Zapachajuci kozeny opasok
Zapachajuci kozeny opasok
Kupil som si kvalitny kozeny opasok, problemom ale je jeho zapach. Je to ako zapach v cinskom obchode s oblecenim, nieco strasne. Ako sa tohto smradu zbavit? Je uz par dni na balkone a stale to nepomaha.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Zapachajuci kozeny opasok
Keď je to kvalitný kožený opasok, tak by tak nemal zapáchať nie ? Ešte mu nechaj pár dni na balkóne, malo by to prestať 
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To zapácha až tak strašne na "niekoľko metrov" ? či len keď si k nemu pričuchneš ? 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
... alebo len v tedy, ked ho ma na sebe?
Zapacha, ked ho mam pol dna v izbe. Taktiez ked ked privonam k nemu na 30cm. Jednoducho ho citit. Skusil som ho trosku navlhcenou hadrou a mydlom pretriet, potom este cistou vodou a nechal som to vyschnut, teraz je zase na balkone, tak uvidim.
ked pricuchnes k surovej kozi je jasne ze ma charakteristicky pach este k tomu rucna praca mal som taky valentino opasok
aj "chelsea" boots tiez rucna praca.. no na dialku by ti to pachnut nemalo.. inak su specialne cistiace pripravky na to
aj "chelsea" boots tiez rucna praca.. no na dialku by ti to pachnut nemalo.. inak su specialne cistiace pripravky na to
Kozu viac citit aj po styku s vodou...
vyskúšaj jedlú sódu - posyp ju po celom opasku a nechaj stáť aspoň 24 hodín, potom sódu z opaska povysávaj
alebo sú rôzne impregnačné spreje na kožu, opasok poriadne vyvetraj na vzduchu (pozor nie vo vlhku, vtedy nasaje zápach znova) a naimpregnuj to so sprejom - vyber si príjemnú vôňu
alebo sú rôzne impregnačné spreje na kožu, opasok poriadne vyvetraj na vzduchu (pozor nie vo vlhku, vtedy nasaje zápach znova) a naimpregnuj to so sprejom - vyber si príjemnú vôňu