P: California Scents 3€/ks (vône do auta)
P: California Scents 3€/ks (vône do auta)
Predám plechovičky California Scents, mám nejaké kusy z týchto vôní: čerešňa, vanilka, kokos, new car, jablko, citrusové plody, levanduľa, žuvačka pedro.
Cena 3€/ks
Poštou len pri platbe na účet, druhou triedou by to mohlo stáť 60 centov.
Cena 3€/ks
Poštou len pri platbe na účet, druhou triedou by to mohlo stáť 60 centov.
Re: P: California Scents 3€/ks (vône do auta)
serus náhodou niesi z BA? bol by možný aj osobný odber 
Opačný koniec - KE
. Jazdievam aj cez BA, ale netuším kedy najbližšie.
Som chcel aj privoňať už som mal čerešňu tá voňala super...
Vyskúšam teda kokos
pošleš mi do správy č. účtu? ja pošlem obratom adresu 
máš k tomu aj ten regulátor? ja som to asi celé vyhodil
máš k tomu aj ten regulátor? ja som to asi celé vyhodil
Nazdar
Máš ešte nejaké tie plechovečky? Napíš aké. Nechodíš náhodou okolo VT?
Máš ešte nejaké tie plechovečky? Napíš aké. Nechodíš náhodou okolo VT?
Ostali mi ešte nejaké višne, vanilky, levandula, citrusové plody, jablko a možno kokos.
Do VT veľmi nie.
-- 18 Feb 2015, 13:09 --
Aktuálne: Route66, new car, jablko, vanilka, citrusové plody, kokos, višňa, žuvačka pedro, melón, brusnica.
Do VT veľmi nie.
-- 18 Feb 2015, 13:09 --
Aktuálne: Route66, new car, jablko, vanilka, citrusové plody, kokos, višňa, žuvačka pedro, melón, brusnica.
A je k tomu aj regulátor?
Jasné, s regulátorom.
-
hakker
Darca
- Kontaktovať používateľa:
je aj nejaka mnozstevna zlava? keby zoberem vsetky?
Myslím, že cena 3€ vrátane regulátora je mimoriadne výhodná. 
Citrus, žuvačka, Route beriem. Napíš SS s komplet cenou aj s poštou.
Ja som si od smeja objednal 3 visne. Mam ju odskusanu a uz ju v aute pouzivam vyse rok a pol. Kazdy sa ma pri nastupeni spyta, ze co je to za vonu, pretoze sa im paci. Tato visna je jedna z tych intenzivnejsich a vydrzi velmi dlho. Prvu plechovicku som mal asi 9 mesiacov, teraz mam uz druhu a objednal som si pre seba do zasoby a znamy si ju pochvalovali tak som objednal aj im.
Budem troška mimo témy ... v ZA som si kúpil za 3,20€ (alebo 3,40€) kokosovú s regulátorom. je to vôbec moja prvá vôňa od nich. Zdá sa mi, že strašne slabo vonia ... neviem či len konkrétne táto kokosová aróma. Poprípade nemáte nejaký tip či by to šlo nejak zvýrazniť - dopomôcť tomu
napr navlhčiť trošku tie kocky vo vnútri ?
-
guess.whoo
Redeemer
aaa fuck it zoberiem ceresnu a pedro
som sa rozhodoval 3 dni ci mi to treba
posielam ss s adresou
Kamarát čo si vzal kokos, tak tiež hovoril, že je to dosť slabé. Niektoré vône sú takéto, žiaľ... Čo viem, tak aj new car je menej výrazná vôňa. Naopak zas taká višňa je mega silná.Lubenečko napísal:Budem troška mimo témy ... v ZA som si kúpil za 3,20€ (alebo 3,40€) kokosovú s regulátorom. je to vôbec moja prvá vôňa od nich. Zdá sa mi, že strašne slabo vonia ... neviem či len konkrétne táto kokosová aróma. Poprípade nemáte nejaký tip či by to šlo nejak zvýrazniť - dopomôcť tomunapr navlhčiť trošku tie kocky vo vnútri ?
// Ale vraj pomáha navlhčiť to vnútro teplou/jarnou vodou. Neskúšal som, neviem potvrdiť, ale niekde som to čítal.
mal som NEW CAR a ta vona ma vobec neoslovila, skor mi vadila.
Visna je mega silna, preto vydrzi tak dlho, no trik je v tom ze tu plechovicku na zaciatku treba otvorit iba na 20-30% a potom po asi 1-2 mesiacoch otvorit uplne a buchnut tam ten regulator.
Visna je mega silna, preto vydrzi tak dlho, no trik je v tom ze tu plechovicku na zaciatku treba otvorit iba na 20-30% a potom po asi 1-2 mesiacoch otvorit uplne a buchnut tam ten regulator.
Lubenečko
tiež som mal kokos tu objednávaný od smeja ako voňalo to príjemne ale nie tak intenzívne ako višňa teraz mám brusnicu a tá je tiež celkom fajná
A teda k tej intenzite tam je problém v tom, že je to plechovka keď si ju dáš k ventilátoru nachvíľu v aute tak celé auto rozvoniava do pár sekúnd
škoda, že je to tak nevhodne "konštrukčne" riešené, že to nemáš ako upevniť k ventilátoru 
tiež som mal kokos tu objednávaný od smeja ako voňalo to príjemne ale nie tak intenzívne ako višňa teraz mám brusnicu a tá je tiež celkom fajná
-
guess.whoo
Redeemer
prave je to tak riesene, ze to das do otvoru na flasu pri rucnej brzde. mnoho aut to sice nema, nuz smola
ja viem, práve o tom hovorím
že keby to bolo nejak riešené, žeby sa to dalo dať k ventilátoru tak všetky voňajú super 
Voňajú pekne, dík
.