Martin Daňo a Rudolf Vaský

Diskusie na politické témy...
blackieees
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Martin Daňo

Príspevok od používateľa blackieees »

Tiez sympatizujem s Danom. Ano, ma svoje chyby, ktore ste pomenovali, ale lepsie, ked to robi s nimi, ako by to nerobil vobec. Poznate na Slovensku niekoho ineho, kto robi podobnu, pre verejnost prospesnu robotu a bez chyb? Rad si rozsirim svoj obzor.
A je smutne, priam az desive, ze ludia, ktori maju kontrolovat a dohliadat na dodrziavanie zakonov, ich sami nepoznaju. (Cest vynimkam!)
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

:plus: tak toto video, klobuk dolu, toto treba sirit nech ludia vedia ako funguje DPH, lebo ocividne vacsina nema ani len tusenia.

Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Pozeral som včera a myslím, že je to pádny dôvod na okamžitú výmenu vlády. Schválne, kolko referend sa mohlo uskutočnit nebyť neoprávnených vratiek DPH :)
butthead
Darca
Darca

vymena vlady by nam teraz nepomohla, to aj vo videu sa da vsimnut, ze niektori predstavitelia DU su na vysokych poziciach odjakziva, ci bola cervena alebo modra vlada.
Solo_Kamen
King
King

Myslel som vymenit súčasnú vládu za takú, ktorá nezapadá tejto fialovej mafie. To by ale znamenalo nevolit takmer všetky strany nad 5%.
butthead
Darca
Darca

ano s tymto s tebou suhlasim, ale rovnako aj nova 2 % strana moze byt riadena a financovana zlocincami.
Solo_Kamen
King
King

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pochybujem o tom, ze by sa volby opakovali.
Solo_Kamen
King
King

Tak ale z toho by mohol vzniknút docela nebezpečný precedens (ak už dávno nevzdnikol) a vládnej strane by stačilo pred volbami vyfabrikovat na čast opozície obvinenia alebo vytvorit iné obštrukcie, vyradit ich s kandidátky a po volbách vyplatit pár drobných ako odškodné. To už mi pripomína Irak a podobné krajiny.
butthead
Darca
Darca

Opatrne s nadšením
http://www.blogovisko.sk/opatrne-s-nadsenim.html

aj co sa tyka samotneho Varehu to moze byt uplne inak
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na jednej strane je mozno pravda podla toho co sa da verejne najst, ze Martin Dano likviduje spolocnosti, zastupuje ich pri krachu a podobne. Nech je aj skoda, tak ako sa uvadza v clanku, teda 20 milionov eur. Ked si vezmem to co napachali politici - Vahostav, dialnice, myto, Pavlisove obchodovanie, CT+zdravotnictvo..., tak je to len smietka z toho co tu nechal po sebe Dano (20 mil).
Solo_Kamen
King
King

Martin Daňo napísal:ajné dražby u Zummerovej: Exekúcie po mafiánsky?!

Má niekto podrobnejšie informácie o tom, ako je to s tým prístupom verejnosti na exekúcie?
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

Čo si o tom myslíte?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Pocul som z viacerych zdrojov a hodne davnejsie, nezavisle od pripadu Dana, ze Zaciatok fuka do nosa. A nie len on, je tam viac jedincov za komanc-partya. Bohvie ako to skonci, ale na test na 99.99% nepojde. Skor sa pripad utlaci do stratena, nejake procesne chyby a nejake korculovanie medzi paragrafmi a pod.
Pritom ak su to len klebety, ma moznost jednoducheho kroku, ako to stopnut a kritikov hned zosmiesnit.

Vobec by bolo zaujimave postavit celu vladu a persony z NRSR na nejaky test, co vsetko by sa naslo.
Akonahle dakto zacne odporovat, je jasny, ze nieco schovava. Ako verejne osoby musia strpiet vyrazne vacsiu kontrolu svojich aktivit. Nakoniec, isli tam dobrovolne.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

nuz, keby tam nevladol Smer...
Solo_Kamen
King
King

Okej, teraz som ostal nervózny. Súdne procesy proti Daňovi sú všetko ukážkové prípady proti-občianskej frašky ale myslím, že s tým roxorom to prestrell až za hranu. Pretože v momente ako padne prvý úder roxorom vo väčšej skupine ludí, tak príde na rad polícia a armáda. A potom sa tu už nikto na nijakú slobodu a demokraciu nebude musieť ani hrať.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Pokial zacne statna moc vyrabat vykostruovane dokazy, aby niekoho obvinili a odsudili, lebo nejaky fetacky clen vlady sa citi ukrivdeny na svojej moralne degenerovanej osobnosti, mame ZNOVA TOTALITU!!!

Tu uz nefunguje ziadny sud, ziadny zakon, to je uz anarchia sama o sebe roxorova tyc je len dosledkom a poslednym riesenim, ked "spravodlivost" je hlucha, slepa, nema. Ja mu to vobec nezazlievam.
Mozno to bude jediny sposob, ako dostat zlodejske kur*y prec.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Myslím si, že Daňo poukazuje a rýpe do tých najcitlivejších miest, aj keď dosť často to robí dosť buranským a nevyberavým spôsobom, ale nie som si istý, či by to šlo robiť dôstojnejšie. Každopádne tie roxory beriem z jeho strany tiež len ako memento, nie ako navrhovaný spôsob zákroku voči politikom, takže by som to nebral až tak tragicky.

Ďalšie video z jeho zbierky, ktoré ma pekne pobavilo -

Súdruh Ficko sa dokonca chváli tým, že ľudia vedia na Slovensku vyžiť zo 450€-ového platu a 280€-ového dôchodku :D Toto chce extra ohybnú chrbtovú kosť na to, aby niekto týmto spôsobom vyzdvihoval životaschopnosť slovenského národa. Za to by sa ako premiér mal hanbiť ako pes a nie sa tým ešte chváliť!
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

cieľom roxorových tyčí je vyvolať opodstatnený strach - viac na tejto stránke TU

po prečítaní musí byť každému jasné, že viacmenej ide o psychologický nátlak ako snaha niekomu fyzicky ublížiť.. a ak ide o fyzické útoky tak Daňo si toho od policajtov či ochrankárov Úradu pre ochranu ústavných činiteľov užil dosť
Solo_Kamen
King
King

Pilifo napísal:Každopádne tie roxory beriem z jeho strany tiež len ako memento, nie ako navrhovaný spôsob zákroku voči politikom, takže by som to nebral až tak tragicky.
Otázne je, či to tak myslí aj Vaský Jugend, pretože predpokladám, že to bude prvá skupina ludí, čo si ich objedná. EDIT: Viem, že Vaský osobne tiež chce rozdat ludom roxory ako symbolické gesto a rozumiem jeho teórii opodstatneného strachu ALE ludmi, ktorí stoja za ním a budú mat tie roxory v rukách moc neverím
Pilifo napísal: Ďalšie video z jeho zbierky, ktoré ma pekne pobavilo -
Je zvláštne, že za vyslovenie titulu "bravčová hlava" ho nikto nestíha a musia si vymýšlat fiktívne obvinenia rovnakej úrovne na neho :psssst:
Napísať odpoveď