Folie Xtremeguard V zlave 60-85%
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Folie Xtremeguard V zlave 60-85%
mne teraz 3 zasielky prisli do 2 tyzdnov
Aj mne stále prišlo za dva týždne.
-
guess.whoo
Redeemer
Christmas85
Christmas91 pri kúpe 3 a viac vecí...
Pri nákupe minimálne 3 vecí použite kód Crazy91
nema niekto aktualny kod? ten crazy91 je uz neplatny
To bol najnovší.. predpokladám, že každú chvíľu budú rozposielať niečo nové.
Momentálne funguje 80off pre hocijaký tovar, aj 1 položku.
Dobre som včera písal, dnes poslali: XG85Off
http://us4.campaign-archive1.com/?u=fd1 ... 1fee89604a
http://us4.campaign-archive1.com/?u=fd1 ... 1fee89604a
ak bude niekto v blizkej dobe objednavat tak mi dajte vediet, este by som si odtial vedel vybrat
aspon si rozdelime postovne. pripadne mi napiste a objednam to ja.
obaja aj brm aj jefty píšete neskoro
...včera som sa ulakomil na 80% zľavu čo sem dával hd_
Takze po 14 dnoch od objednavky mi prisla zasielka. Nenalepil by mi niekto, za financnu odmenu, to temperovane sklo a back protector na Oneplus One? (Bratislava)jefty napísal:Vdaka za radu guess.whoo
Pre moj OPO som si objednal:
Spartan Tempered Glass Screen Protector $59.99
Back Only Protector $6.99
a pre otcov LG L90 som zobral:
Screen Protector $7.99
Gold Series - Black EarBuds $39.99
Po 91% zlave to vychadza $10.44 + $5.87 shipping, takze $16.31. Parada, som spokojny
//prispevok 500
Dnes mi namiesto objedaných 2 kusov skla na iP5S prišlo jedno na iP6+. Hneď som im samozrejme napísal mail. Myslíte, že mi to bez problémov pošlú znova samozrejme na ich náklady? A budem im musieť posielať to sklo na 6+ do USA?
Nalepiť to nie je žiadna veda, poriadne utri displej priloženou útierkou, nech tam nie je ani zrnko prachu, odtlačku prsta alebo mastnoty. Ja si počas lepenia zvyknem navlhčiť ruky mydlovou vodou, aby som nezanechal žiaden odtlačok. Prípadne namydli takto celé to sklo, nalep ho a potom vytlač vodu za okraj displeja, je to naozaj easy, dokopy nie je čo pokaziť. To isté so zadnou stranou.jefty napísal: Takze po 14 dnoch od objednavky mi prisla zasielka. Nenalepil by mi niekto, za financnu odmenu, to temperovane sklo a back protector na Oneplus One? (Bratislava)
//prispevok 500
arashid - reklamácie by mali vybavovať bezproblémovo, na mail zvyknú reagovať pomerne rýchlo (do 24 hodín). Ja som im naspäť neposielal nič, keď som reklamoval doručené zlomené sklo podložené fotkou a poslali mi daný tovar zadarmo, ale to už bolo viac ako rok a pol dozadu, neviem, či to tak ešte funguje.
Tak nakoniec mi to posielajú znova bez nutnosti posielania toho skla na 6+ do USA. A vraj pribalili aj darček ako ospravedlnenie 
Dnes som si dal nalepit to sklo, no a nie som s snim spokojny. V strede obrazovky je cast skla, ktora je drsna
Ked po nej prechadzam prstom alebo nechtom, tak je drsna. Na inych castiach je sklo normalne ... hladke. Zobral som trocha vody, rozotrel po obrazovke a ta drsna cast sa pekne zobrazila.
Vsimol som si to v podstate okamzite po nalepeni po par prejdeni po skle prstom. Mohol urobit chalan co mi to lepil niekde chybu pri lepeni? Jeden krat to sklo odlepoval, pretoze sa mi to nezadalo presne nalepene... no myslim, ze s tym pracoval opatrne a aj ked ho odliepal tak to robil pomaly. Alebo to je nejaka vyrobna chyba skla?
Napisal som reklamaciu na Customer service, uvidime co mi odpisu
Vsimol som si to v podstate okamzite po nalepeni po par prejdeni po skle prstom. Mohol urobit chalan co mi to lepil niekde chybu pri lepeni? Jeden krat to sklo odlepoval, pretoze sa mi to nezadalo presne nalepene... no myslim, ze s tym pracoval opatrne a aj ked ho odliepal tak to robil pomaly. Alebo to je nejaka vyrobna chyba skla?
Napisal som reklamaciu na Customer service, uvidime co mi odpisu
-
guess.whoo
Redeemer
prvy krat toto vidim
Nemôže sa jednať o zvyšok lepidla z ochrannej fólie? Skús to umyť saponátom.
-
guess.whoo
Redeemer
alebo mozno aj zoskrabat ziletkou jemne, tiez si myslim, ze to bude ostatok lepidla. keby to bola vada skla tak je to skor vrubkovane do vnutra