich aspoň 20€ alebo je to viazané na účet a je jedno ktorou kartou (teda môžem napr. jednou 10 a druhou 10)?
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

No v sadzobniku sa pise ze dodatkova karta (od 2. roku platnosti karty) je za 3,50e mesacne bez ohladu na to k akemu uctu bola vydana (mKonto, mKonto biznis, eMax) a kolko transakcii na nej bolo spravenych.

http://www.mbank.sk/pdf-web/archiv-sadz ... -03-01.pdf

Strana 4.
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Dreamer »

Ak mas emax, tam ta podmienka myslim neplati (na 99%), kartou k mkonto treba zaplatit min. 20€ a neprenasa sa to na dalsi mesiac, ak mas viac mkonto kariet, tak myslim ze kazdou treba zaplatit 20€, ale toto neviem naisto.
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Neide o to mat emax, ide o to mat kartu k emax uctu.
Predpokladam ze vacsina ma vydanu kartu k mKontu.

@Dreamer - staci si precitat co som napisal. Hlavna karta bude za 0/1e, dodatkova za 3,50 bez ohladu na transakcie
dynamics2
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dynamics2 »

Čaute, mám mBank a potrebujem stornovať cestovný lístok s tým že mi prídu peniaze na účet. Mám na výber 2 možnosti: tuzemská platba alebo zahraničná platba. Čo mám zvoliť? Berie sa Mbank účet ako účet vedený v tuzemskej banke?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak cestovný lístok vystavila slovenská firma a Ty máš účet v slovenskej pobočke mBanku (prihlasuješ sa cez doménu .sk a na začiatku IBANu máš SK), tak to asi bude tuzemská platba.

:shock:
martinsos
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinsos »

Tých 20e aby nebol poplatok za kartu sa počíta aj prevod z jedného účtu na druhý? :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nie
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ked ste rusili poniektori z vas ucty v mbank postou tak ste boli overovat podpis?

6. Ak podávate Žiadosť korešpondenčnou formou, musí byť podpis v Žiadosti o zrušenie účtu úradne overený.
V prípade, ak klient menil osobné údaje, a tie nenahlásil mBank, je potrebné doložiť aj úradne overenú
kópiu dokladu totožnosti.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nestaci len zrusit kartu cez IB aby nestahovalo ečko?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

to chcem hlavne pre nasich, oni to nikdy vyuzivat uz nebudu a moze sa v buducnosti stat, ze to aj tak spoplatnia inak tak aby som sa vyhol problemom
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ja som to rusil na pobocke, da sa ale aj cez email s OP a skenom s podpisom.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

CheZteR napísal:nestaci len zrusit kartu cez IB aby nestahovalo ečko?
hej kartu staci zablokovat online.. ucet dalej mozes pouzivat bez poplatku
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Mam otázku... Je aktivovanie SMS notifikácie spoplatňované, ak áno tak jednorázovo alebo každý mesiac? Mám to mKonto, kde neplatím žiadny poplatok za vedenie účtu (samozrejme každý mesiac zaplatím kartou min. 20 €).
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Notifikacne SMS sa predplacaju vo forme balicka:

Bez paušálu obsahuje 0 predplatených SMS, každá SMS je za 0,10 € - cena 0 €
Paušál 20 obsahuje 20 predplatených SMS, každá SMS po vyčerpaní paušálu je za 0,10 € - cena 1,19 €
Paušál 40 obsahuje 40 predplatených SMS, každá SMS po vyčerpaní paušálu je za 0,10 € - cena 2,26 €
Paušál 60 obsahuje 60 predplatených SMS, každá SMS po vyčerpaní paušálu je za 0,10 € - cena 2,99 €

Zda sa mi ale ze tie SMS notifikacie (podobne ako email notifikacie) neboli velmi spolahlive... Chodili neskoro napriklad po platbe kartou, a tak je to celkom nanic.
Osobne s novou mobilnou appkou kde sa prihlasis len formou PINu (resp. zostatok ti ukaze aj bez prihlasenia, ak si to nastavis, resp. na starej appke to bolo vo forme widgetu) su tie SMS zbytocne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

STomko.. ja mám smsky aktivované už niekoľko rokov a práveže sú celkom spoľahlivé. Pri bezkontaktnej platbe mám niekedy smsku skôr ako stihnem odložiť peňaženku s kartou. Po prihlásení do IB mám okamžite smsku. Widget v mobile je myslím aktualizovaný každých 60 minút.

Inak, je to klasický sms balíček, predplatený raz mesačne. Aktivuje sa to stále na 30 dní, čiže ak si si to aktivoval 10.4., budeš to mať aktívne do 9.5. a vtedy Ti príde vyúčtovanie a zároveň aj vyúčtovanie smsiek nad limit. V nastaveniach notifikácií si môžeš pekne individuálne nastaviť, na ktoré prípady má chodiť smska a na ktoré nie.

No, všimol som si, že posledných pár dní mi pri bezkontantnej platbe nepríde vôbec žiadna smska.. niekto s podobnou skúsenosťou???
Napísať odpoveď