Koniec vzťahu
-
Dede
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Koniec vzťahu
Náš vzťah mal 4 roky pred mesiacom sme to ukončili a ešte stále sa ako tak neviem s tým vyrovnať ani sa nemám s kým o tom porozprávať, lebo väčšinu času, keď som bol s nou tak som s nou aj trávil, už mesiac sedím doma a neviem sa nijako zaradiť do spoločnosti niekto kto by mal skúsenosti alebo dačo po takom dlhom vzťahu a nakoniec rozchod? 
-
hojko
Site Admin
Re: Koniec vzťahu
Tu mas to co potrebujes: rozchod-po-5-rokoch-t188296.html
ja som v podobnej situacii ako ty. ale moj vtzah trval skoro 5 rokov (chybal jeden tyzden). v prvom rade by som ti poradil aby si sa poriadne s niekym o tom porozpraval a hovoril o vsetkom co ta trapi. a kludne ak sa ti da tak o tom hovor viac krat (mne to pomohlo). pokial to zo seba nedas von, tak to tam stale bude.
dalsia vec ktoru by som ti poradil - chod von, nesed hlavne doma za pocitacom alebo pri telke. snaz sa co najviac "zit". za seba by som ti odporucal nehrnut sa hned medzi zeny a hladat nejaky novy vztah. ty musis ten fakt, ze ste sa rozisli prijat. vyrovnat sa s tym. to je to hlavne podla mna. chodit po kluboch, ozierat sa, nahanat druhe zeny nasilu kvoli tomu ze si sa rozisiel je podla mna odveci. (aj ked pre niekoho to moze byt v pohode).
dalsia vec ktoru by som ti poradil - chod von, nesed hlavne doma za pocitacom alebo pri telke. snaz sa co najviac "zit". za seba by som ti odporucal nehrnut sa hned medzi zeny a hladat nejaky novy vztah. ty musis ten fakt, ze ste sa rozisli prijat. vyrovnat sa s tym. to je to hlavne podla mna. chodit po kluboch, ozierat sa, nahanat druhe zeny nasilu kvoli tomu ze si sa rozisiel je podla mna odveci. (aj ked pre niekoho to moze byt v pohode).
-
Homer J Simpson
Medium Star
Klin sa klinom vybija. Ked ste sa rozisli tak srat nanu. Najde sa lepsia uvidis. 
Rozchody bývajú vždy ťažké ale tým že sedíš doma a rozmýšľaš o nej si vôbec nepomôžeš práve naopak. Nesmieš zabudnúť žiť. Treba ísť von s kamarátmi, pokecať, zabaviť sa a bude lepšie. Porozprávaj sa o tom s niekým a bude ti lepšie keď to všetko zo seba dostaneš. Viem čo hovorím my sme sa s bývalou rozišli v novembri po viac ako šiestich rokoch a bolo to ťažké a tiež som myslel že sa teraz zrútil celý svet a nakoniec som si našiel ešte lepšie dievča ako som mal tak držím palce nech sa to podarí aj tebe 
Ako hovori moj stary otec : Lepsie z kratsej cesty..
a este nieco o vzajomnej ucte, ale to si vzdy nezapamatam, tiez som bol po rozchodoch na tom nic moc jeden vztah trval 5 druhy 4roky, cloveka ak lubi to vzdy mrzi a potom sa utapa v spomienkach a u nas chlapov aj plne vajca nieje bohvie co.
Ak ti poradit skus sa len zamysliet preco sa to vlasne stalo co bol dosledok a nasledok vasho rozpadu aby si tie chyby nerobil znova. Casom to prejde ako vsetko
a este nieco o vzajomnej ucte, ale to si vzdy nezapamatam, tiez som bol po rozchodoch na tom nic moc jeden vztah trval 5 druhy 4roky, cloveka ak lubi to vzdy mrzi a potom sa utapa v spomienkach a u nas chlapov aj plne vajca nieje bohvie co.
Ak ti poradit skus sa len zamysliet preco sa to vlasne stalo co bol dosledok a nasledok vasho rozpadu aby si tie chyby nerobil znova. Casom to prejde ako vsetko
Vždy je to o tom istom. Vyrozprávaj sa niekomu a nájdi si nejaké aktivity, aby si nemal čas nad tým toľko premýšľať. Všetko prejde časom. Väčšinou platí, že čím dlhší bol vzťah tým viac času trvá, kým to prebolí. Ale všetko raz prejde, aj keď sa to ihneď po rozchode nezdá.
Tiež som mal takú skúsenosť, že po rozchode to bolo hrozné. Počas vzťahu som sa stretával väčšinou len s ňou a jej kamarátmi, a zrazu po rozchode som mal pocit, že som úplne sám. Potom som začal cvičiť, tam som spoznal nejakých ľudí a hneď bolo lepšie.
Tiež som mal takú skúsenosť, že po rozchode to bolo hrozné. Počas vzťahu som sa stretával väčšinou len s ňou a jej kamarátmi, a zrazu po rozchode som mal pocit, že som úplne sám. Potom som začal cvičiť, tam som spoznal nejakých ľudí a hneď bolo lepšie.