L.A. Noire
-
MaxiKing-NicKing
Novice
Re: L.A. Noire
zdravím...potreboval by som poradiť...chcem si objednať original L.A.Noire hru na PC...lenže neviem či mi to utiahne tato grafika NVIDIA® GeForce® 410M GPU....poradťe mi prosím

-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie som si isty ci je von demo ale pokial nie...tak si to zohnat *inou* cestou a odskusat 
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx
mne na 9500GT ide na max
mne na 9500GT ide na max
-
rufus59
Light Professional
Uz je v tej hre opravena ta Optimalizacia ? Naposledy som to hral na 9800GTX+ E8400 3,6Ghz a bolo to nehratelne na Low.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
hej
-
lekoklatik
VIP
Gags. Ak je to pravda, tak riadne psycho ! 
Ta technologia je naozaj top class, preco by to nebola pravda...
-
lekoklatik
VIP
Moze to byt fingovane. Netvrdim ani jedno ani druhe. Proste som sa bavil a ostavam v tom ze to nie je fake. Len nechcem tvrdit nieco o com som si nie na 100% isty : ))
Jasne. Vcelku sranda su aj tie gamer poop videa z LA Noire kolekcie 
- This is America.
- Let's change the subject.
- This is Germany.

- This is America.
- Let's change the subject.
- This is Germany.
neni na tuto hru volaky patch ktory tu hru optimalizuje lebo nechapem preco ked hram stale mi to seka aj na naj detailoch aj ked dam najnizsie aj rozlisenie ide to tak isto
-
Space5800
Medium Professional
Papes38: či to nebude slabym pc? 
Chcel by som poprosiť o pomoc, hru L.A. Noire mám kúpenú na steame, spúšťam ju cez launcher a chcem ju spustiť s DirectX 11, lenže ak to spustím s ním tak Hra neodpovedá a prestane pracovať, keď hru spúšťam s DX9 tak ide v poriadku, s DX11 problém nemám, veľa hier spúšťam s ním, takže neviem v čom by problém mohol byť, každpúádne ďakujem za akúkoľvek radu.
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2014, 18:44)
No tak problém som vyrišešil, ale zároveň mám ďalší, hra mi seká, nie sú to extra lagy asi tak každých 5 sekúnd, 2 sekundový lag, nie že by sa hra nedala hrať, ale dosť je to otravné a nemám rád keď mi niečo seká, skúšal som aj napísať tie 3 príkazy do command line, ale o nič to nie je lepšie, detaily som taktiež skúšal poprehádzať, ale bez úspechu, mám notebook, podľa mňa nie je moc slabý na to aby mi spustil túto hru bez sekania, poprípade môžem aj napísať parametre. Za každú radu budem vďačný.
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2014, 18:44)
No tak problém som vyrišešil, ale zároveň mám ďalší, hra mi seká, nie sú to extra lagy asi tak každých 5 sekúnd, 2 sekundový lag, nie že by sa hra nedala hrať, ale dosť je to otravné a nemám rád keď mi niečo seká, skúšal som aj napísať tie 3 príkazy do command line, ale o nič to nie je lepšie, detaily som taktiež skúšal poprehádzať, ale bez úspechu, mám notebook, podľa mňa nie je moc slabý na to aby mi spustil túto hru bez sekania, poprípade môžem aj napísať parametre. Za každú radu budem vďačný.
chcem sa opytat ako si nastavim navigovanie ked idem autom, napr ze by som na tej minimapke mal nejako tu trasu zvyraznenu kadial mam ist? na xboxovej verzii, lebo len tak hladat asi ako sa tam dostanem, ked dam tlacitko start zobrazi sa mi mapa..ale ja chcem navigovanie ked idem autom na dane miesta..dakujem
petko117 napísal:chcem sa opytat ako si nastavim navigovanie ked idem autom, napr ze by som na tej minimapke mal nejako tu trasu zvyraznenu kadial mam ist? na xboxovej verzii, lebo len tak hladat asi ako sa tam dostanem, ked dam tlacitko start zobrazi sa mi mapa..ale ja chcem navigovanie ked idem autom na dane miesta..dakujem
pokial viem neda sa to
-
lukostrel77
Star
Zdravim pojde mi tato hra na zostave: Asus eah 6670 1gb gddr5 Procesor:Amd athlon ii x2 280 3,6ghz 2gb ram win 7 ultimate 32bit monitor mam 1280x1024 pojde to aspon na medium dukajem za odpoved.
-
aviceN
Guru
mal by si to rozbehat bez problemu, odporucam pouzit este prikazy -npd -str -nonv, ktore ti zvysia performance
-
lukostrel77
Star
aviceN napísal:mal by si to rozbehat bez problemu, odporucam pouzit este prikazy -npd -str -nonv, ktore ti zvysia performance
Islo bi aj na high mne staci ak to bude aj na 1024x768
-
aviceN
Guru
tazko povedat, rozhodne tiene na low a pohrat sa s nastaveniami, je to zly konzolovy port cize optimalizacia je horsia, kazdopadne mi to slo lepsie ako gta IV
Trosku to tu ozivim, ale jednoducho musim, pretoze ma tato hra ocarila
V skutocnosti neviem ako som ju mohol tak dlho prehliadat, o LA Noire som sa dozvedel iba tak pred 2ma tyzdnami a ked som zistil o co ide, tak som to hned kupil. Nastastie na g2a sa to da zohnat za cca 7 eur, co je na takmer 30 hodin herneho casu vyborna cena.
Trochu ma stve zamknutych 30 fps, ale da sa na to zvyknut, paci sa mi herny system a prepracovany scenar. Miestami je to celkom tazke, ale to je nakoniec to najlepsie co LA Noire ponuka, ziadne vyrazne vodenie za rucicku, ale treba si pred kazdym vysluchom prejst dokazy a zvazit co sa da ako pouzit.
Nie je nejake info o pokracovani? Lebo po dohrani mi bude takato detektivna praca chybat
Ako nahradu mam este pripravene Murdered, ale to je podla recenzii celkom priemerna hra (bola za 2.50€, tak som si povedal, ze to skusim).
Trochu ma stve zamknutych 30 fps, ale da sa na to zvyknut, paci sa mi herny system a prepracovany scenar. Miestami je to celkom tazke, ale to je nakoniec to najlepsie co LA Noire ponuka, ziadne vyrazne vodenie za rucicku, ale treba si pred kazdym vysluchom prejst dokazy a zvazit co sa da ako pouzit.
Nie je nejake info o pokracovani? Lebo po dohrani mi bude takato detektivna praca chybat
Australske studio, ktore robilo LA Noire uz davnejsie skrachovalo,takze si osobne myslim ze pokracovanie uz nebude