T-Mobile Odpojenie

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
bashnator
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

T-Mobile Odpojenie

Príspevok od používateľa bashnator »

Zdravim Hojkovci,

potreboval by som poradit s jednou vecou, mam t-mobile pausal, omeskal som sa s platbou mesacnej faktury, ktoru som zaplatil sice po splatnosti, ale nebol som odpojeny ani obmedzeny, v ten isty den PO zaplateni faktury cez IB cize rovno to mali na ucte do 10 min, mi boli nasledne obmedzene hovory.

Za obnovenie hlasovej sluzby si podla platneho cennika "uctuju" 20 E, a teraz nastava otazka, ci mi mohli pravom obmedzit telefon, aj, ked v momente, ked ma obmedzili, bola faktura zaplatena, peniaze mali na ucte pred obmedzenim.

Dakujem

S pozdravom
brm
Darca
Darca

Re: T-Mobile Odpojenie

Príspevok od používateľa brm »

Podľa mňa to spravili oprávnene. Skús pozrieť všeobecné obchodné podmienky, za akých podmienok majú právo Ťa vypnúť.

Zase si nemysli, že presne v tú sekundu, kedy sa im pripíše Tvoja úhrada faktúry na účet, ich systém eviduje úhradu Tvojej pohľadávky. Aj ich systém sa musí najskôr nalogovať do banky, stiahnuť všetky úhrady, spárovať s faktúrami a podobne. Môže to trvať aj nejaký deň.

Mal si ísť radšej zaplatiť faktúru priamo na pobočku, tam by o tom mali hneď informáciu a už by Ťa nevypli.
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Maju pravo ti to nauctovat. To ze to uhradis nie je zarukou, ze sa k nim info dostane skorej ako oni zacnu s odpajanim.
Ako dlho si neplatil ? ... vacsinou posielaju upomienku najskor. Zaklad je po upomienke to zaplatit co najskor. Mna odpjil O2 len raz a to som neplatil asi mesiac po splatnosti
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja bezne platim fakturu na hrane splatnosti, raz sa mi stalo ze som zabudol, uz zacal novy mesiac a prisla iba upomienka aby som to nezabudol vyplatit do 7 pracovnych dni, nic sa nestalo
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak tak, mam telekom a uz som im viac krat platil fakturu po splatnosti (aj 3 tyzdne) a nikdy ma neodpojili.

A k hlavnej otazke: Ako povedali ostatni, maju na to plne pravo. To ze ty odosles neznamena, ze im peniaze dosli. Aj ked ti ich strhne z uctu nemusi znamenat, ze v tej chvili su u nich.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Neviem ako to funguje, ale v minulosti to bolo tak, ze ked si nemal zaplateny december a dostal si upomienku, ktoru si nezaplatil, tak si dostal januarovu fakturu normal e so splatnostou, ale uz ti upomienka neprisla za december. Ak si omeskal aj splatnost januarovej a zaroven bol december nezaplatenyz tak ti sms neposlali s upomienkou a rovno ta vypli (obmedzili). To znamena, ze si nemal zaplatene dva mesiace.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Viem ze otcovi predvcerom prisla SMS od telekomu, ze nemame zaplatene magio za december, a ak ho nezaplatime do 23.02. tak nas odpoja. Samozrejme, sranda je ze nam vobec decembrova faktura neprisla a mama si na januarovej na konci nevsimla upomienku :D

Ale aj to len potvrdzuje, ze ta len tak neodpoja. To by si musel mat fakturu nezaplatenu 2 mesiace.
bashnator
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bashnator »

Diky za odpovede, asi 2 tyzdne po splatnosti cca? Neviem presne, nebol som ani oboznameny, kedy ma budu obmedzovat na hovoroch a ked som to zaplatil doobeda a poobede cca 6-7 hodin nato ta odpoja .. Pritom som to platil cez ich IB cez ich stranku.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Oni nemaju ich web prepojeny cez VUB E-platby (a podobne) tak ako to ma napr. Alza, takze aj ked to zaplatis cez nich, nerata sa ako zaplatena az kym im nepridu peniaze na ucet a niekto nesparuje platbu.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

mozes sa informovat aj tu
https://forum.telekom.sk/
Napísať odpoveď