Caute, ako/cim vypnem/deaktivujem/odstranim imobilizer na felicii 98 1.3mpi?
K+
Immo felda
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Immo felda
Vypnut sa myslim neda, odstranit len fyzicky z budikov. Ale ci potom nastartujes to nerucim. Naco to vlastne potrebujes?
-
guess.whoo
Redeemer
mam taku herku na vozenie do 15km..do roboty proste aby som nestartoval zbytocne dieslove mondeo. problem je v tom, ze imobilizer je tam tak zvlastne vyrieseny, povedal by som modifikovany a vytunovany predchadzajucimi majitelmi/majitelom.
Musim vlozit kluc do zapalovania na poslednu polohu pred nastartovanim, potom zoberiem spinac a tuknem aby sa zapol? imobilizer a potom mozem nastartovat.
Problem je vsak v tom, ze za mesiac toto nefunguje asi 3-4x a potom to skusam donekonecna na mieste aj 10-15 minut kym chyti a ide ma porazit..ja na nej chodim menej, manzelka viac a ta /ako vsetci dobre vieme ako to je so zenami/ chodi vsade na hrane a ked musi vytahovat a zakladat klucik xy krat aby nastartovala je to nepohodlne.
Baterka v tom spinaci je nova a robi to fakt randomly. Neviem vystriehnut co zapricinuje tento fakt. Preto sa toho chcem zbavit..vymontovat a prepojit kabliky, ktore cez imo vedu ma napadlo, len ci by nastartoval a po naslednom zamontovani spat sparoval s tym pristrojom (pin neviem)
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2015, 14:19)
nikto? onedlho musim na STK
Musim vlozit kluc do zapalovania na poslednu polohu pred nastartovanim, potom zoberiem spinac a tuknem aby sa zapol? imobilizer a potom mozem nastartovat.
Problem je vsak v tom, ze za mesiac toto nefunguje asi 3-4x a potom to skusam donekonecna na mieste aj 10-15 minut kym chyti a ide ma porazit..ja na nej chodim menej, manzelka viac a ta /ako vsetci dobre vieme ako to je so zenami/ chodi vsade na hrane a ked musi vytahovat a zakladat klucik xy krat aby nastartovala je to nepohodlne.
Baterka v tom spinaci je nova a robi to fakt randomly. Neviem vystriehnut co zapricinuje tento fakt. Preto sa toho chcem zbavit..vymontovat a prepojit kabliky, ktore cez imo vedu ma napadlo, len ci by nastartoval a po naslednom zamontovani spat sparoval s tym pristrojom (pin neviem)
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2015, 14:19)
nikto? onedlho musim na STK
Do pôvodného stavu sa ti nedá dať?
Ja keď som si robil do Felície DO a mal som kľúče - vyskakovačky, tak z pôvodného kľúča som si vybral čip, a so sekundovým lepidlom som si ho prilepil priamo na imobolizér vedľa cievky.
Ja keď som si robil do Felície DO a mal som kľúče - vyskakovačky, tak z pôvodného kľúča som si vybral čip, a so sekundovým lepidlom som si ho prilepil priamo na imobolizér vedľa cievky.
-
guess.whoo
Redeemer
ktovie ako to bolo povodne robene..ci tam bol imobilizer dorabany, alebo tam bol uz od vyroby. ovladanie toho imo praveze mam a keby to chytalo na supu tak neni problem. problem je ten, ze to niekedy nechyti ani po 10 minutach a ak mu to nechyti akurat na STK tak ma otoci zrejme