TRENERI hrošákov, hrošíc

O športe...
qwerty-xyz

TRENERI hrošákov, hrošíc

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:| celkom isto iste si dlhsiu dobu vsimam vo viacerych posilovniach, jeden efekt a to je ze ked pride do posilovne tlusta zena, rozumej tazkotonazny hroch, popripade tlusty chlap, ale skor to plati pri zenach, tak si vacsinou vytipuju nejakeho top namakaneho trenera alebo sexi trenerku, a nasledne si spolu vypracuju super cvicebny plan.

a teraz o co ide:

1. hrosice tam pridu s cielom SCHUDNUT :!:

A co urobi trener ? dookola ich berie na silove treningy, a tlaci do nich drahe proteiny. v podstate som videl viackrat tlacit do tlustej zenskej proteiny o sile a kvalite pre tazkych kulturistov, za tazke prachy, a co je horsie dookola sa tlacia tluste zenske na cinky, vzpieranie, a podobne. WTF ???

Platia dve zakladne veci, na schudnutie, nezrat tolko co ti ludia zeru, doslova pchaju do gamby vsetko co vidia, a behat. BEHAT kur*a !!! nechapem preco sa na to zabuda, ale BEH, nie prechadzanie sa po beziacom pase 5 minut. mam na mysli BEH ako keby za vami bezal set sakra nasraty rotvajler..... a bezali ste o zivot.

Preto sa pytam, robia to ti treneri naschval? lebo vysledok ziaden,....tlustoprdka priberie po case este viacej, svaly tazsie ako tuk, a nevidno nic, doslova nic, pretoze je tukom stale obalena, peniaze idu prudom na posilovnu, trenera a proteiny, doplnky ....

:| Kebyze vacsina trenerov nevyzera ako vyzera dost na rovinu by som sa ich to opytal, :arrow: lebo toto co robia mi pripada ako cielene vykoristovanie ludi neznalych problematiky, ktori sa chcu zap eniaze citit zdravo, ale len citit ..... efekt na telo ziaden .
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: TRENERI hrošákov, hrošíc

Príspevok od používateľa Digital »

navštevujem posilovňu pravidelne, ale s takýmto niečím som sa nikdy nestretol. Odkial si ? kde to tak funguje ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Keby si sa lepsie ucil v skole, tak by si vedel, ze proteiny, resp. bielkoviny su velmi dolezite aj pri chudnuti a to z toho dovodu, lebo svaly musia mat zasobu bielkovin, aby sa nenicilo pri chudnuti svalstvo a druha vec je ta, ze protein vo velkej miere pomaha spalovaniu tukov.

A ked uz chces hrat mudreho a pisat o tom, ze maju behat, teda behat ako keby ich nahanal pes, tak to povazujem za rychly, pripadne velmi rychly beh. V takom pripade sa clovek dostava cez svoj limit a miesto spalovania tukov spaluje akurat tak zasobu bielkovin vo svaloch. A cele to ma uplne opacny efekt. Na spalovanie tukov je urcita optimalna tepova frekvencia kedy sa najviac spaluju, ale to si snad dokezes vygooglit aj sam.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

qwerty žije vo svojom vlastnom svete, nikdy ale naozaj nikdy sa ho nepýtaj odkiaľ je. On okupuje spálne od vranova až po brno, a z každej si vyberie len tie najfasa príbehy :)

ale tak k veci - keď sa nebavíš s tými nadupanými trénermi(trénerkami) tak pochybujem že sa bavíš s tými hrošicami. Ako teda vieš, že chcú chudnúť?
qwerty-xyz

hej? :wink: efekt je asi taky ze hrosik dostal niekolko kilo proteinu, ten si pije popri zrani toho co zral doteraz, .... vysledny efekt ? telo sa naucilo na tri mesiace chudnut, potom prisiel JOJO efekt a telo zacalo priberat z proteinu....

nevyuzite bielkoviny sa v tele menia na tuk.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Proteín v tomto prípade má slúžiť skôr ako náhrada stravy a to, že ženská popri tom žerie ako normálne, je jej problém. Odkiaľ vlastne vieš, že proteín pije popri žraní toho, čo žrala doteraz? Ty tie ženy sleduješ? Inak tiež chodím do posilky už nejakú dobu a veru som sa nestretol s niečím takým. Mám pocit, že ty si skôr videl v televízii ten program "extrémne premeny", či ako sa to volá a na základe toho robíš závery. Pokiaľ však chce niekto chudnúť, musí vyvíjať aktivitu a pri veľkej obezite sa to nedá robiť prílišnou aeróbnou aktivitou, pretože ten človek sa ledva hýbe a keby mal behať ako keby za ním bežel nasratý rotvajler, tak dostane najskôr infarkt. Pritom trpia kĺby, chrbtica, celé telo. To len ty si predstavuješ všetko tak jednoducho.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pri tvojich reciach qwerty by ma skor zaujimalo co v tej posilke robis ty kedze ocividne nevies ani prd o danej problematike
qwerty-xyz

no povedz mi o danej problematike, ... precitam si.

:) hrosica bola jedna moja znama. jeden z pripadov. dostala kilogramy proteinov, nakupila shejkre cca 4, dokonca aj elektricke, proteiny zavidel aj kamos co by na nom clovek tuk tazko hladal, lebo sa venuje psychopaticky zdravej strave a cviceniu, .... ako to dopadlo?

Najprv prislo nadsenie, ciastocne schudnutie, .... potom? potom si telo zacalo vytvarat TUKY z toho kvanta proteinov co dostavalo. ako to funguje? ked sa niekto preziera sladkym, sladke sa premeni na tuk a ulozi sa to, ked prestanete zrat kvantum sladkeho a zacnete do seba pchat kvantum proteinov aky pride efekt? sok pre telo, najprv sa chudne, nasledne si telo dorobi tuk z toho kvanta proteinov, nevyuzite bielkoviny sa menia na tuk, a co sa stane, hrosik je stale hrosikom. Komu idu peniaze ? trenerovi za blbe rady a predajcovi doplnkov.

vysledok? hrosak je stale hrosakom, hrosice su stale hrosicami, trener ma plne kapsy a predajca doplnkov tak isto. nezmenilo sa nic, minulo sa kopec penazi bez zjavneho vysledku. a to mi chce niekto tvrdit ze sa mylim ? :| prosim vas aspon drzte huby...

v posilovni nie je problem odsledovat ludi, neviem po akych posilovniach chodite vy ale je beznou vecou pri cakani na kluce, alebo na vodu, alebo cviceniu blizko baru, co v malych posilovniach nie je vobec problem, vidiet tluste zenske ktore sa s trenerom zhovaraju tak nahlas ze to pocuje cela posilovna a ten trener nasledne chodi a vysvetluje co maju robit ,....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

zjavne v tom mas jasno tak naco si zakladal tuto temu? ci uz si bol dlhsie kludny tak si sa potreboval nad niecim rozculit?
ako pisali chalani vyssie, tie proteiny su dolezite a nikde nepisali, aby dotycni jedli po cviceni kila sladkosti. ked im dava proteiny urcite im odporuci ako sa stravovat a ked to dodrziavaju ziadny jojo efekt nepride.
potom to uz je len na nich a su to ich vyhodene peniaze. trener nemoze za to, ze ho clovek nepocuvne.

pre takych obeznych ludi je dolezite kardio a zacinat zlahka a nie bezat ako o zivot ty dilo...co by z toho mali keby sa po 5 minutach vypli a sli domov? jednak by neschudli, utratili by zbytocne peniaze na posilku a trenera a este by mali na druhy den zarucenu svalovicu
takze tie tvoje rady su tak akurat na dve veci
qwerty-xyz

ked je asi jasne ze nepocuvne trenera, tak ako trener zariadim aby clovek makal a makal a makal. Hrosicu, hrosika nikto neodkontroluje doma, nikto neustrazi ziaden typ diety. pretoze je dolezite aby sa do nich ziadne doplnky nepchali, ale spalovali to co maju. Napr ked pride hroch do posilovne, preco stale vidim ze ich trener taha po vsetkych strojoch ? k comu je to dobre? ....

nie vazne, vysvetli mi na co ma hroch robit cviky ako pred sutazou na trojboj, popripade cvicit svaly na vela strojoch, naco? nie je lepsie mu natukat 8-9 km za hodinu na pase a nechat ho odfucat aspon tu hodinku na pase? poklusom klus? :| bez doplnkov, palit to co ma, pretoze ked mu das doplnky, hrosak, hrosica vypije protein, a ked dojde domov napcha do gagora vsetko co doma uvidi. to ma efekt akurat taky ze telo si zobralo proteiny z dopnkov, a dalsie dostalo v strave, plus kilo cukrov a tukov do toho, ktore vecer pri telke ulozi.....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

to uz je kazdeho vec si ozaj chce schudnut alebo sa na to len hra hodinku v posilke..trenerovi to moze byt skoro jedno, vlastne pre neho je vyhodnejsie ked bude za nim chodit co najdlhsie, ale zase si nemoze dovolit davat im nieco, co im nebude prospievat. stale su zamestnancami fitka a stacilo by, aby na ich styl niekto par krat upozornil a tazko by sa zamestnali.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ty sa dako dobre vyznas do fungovania hrosikov qwerty. Vari si si presiel hrosikovskov fazou (mozno este aj si), alebo mal vedla seba hrosika? :) Nechapem naco nieco taketo riesis. Ked sa ti to nepaci, tak bud trenerom ty a uc podla seba hrosiky chudnut ..
qwerty-xyz

hroch nie som, do hrocha mam velmi daleko, :| som vysoky, stihly, kedysi celkom dobre vymakany, hrochy nebalim, ani som ich nikdy nebalil, bola to vysada niektorych mojich znamych, po niekolkch rokoch a velkom trapeni som ich od toho odnaucil,.... na coz som hrdy, ale ....

surodenca si nevyberas, ...a ich znamych tiez nie. :|
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mas byt na co hrdy :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

qwerty-xyz napísal:Platia dve zakladne veci, na schudnutie, nezrat tolko co ti ludia zeru, doslova pchaju do gamby vsetko co vidia, a behat. BEHAT kur*a
Beh resp kardio neni idealne na chudnutie to je mytus http://www.poliquingroup.com/ArticlesMu ... _Loss.aspx

Lepsie su intervalove treningy kombinovane nejakou vybosnou a silovou aktivitou, intervalove sprinty, prowler, farmarska chodza, ale aj drepy a vzpieracske cviky.

Nepopieram ze to co ty vidis v posilovni moze byt jak sa snazis naznacit nejaky spekulant, tiez to kludne moze byt aj jeho nevedomost, ale s urcitostou sa da povedat ze danej veci si nevedomi hlavne ty.

Osobne mam trenersky certifitkat a nejakych ludi som uz trenoval a tiez som im daval zkladne viacklbove cviky s cinkami ako su drepy, tlaky, a potom tiez aj sprinty, vyskoky a nebolo to vobec koli tomu aby som na nich zbohatol, jednoducho mam dostatocne overene ze vytrvalostny beh je nahovno.

Co sa tyka proteinov tu uznavam ze je to zbytocnost, pri chudnuti ide hlavne o pocet kalorii trening je skor druhorady, ale v pripadoch ktorych si bol svedkom by som to skor tipol nato ze sa jedna o paradigmu v oblasti chudnutia, bielkovin a ich vyuzitia ludskym telom na ktorej su postavene takmer vsetky skolenia trenerov ci uz tych vysokoskolsy alebo obycajny prvostupnovy. Potom to uz je len na danom jednotlivcovy jak si tieto problemy vsvetli a jak ich poda svojmu klientovy
drop
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drop »

Neda mi nevyjadrit sa. Q akoze ty sa tomu rozumies a ides davat rady typu 110 kilovemu hrosikovi dat 1 hodinu na pase tak rychlo ako by ho/ju nahanali pesovia ? Ak si taky stihly, najkrajsi, najvyssi tak mozes vazit tak 65kilo aj s topankami tak si na seba zaves 45kilo zavazia a utekaaaaj. Klby sa ti podakuju a aj ked nie tak ver tomu, ze keby mas nadvahu 20 rokov tak mas tie klby v dost horsom stave ako ked si stihli od puberty. Praveze na chudnutie sa odporucaju stroje na chrbat, na cecky, potom drepy, ruky, areobne cinnosti a aspon pol hodina kardia po odcviceni danych partii. Plus strecing pred a po treningu nech sa uvolni kyselina mliecna co sa ti nahromadi zo svalov nech ti nevznikne svalovica. Protein je na zachovanie bielkovin v tele ked nicis svaly lebo svaly sa ti kazdym treningom nicia a pri regeneracii - pasivnej formou spanku, oddychu na gauci alebo aktivnej - plavanie, masaze,.. sa ti zase obnovuju a rastu a na rast svalov je potreba bielkoviny. To je dovod preco do ludi pchaju tie dobrotky a nie aby si ich vykrmili 70g bielkovin a 9g sacharidov na 100g proteinu. A ked nevie niekto pochopit, ze musi mat denny vydaj energie vacsi ako prijem tak to uz je len jeho problem a nie trenera, ktory po odchode cvicenca z fitnescentra nema ziadnu inu zodpovednost za stravovanie. Ked niekomu chuti hodinu makat vo fitku a potom hned za rohom sa natlacit mekacom, kebabom a zapit to proteinom za 30€ nech sa paci. Ale kolko je takych ludi ? Ked niekto dava do toho tolke love za pernamentku, za trenera, doplnky tak si asi uvedomi, ze to robi pre svoje zdravie a nech nema michelinku okolo krku, ceckov, pasu a pomaranc na zadku zrastenym so stehnami. :roll:

A nie treneri to nerobia naschval, zabera to na vacsinu ludi co sa snazia nabrat svaly a zhodit tuk. Je to len od pristupu cvicenca ci ma snahu zmenit svoje stravovacie navyky lebo to je zaklad a nie nicit si klby behom. Ked uz tak lepsi by bol bicykel alebo stepper. A vazne nechapem zmysel temy ci vo "viacerych" fitkach kde chodis si vyhliadavas hrosice a obdivujes ich XXL prdelky a po treningu ich spehujes ci si idu kupit do lidla zeleninu alebo mrazenu pizzu v akcii 4+1 gratis. Takze aj tak je to len tliachanie do vetra a nemas ako dokazat ako sa kto snazi a kolko penazi investuje do doplnkov okrem tej tvojej jedinej skusenosti ktoru si opisal. :smt006
qwerty-xyz

nemam 65 kil ...

:wink:
Samurai89
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Samurai89 »

ja by som ludom co trpia nadvahou urcil delenu stravu ... protein ked je kvalitny podla mna nic nepokazi ale aj to s mierou ... urcite aj ked posilka tak aspon 15+15minut pred a po treningu posilnovania nejake kardio ci bicyklovat alebo na stepery.... na beziaci pas ludia s nadvahou nadavaju lebo citia kolena atd... ale co je podla mna idealne je plavanie pre tychto ludi a vyvazena strava cize neviem napriklad 2x-3x posilka aj stym kardiom a 1-2x tyzdenne plavanie nie macanie vo vode ale plavanie :P takze drzim vam prsty kg pojdu dole urcite.... nie je to o tom zacat s dietou ale zacat so zdravym zivotnym stylom ... sportu zdar
M4RoS3K
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4RoS3K »

ja by som takému človeku odporučil ketóznu diétu bez cvičenia, možno neskôr ľahké cviky s vlastným telom alebo fitloptou
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

qwerty-xyz napísal:ked je asi jasne ze nepocuvne trenera, tak ako trener zariadim aby clovek makal a makal a makal. Hrosicu, hrosika nikto neodkontroluje doma, nikto neustrazi ziaden typ diety. pretoze je dolezite aby sa do nich ziadne doplnky nepchali, ale spalovali to co maju. Napr ked pride hroch do posilovne, preco stale vidim ze ich trener taha po vsetkych strojoch ? k comu je to dobre? ....

nie vazne, vysvetli mi na co ma hroch robit cviky ako pred sutazou na trojboj, popripade cvicit svaly na vela strojoch, naco? nie je lepsie mu natukat 8-9 km za hodinu na pase a nechat ho odfucat aspon tu hodinku na pase? poklusom klus? :| bez doplnkov, palit to co ma, pretoze ked mu das doplnky, hrosak, hrosica vypije protein, a ked dojde domov napcha do gagora vsetko co doma uvidi. to ma efekt akurat taky ze telo si zobralo proteiny z dopnkov, a dalsie dostalo v strave, plus kilo cukrov a tukov do toho, ktore vecer pri telke ulozi.....
Po tomto bude mat klby a slachy uplne na sracku minimalne tyzden.
kali520 napísal: Osobne mam trenersky certifitkat a nejakych ludi som uz trenoval a tiez som im daval zkladne viacklbove cviky s cinkami ako su drepy, tlaky, a potom tiez aj sprinty, vyskoky a nebolo to vobec koli tomu aby som na nich zbohatol, jednoducho mam dostatocne overene ze vytrvalostny beh je nahovno.
A preto su vsetci vytrvalostny sportovci vyzrani jak prasce. A urcite trenuju intervalovo. :lol: Mozno je to efektivnejsi sposob z hladisku pomeru (straveny cas treningom) / (ubytok hmoty), ale tvrdit, ze je to nahovno, hmmm. Chudnutie bolo, je a bude vzdy o energetickom rozdiele.
Napísať odpoveď