I9506 upgrade na LOLIPOP

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
qwerty-xyz

I9506 upgrade na LOLIPOP

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

:? prisla mi aktualizacia, .... od vyroby mam ale 4.4.2. s ktorym som spokojny, v podstate mobil ide dobre. Neviem ci aktualizovat na vyssie, skusenosti s galaxy S2 boli asi take ze kazda dalsia aktualizacia mne mobil nesmierne dodrbala. tak sa chcem spytat co by ste poradili, ci by ste to aktualizovali a ked ano tak co vsetko pred tym spravit....

teda ci pred aktualizaciou dat telefon do tovarnych nastaveni, a spravit WIPE CACHE WIPE DATA .... popripade porkocile cistenie telefonu poradte ako sa robi, pred instalaciou lolipopu,...

citam fora aj zhranicne, niektori sa nestazuju vobec, niekomu mobil seka nesmierne neide mu wifi a baterku to zozerie rychlejsie, tak neviem teraz.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: I9506 upgrade na LOLIPOP

Príspevok od používateľa brm »

Ak si spokojný s KK, lolipop nerieš. Väčšine síce 5ka môže ísť lepšie, budú sa im páčiť nový dizajn, nejaké nové featuritky, ale veľmi dobre poznáme Tvoje skúsenosti s mobilmi a teda Tebe to určite pôjde horšie. Preto zabráňme ďalším problémom hneď v počiatku a pekne ostaň na KK..

:)
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: I9506 upgrade na LOLIPOP

Príspevok od používateľa hrban »

A keďže vieme, že máš samsung a samsung si veľa námahy s úpravou romky nedá, tak bude nová romka neodladená a naprd, počkal by som na nejaký 3-4 release od SG a až podom by som si ju tam dal.
Napísať odpoveď