Nenačíta obrázky na CD
Nenačíta obrázky na CD
po dlhom čase som náhodou našiel CD s obrázkami, ale keď som ho chcel otvoriť, tak približne polovicu z nich mi nechcelo zobraziť. ani skopírovať sa nedajú. na CD je len pár maličkých škrabancov, ktoré sú ale mimo "súborovej plochy". dá sa s tým niečo urobiť?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nenačíta obrázky na CD
Povrch poskodeny nemusi byt, aj tak ho nenacita. Bezny problem starych CD/DVD. Skus to v inej mechanike, ze ci to neprecita. Tiez existuje taka lestiaca sranda, nieco ako utierka, ktora tie drobne skrabance vyhladi, ale ani to vsak nemusi pomoct.
Pozri si aj druhu stranu CD. Taktiez odporucam inu mechaniku, mozno aj dve ine, mne stara precitala z 10 CD spravne asi 4, na 3 neprecitala par suborov a 3 nenacitala vobec, resp. sa tvarili ako prazdne. Ina mechanika precitala vsetky spravne.
Dreamer: ak máš na mysli, či je povrch na druhej strane v poriadku, tak hej
skúsil som 3 rôzne mechaniky, ale výsledok je všade rovnaký. navyše "súborová plocha" je bez škrabanca, tak myslím, že tam by problém nemal byť
skúsil som 3 rôzne mechaniky, ale výsledok je všade rovnaký. navyše "súborová plocha" je bez škrabanca, tak myslím, že tam by problém nemal byť