Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa guess.whoo »

klemen - preco chces ist pozriet tu starsiu generaciu za 7990 ked za 8200 mas novsiu, pohodlnejsiu a vykonnejsiu verziu?
nupek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa nupek »

guess.whoo napísal:klemen - preco chces ist pozriet tu starsiu generaciu za 7990 ked za 8200 mas novsiu, pohodlnejsiu a vykonnejsiu verziu?

na autobazari je tamten novsi za podobnu cenu siroko daleko jediny... to je skor podozrive
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak radsej by som ho siel pozriet ako ten starsi
Klemen
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klemen »

Predchadzajucu generaciu pozeram preto, lebo od toho ze zisiel z vyrobnej linky na konci zivotnosti modelu by som cakal ze uz bude mat vychytane muchy + by nan byt zaruka.
Ako sa pise vyssie, myslim si, ze taketo lacne kusy oproti podobnym na trhu su podozrive.

Inak hra rolu aj to ze mk3 sa mi vobec nepaci, exterier ani interier :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

S tym tempomatom som to myslel tak, ze neber auto bez tempomatu. Stoji za to zan aj priplatit.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

To zalezi, ja pravidelne jazdim 250km trasu a tempomat nepotrebujem. Jasne ze s nim by to bolo lepsie, ale uz som si zvykol a nerobi mi to ziadny problem ist aj bez neho. :) Viac by ma sralo, keby nemam laktovu opierku, to je skutocne potreba na dlhe cesty.

// 555. prispevok :smt033
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Halo, halo, povedal som si, že toto leto si chcem užiť s otvorenou strechou. Veľmi sa mi páči Peugeot 206 CC. Našiel som si jedného vhodného adepta - http://auto.bazos.sk/inzerat/46264281/P ... BENZIN.php
Ten má však 2 liter benzín. Neviete niečo bližšie o tom agregáte? (známe chyby, poruchy...). Je lepšie ísť radšej do 1.6 16V? Ďakujem.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Pekne auto pre zenu :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

veď ho aj predáva žena :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Jazdila ho žena...a no vieš, ženy...ako jazdia...a to čo napísal Bobr je pravda...v takom aute by som si pripadal prinajmenšom nepatrične. A za tretie, je to Peugeot a k týmto autám tu panuje všeobecný odpor.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ten peugeot cc vyzera otrasne aj bez toho hrackarskeho naraznika, otrasnych svetiel a vygrcaneho interieru :(
to uz ovela radsej 307cc ak to ma byt cabrio, alebo fiat barchetta, alfa spyder, mx5...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Tak najlepsie neist do pezota... len, v tej cenovke moc na vyber nemas, no.

Ak to ma byt auto na kazdodenne jazdenie, alebo ak ho nemas kde garazovat, tak platenaka neber. ked ma stat krizom-krazom vonku, po sidliskach, nakupakoch... nie je najlepsi napad z viacerych dovodov.

U aut ktore su postavene na zaklade bezneho modelu pocitaj, ze su v kabriu o dost tazsie nez verzie s pevnou strechou, na to ber ohlad aj na vykon. 100 koni je malo aj na taky stredne velky hatch, nie este na kabrio - ten dvojliter znie priblizne rozumne.
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

To je celkom zaujimavé. Mal som Peugeot 405 1,8 TD (1991) a Peugeot 206 1,4 HDI (2007) a zo žiadným som nemal najmenší problém. Ale asi ste mali na mysli kabriolet či?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Chlapi takto - bude to auto na víkendy, dovolenku, nasávanie okolia po okreskách... Zvolil som takúto "plechovú" strechu, pretože auto bude parkovať vonku (max na záhrade pod plachtou). Mne sa náhodou to čierne páči a nepríde mi ako ženské. No ale ak mi viete poradiť niečo s pevne sklápateľnou strechou do 3500€ budem rád.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Ja by som šiel do SLK, ale asi by si to žiadalo vyšší rozpočet, lebo na takých sumách len začínajú...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Bez garaze urcite plech. Hardtop by sa dal, ale dost pochybujem ze by sa niekomu chcelo furt to prehadzovat. A platno predsalen aspon pod pristreskom treba mat. 3500 - prave, to je malo na nieco poriadnejsie, to by si potreboval 2-3x viac. V tejto hladine len s platenou.

vladenko: 405 to bola ina doba, 206ka... bud si mal stastie alebo mame posunute vnimanie co je problem :)

smejo: tyyvole, pozeram na bazar, ani by ma nenapadlo ze moze byt SLK take lacne :D
redfoxik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa redfoxik »

alebo si kup motorku :smt059 :psssst:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Fabo napísal:smejo: tyyvole, pozeram na bazar, ani by ma nenapadlo ze moze byt SLK take lacne :D
Hej no, mne behá po rozume už vyše roka :D . Ale chceš nejaký krajší kus po FL, tak sa to hýbe skôr okolo 5-ky. Ale pred FL bez kompresora začínajú pod 3k.

BTW, ešte taký postreh - neviem koľko meriaš, ale ja mám 188cm a v MX5-ke, ak sa vystriem, tak sa hlavou dotýkam (plátenej) strechy :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

smejo: nechaj si ho prebehnut do reality, potom ma povozis.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

akurat som Vam chcel to SLK napisat, ale predbehli ste ma :) ako ono to nie je ziadna slava, ale je to stokrat lepsie ako ten peugeot, v tom si teda moc tie jazdy bez strechy neuzijes... co sa tyka mx-5, tak v tej som so 186 cm musel mat sedacku uplne vzadu, ale s vyskou strechy som problem nemal, a to som vycesany na jezka :D okrem toho ja otvorene strechy neznasam, ale zase ja som mal hardtop, ten bol trochu vyssi... kazdopadne som tam bol s 90kg a sirsimi ramenami dost napratany, aj lakte tam bol dost problem napchat... SLK je trosicku priestrannejsie... ak nepotrebujes vykon, stale by som ale skor uprednostnil tu mx-5...
Napísať odpoveď