deti frcia na Stopex-e?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

deti frcia na Stopex-e?

Príspevok od používateľa aacid »

tento tyzden bola reportaz v spravach ze vraj pri nejakej vacsej davke z toho mozu byt az halucinogenne ucinky...

mate s tym niekto skusenosti? ci je to len klasicka reporterska bublina? na cas.sk dokonca robili test ci tento liek predaju pubertakovi v lekarni... ako keby bol nejaky dovod nepredat ho, ved je to volne dostupny liek proti kaslu.

aj som chvilu rozmyslal ze to vyskusam, ale potom som si povedal ze radsej ostanem pri klasickych zelenych veciach. tak mate s tym niekto skusenosti?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: deti frcia na Stopex-e?

Príspevok od používateľa brm »

No pekne.. a mne akurát dnes mamička dala do práce tieto tabletky, aby som si dal na ten svoj kašel. Chce mať zo mňa narkomana? :D

Inak ja by takéto veci neriešil, určite je to väčšie svinstvo pre organizmus ako "osvedčené" veci..
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Je strašne veľa voľne predajných medikamentov ktoré človeku privodia rôzne stavy. Takže nič nové.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

K teme nemam nic, ale svet ide do sraciek. Vyuzivat veci, ktore maju pomahat na sfetovanie, uzasne. A potom sa ludia cuduju, ze mladi ludia su cim dalej tym sprostejsi...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to tu bolo vždy melon, to nie je záležitosť tejto doby. A tiež by som nedával za vinu tomu stopexu. S každým liekom sa dá predávkovať a mať z neho stavy (alebo smrť :) ). Ak sa chce zahrávať so životom, tak mu v tom nezabrániš.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

melonSVK: Ja mám zase rád ľudí(tých starších), ktorí v kuse nadávajú na mladých ale pod chvíľou ich počuješ spomínať na ich staré časy, kedy robili kraviny a ožierali sa tak isto. Drogy a alkohol tu sú oveľa dlhšie ako tí mladí ľudia.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Jasne, par rokov dozadu to bol sprej do nosa (uz neviem aky). Ale IMO to kedysi nebolo take rozsirene ako teraz, 15 rokov dozadu, ked mal mobil a internet 1 zo 100 sa taketo infosky nesirili tak rychlo, vlastne nemali ani moc kade :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

A dokonca o nich ani tak vela nepisali :D
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Ja nehovorím o pár rokoch. Hovorím o dobe 50, 70 rokov(aj viac) dozadu. Ľudia podliehali drogám tak isto ako dnes.
Akurát bol dostupný len alkohol, takže si ľudia moc nevyberali. A spotreba kvapiek, sprejov, whatever(ako droga, nie ako liek) je v porovnaní so spotrebou alkoholu a cigariet zanedbateľná.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Mak tu bol je a bude :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Vyskusal, v kontrolovanych podmienkach a rozne davkovanie. Nazov ucinnej latky je skratene Dextrometorfan. Dovod preco som do toho isiel bol, ze som neveril ze to moze fungovat aj ako psychoaktivna latka.Nakoniec bolo z toho sklamanie,ale nie preto ze by to "nešlapalo" ale ze tie prejavy su skôr neprijemne a v podstate nezaujimave.
Pri nizkych davkach to boli iba take "čudné" pocity a spomalene reakcie tela. Osobne som necitil ziadne zvlastne uvolnenie,euforiu ani nic podobne.
Pri vyssom davkovani clovek prestava postupne citit svoje vlastne telo,je mu na zvracania, zrakove problemy-nevedel som na nic zaostrit, vsetko sa točí. Vobec to nie je prijemne, chcelo sa mi iba lezat a mat zavrete oci, pritom vsetko sa šialene točí a nemozes to zastavit aj ked ta to uz nebavi. Nie je mozna ziadna chôdza,pohyby neiste a zmatene, nedokazes suvisle hovorit ani normalne rozmyslat len sa vsetko do zblbnutia toci. Iba lezis na posteli a cakas kedy to konecne prejde, co sa nacakas lebo najvecsi ucinok je sice iba hodinu ale cely trip trva minimalne 3-4 aj viac. A na druhy den to citit tiez,clovek je malatny, akoby predchadzajucu noc chlastal prvu ligu. Dovod preco je tato latka volnopredajna je ten, ze tie ucinky su neprijemne, takze fakt iba malokto by na tom dobrovolne pravidelne frčal. Samozrejme ze to pekne vymiela hlavu a ucinok na ostatne organy tela je tiez negativny. Nikomu neodporucam s tym experimentovat a uz vobec nie mladym ludom ktorych vyvoj mozgu sa este uplne nezastavil a riziko poskodenia je vecsie ako u starsich ludi. Tiez treba dodat ze asi 10percent ludi europskeho povodu ma prirodzene nizsiu aktivitu nejakeho pečenoveho enzymu a tím sa DXM odburava z tela vyrazne pomalsie,takze im moze hrabnut aj z relativne nizkej davky. Takze toľko.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

[sarkasm]Podľa mna sa im už práveže vývin mozgu zastavil, keď dlhodobo testujú takéto veci. Preto im to ja pre zmenu odporúčam [/sarkasm]
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

presne taketo nejake stavy som cakal, proste deti chcu experimentovat, je jedno ci tablety na kasel alebo muskatovy orech... ak su z toho fakt zle stavy realne pochybujem ze to niekto uziva dlhodobo, tomu skor verim ze to novinari trosku prilepsili.

vsetkych pubertakom co experimentovat a chcu ozajsny zazitok, doporucujem salviu, stavy ako lsd a normalne si to objednas cez internet. stavy su z toho tiez neprijemne (teda lepsie povedane sanca na zly trip je celkom vysoka) ale za 10 minut (realneho casu, subjektivneho casu to bude pomerne viac :D) to mate za sebou. a hlavne to tak nenici telo.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

gogo956 napísal:Vyskusal, v kontrolovanych podmienkach a rozne davkovanie. Nazov ucinnej latky je skratene Dextrometorfan. Dovod preco som do toho isiel bol, ze som neveril ze to moze fungovat aj ako psychoaktivna latka.Nakoniec bolo z toho sklamanie,ale nie preto ze by to "nešlapalo" ale ze tie prejavy su skôr neprijemne a v podstate nezaujimave.
Pri nizkych davkach to boli iba take "čudné" pocity a spomalene reakcie tela. Osobne som necitil ziadne zvlastne uvolnenie,euforiu ani nic podobne.
Pri vyssom davkovani clovek prestava postupne citit svoje vlastne telo,je mu na zvracania, zrakove problemy-nevedel som na nic zaostrit, vsetko sa točí. Vobec to nie je prijemne, chcelo sa mi iba lezat a mat zavrete oci, pritom vsetko sa šialene točí a nemozes to zastavit aj ked ta to uz nebavi. Nie je mozna ziadna chôdza,pohyby neiste a zmatene, nedokazes suvisle hovorit ani normalne rozmyslat len sa vsetko do zblbnutia toci. Iba lezis na posteli a cakas kedy to konecne prejde, co sa nacakas lebo najvecsi ucinok je sice iba hodinu ale cely trip trva minimalne 3-4 aj viac. A na druhy den to citit tiez,clovek je malatny, akoby predchadzajucu noc chlastal prvu ligu. Dovod preco je tato latka volnopredajna je ten, ze tie ucinky su neprijemne, takze fakt iba malokto by na tom dobrovolne pravidelne frčal. Samozrejme ze to pekne vymiela hlavu a ucinok na ostatne organy tela je tiez negativny. Nikomu neodporucam s tym experimentovat a uz vobec nie mladym ludom ktorych vyvoj mozgu sa este uplne nezastavil a riziko poskodenia je vecsie ako u starsich ludi. Tiez treba dodat ze asi 10percent ludi europskeho povodu ma prirodzene nizsiu aktivitu nejakeho pečenoveho enzymu a tím sa DXM odburava z tela vyrazne pomalsie,takze im moze hrabnut aj z relativne nizkej davky. Takze toľko.
Kamarat to bola aka recenzia :D Sak ty si toho musel pohltat viac jak Charlee Sheen, stavim sa ze mas 27 a zoslahany si jak Mick Jagger :wink:
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Dvaja kamarati to skušali dali si obaja 15 tabletiek jednemu nebolo uplne nič a druhému asi tak po 2 hodinách začali stavy ako z opitosti točenie hlavy spomalene reakcie, dokonca jeden udáva oddelenie duše od tela :D.... no zatial ten prvý spapal ešte 5 tabletiek a stále nič tak si dal asi par glgov piva a zrazu ževraj mal dosť blbé stavy bol ako zaseknutý nevedel hovoriť ani sa hýbať no že dosť neprijemné...povedal že vyskúšal už kadečo ale že toto je dosť hnus... ale určite sa to uchytilo ako lacná a dostupná droga...podľa mňa by to mali dať na predpis vačšina ludí to len zneužíva :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Gangy

pisal som si cely priebeh, teda pokial sa dalo, od urciteho bodu clovek uz len lezi a v podstate si skoro nic neuvedomujes. Kombinacia s alkoholom ako spomenul adox nie je dobry napad, dost to vraj zvysuje negativne ucinky celeho tripu. Mozno to malo na mna take silne ucinky prave preto ze nemam velmi skusenosti so psychotropnymi latkami -ani ma nezaujimaju. Cudujem sa ak sa najde niekto kto to berie opakovane, je to cele neprijemné a o ničom.. A este nieco:bacha na take rady ze ten si zobral 20tbaliet a henten tolko, tak ja si si tiez tolko- za prve existuju pokial viem dva druhy Stopexu jeden silny a druhy polovicny a za druhe na kazdeho to ucinkuje inac,lahko moze nastat nebezpecna situacia. Rada-vykaslite sa na to.
Napísať odpoveď