Mp3/flac prehravac
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mp3/flac prehravac
Zdravim,
Podarilo sa mi zas potratit moj hudbny set a tak sa radsej poradim, ci nepopremyslam nad nejakym upgradom.
Potreboval by som mp3ku, ktora prehrava flac, je co najmensia a co naj vydrz baterky + s extra slotom na kartu. Cena az tak nerozhoduje.
Doteraz som pouzival Sandisk Clip Plus, no ten uz oficialne ukoncil predaj. Chcel by som teda vediet, ci je nejaka rozumna nahrada zan, alebo siahnut po roznych refubrished verziach?
Kukal som na Sandisk Sport, ale po precitani for, je dost nepodareny.
Podarilo sa mi zas potratit moj hudbny set a tak sa radsej poradim, ci nepopremyslam nad nejakym upgradom.
Potreboval by som mp3ku, ktora prehrava flac, je co najmensia a co naj vydrz baterky + s extra slotom na kartu. Cena az tak nerozhoduje.
Doteraz som pouzival Sandisk Clip Plus, no ten uz oficialne ukoncil predaj. Chcel by som teda vediet, ci je nejaka rozumna nahrada zan, alebo siahnut po roznych refubrished verziach?
Kukal som na Sandisk Sport, ale po precitani for, je dost nepodareny.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Mp3/flac prehravac
Sport nie je nepodareny. Ma len nejake veci ktore su zbytocne (napr. displej) a hra trosicku horsie ako Plus. Stale vsak vzhladom k cene nadpriemerne. Lepsi player za podobnu cenu nenajdes. A hlavne sotva v takom rozmere.
Za nejakych 70€ je Cowon E3 ale vydrz lepsiu ako Clip nema.
Na stovke zacinaju dalsie Cowony, to uz maju ale inu velkost napr. Cowon i9+. Ci Colorfly C3, Hisoundaudio Nova N1.
Pri tych 100 eurach uz ale ma zmysel mozno rozmyslat aj nad nejakym DAPom (Fiio X1...). To uz ale bude skatula, ale zato zvukovo inde.
Alebo v zavislosti od toho aky mas telefon je aj alternativa kupit k nemu prenosny dac/amp.
Za nejakych 70€ je Cowon E3 ale vydrz lepsiu ako Clip nema.
Na stovke zacinaju dalsie Cowony, to uz maju ale inu velkost napr. Cowon i9+. Ci Colorfly C3, Hisoundaudio Nova N1.
Pri tych 100 eurach uz ale ma zmysel mozno rozmyslat aj nad nejakym DAPom (Fiio X1...). To uz ale bude skatula, ale zato zvukovo inde.
Alebo v zavislosti od toho aky mas telefon je aj alternativa kupit k nemu prenosny dac/amp.
-
Soviet
Darca
No Sportu sa vyhybam kvoli SF rieseniu a to oddeleny pristor karta/interna pamat. Nieje mozne prehravat subory naraz z jedneho aj druheho, co umna je dost chore.
Ten Fiio X1 ma celkom zaujal, len vydrz baterky 12hod mi pride trochu mala. Ked clovek pusti FLACka, tak ako poznam, vydrz pojde na dake 3hod (aspon pri clipoch sa vydrz rapidne znizila). Alebo sa mylim? Popozeram este recenzie co sa vydrzi tyka. Telefon ovsem nie. Tomu sa vyhybam.
Ten Fiio X1 ma celkom zaujal, len vydrz baterky 12hod mi pride trochu mala. Ked clovek pusti FLACka, tak ako poznam, vydrz pojde na dake 3hod (aspon pri clipoch sa vydrz rapidne znizila). Alebo sa mylim? Popozeram este recenzie co sa vydrzi tyka. Telefon ovsem nie. Tomu sa vyhybam.
-
Ryan Giggs
VIP
X1 je DAP. Teda prehrava aj hires nahravky. A na to potrebujes relativne vykonny hardver. Logicky tym utrpi vydrz. Ale 3 hodiny to nebudu, toho sa bat netreba. Su tam kvalitne suciastky takze na nejaku velku baterku tam miesto nie je. To by musela byt velka tehla. Clip Plus ma ale tiez papierovo okolo 12 hodin takze to bude podobne. Nepolepsis si ale ani nepohorsis.
Len este upozornim ze X1 nema vstavanu pamat.
Pokial chces dosiahnut co najlepsi zvuk, tak plati ze je lepsie investovat co najmenej do playera a co najviac do sluchadiel.
Len este upozornim ze X1 nema vstavanu pamat.
Pokial chces dosiahnut co najlepsi zvuk, tak plati ze je lepsie investovat co najmenej do playera a co najviac do sluchadiel.
-
Soviet
Darca
Diki Ryan K+,
Precital som zopar recenzii na ten FiiO X1 tu a co pozeram, tak dokonca aj pri FLAC si to drzi cez 10hod hratelnosti, co je viac nez dost premna
http://www.head-fi.org/products/fiio-x1 ... hi-res-dap
Takze co sa tyka prehravaca, tak vybrateho favorita uz mam, aj ked nieje az tak maly ako sandisk, no stale vramci normy.
Precital som zopar recenzii na ten FiiO X1 tu a co pozeram, tak dokonca aj pri FLAC si to drzi cez 10hod hratelnosti, co je viac nez dost premna
http://www.head-fi.org/products/fiio-x1 ... hi-res-dap
Takze co sa tyka prehravaca, tak vybrateho favorita uz mam, aj ked nieje az tak maly ako sandisk, no stale vramci normy.
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial by si nemal problem nakupit zvonku a nemas predsudky voci cinanom, tak lepsi ako X1 je napr. XUELIN IHIFI770C. Stoji 100 dolarov.
-
Soviet
Darca
Ten uz bohuzial nesplna velkostny problem. Velkost ako telefon, je uz prehnana. Uz pri X1ke prizmurujem ocko, uvidim ako v ruke bude drzat, ked ho otestujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Ešte mi napadlo XDUOO X1 či X2. Je to veľkosťou blizke Clipu ale hra to lepšie. U nas ho ale nekupiš. X2 stoji zhruba to čo Clip.
-
Soviet
Darca
No uz tyzden mam doma FiiO X1, kedze jeho jednoduchy interface ma zaujal a celkovo mi sadol do ruky, ale diki
Uz len cakam na kartu a sluchadla kupujem buduci tyzden.
-
Ryan Giggs
VIP
Aha tak som po funuse.