Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
MX-5ku vyhadzujem zo zoznamu hneď - plátená strecha, prípadne hardtop, kde keď strechu demontujem tak ju musím niekam odložiť. Tiež sa bojím trošku o diely, predsa je to mierna exotika a nie je ich na Slovensku veľa (teda aspoň podľa toho čo som našiel na autobazar.eu). Ale zato je to kabrio s úžasným sexepílom. SLK je pekné, no jeho ceny sú niekde mimo môj bočný rozpočet. Jediné, čo som našiel v tej cene - http://mercedes-slk.autobazar.eu/230-ko ... 67410.html
Stále ma to ťahá k tomu žabožrútovi...Proste chcem niečo, čomu sa sklápa strecha a je pevná.
Stále ma to ťahá k tomu žabožrútovi...Proste chcem niečo, čomu sa sklápa strecha a je pevná.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jimmy: mozem sa spytat, kde je problem s platennou strechou?
Nemám garáž, a bývam v bytovke. Neverím, žeby to auto prežilo bez ujmy len tak pred bytovkou...
-
Arkaz
Addict
Ak by bolo o strechu dobre starane a bola by impregnovana tak myslim ze by to nebolo zle aj ked ideal je pristresok alebo garaz no.
Myslím, že skôr sa obáva neprajníkov.
-
RATZINGER666
Darca
...samozrejme, ze prezije bez ujmy
co sa tyka pocasia, tak uplne bez obav, a co sa tyka neprajnikov, tak takisto, pretoze ten, co sa neboji prerezat strechu na roadsteri, sa nebude bat ani rozbit okno na aute s pevnou ci sklapacou pevnou strechou 
-
vladenko007
VIP
Fabo. Určite nie. Jediný problém som mal ten že keď sa minula nafta musel som ísť natankovať.206ka... bud si mal stastie alebo mame posunute vnimanie co je problem
Možno je to tým že som ju kupoval čisto novú. (2007) posledné modely ktoré neboli boli pred faceliftom teda nema predok ako Peugeot 207. Predával som ju po 2,5 roku najazdených 48000km teda prakticky nové.
Predával som ju kvôli rozvodu (ak by si náhodou narážal na to prečo, keď bola taká dobrá)
Možno mám v živote šťastie na dobré kusy.
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2015, 9:44)
Našiel som fotku na disku.
Nepovedal by som, inak by si sa nerozvádzal, keby si mal doma dobrý kus..vladenko007 napísal:Možno mám v živote šťastie na dobré kusy.
Aby som nebol celkom OT, mne osobne sa tiež viac páči ten Megane ako Peugeot. Megane má taký neutrálnejší dizajn.
-
vladenko007
VIP
Ozaj no to máš pravdu vadný kus.
A tiež sa mi viac páči ten Megane Cabrio.
A tiež sa mi viac páči ten Megane Cabrio.
Ja sa prikláňam k Chezterovi, 307cc je pekné auto a za rozumnú cenu, relatívne nové a tých 100kW nie je až tak málo...
-
RATZINGER666
Darca
chezter poradil 307cc? to je vtip?
mas u mna minus, kamarat 
Je to otazka vkusu. Preto, ze ty nemas rad Peugeoty neznamena, ze si ich nikto nebude kupovat. Ty si kupuj Mazdy, Subaru, Toyoty a pod
. My ostatni mozme mat svoj nazor na to, co sa nam paci. Tvoje vsevedstvo je miestami neznesitelne
.
-
guess.whoo
Redeemer
kamarat ma tiez 307cc, ale v striebornej a bol zo zaciatku tercom narazok. v striebornej vsak este ako tak vyzera neutralne, ale toto cervene? cisto damska zalezitost. ja by som ho nebral ani keby jazdilo na vzduch
Takáto 307ka v inej farbe by sa ešte dala, ale v jeho požadovanej cenovej hladine sú väčšinou iba menšie 206ky CC a tie sú čisto babské autá v akejkoľvek farbe!

-
audiotrack
VIP
podľa mňa mu je úplne jedno či niekomu pripadá ženské alebo nie. Ak to berie ako alternatívne autíčko na vyšantenie tak prečo nie? Aj keby bolo ružové. Neplánuje na to baliť baby, ani chodiť do obchodov. Niekto si kúpi skútra, on chce kabrioletbude to auto na víkendy, dovolenku, nasávanie okolia po okreskách
Istú dôstojnosť si predsa treba zachovať 
Nič proti Pežotom, ale hlas proti 206CC dávam tiež. Desať hlasov..
Zastávam názor, že kabrio musí mať štýl. Je to čiste subjektívna vec, ale z môjho uhla pohľadu 206CC štýl nemá. Megane cabrio tiež nie, ale to aspoň nie je taký barbie-kočík. Oveľa radšej by som šiel aj do starej trojky (E36), ale v tej cene to asi budú len vymlátené a potuzené kusy (ale E36 by som volil len ako poslednú možnosť, trošku by som sa v tom cítil ako väčšina ľudí, akých v týchto modeloch vídavam /mladík, ktorý je patrične hrdý na to, že ma BMW
/). Ďalej E30, to je brutálny štýl, ale aby to nebol vrak, ale spomínaný štýl, tak opäť sme pri vyšších cifrách. Z3 nie je vyslovene pekné auto, ale podľa mňa má tiež štýl, no tiež by si žiadala vyšší budget. Mazdy MX-5 by som sa z hľadiska ND nebál, jedine ak je prekážka veľkosť alebo plátená strecha. No a prechádzam k môjmu najhorúcejšiemu, už spomenutému tipu - SLK. Podľa mňa štýlové, nepozérske (E36), pekné, neokukané kabrio.
Prípadne ešte CLK kabrio, ale tých je ako šafranu, takže veľmi nepripadá do úvahy.
A ďalšia vec, podľa výberu (206CC) predpokladám, že asi hľadáš niečo čo najnovšie, čiže spomínané E30/E36 by asi aj tak nepripadali do úvahy (t.j. tam by som určite rátal s tým, že to bude potrebovať servis). Neviem ako spoľahlivo-nespoľahlivé sú tie 206-ky, preto radšej nepíšem, že "predpokladám, že pozeráš niečo novšie, lebo nechceš tráviť čas pod autom v garáži"
.
Nič proti Pežotom, ale hlas proti 206CC dávam tiež. Desať hlasov..
Zastávam názor, že kabrio musí mať štýl. Je to čiste subjektívna vec, ale z môjho uhla pohľadu 206CC štýl nemá. Megane cabrio tiež nie, ale to aspoň nie je taký barbie-kočík. Oveľa radšej by som šiel aj do starej trojky (E36), ale v tej cene to asi budú len vymlátené a potuzené kusy (ale E36 by som volil len ako poslednú možnosť, trošku by som sa v tom cítil ako väčšina ľudí, akých v týchto modeloch vídavam /mladík, ktorý je patrične hrdý na to, že ma BMW
Prípadne ešte CLK kabrio, ale tých je ako šafranu, takže veľmi nepripadá do úvahy.
A ďalšia vec, podľa výberu (206CC) predpokladám, že asi hľadáš niečo čo najnovšie, čiže spomínané E30/E36 by asi aj tak nepripadali do úvahy (t.j. tam by som určite rátal s tým, že to bude potrebovať servis). Neviem ako spoľahlivo-nespoľahlivé sú tie 206-ky, preto radšej nepíšem, že "predpokladám, že pozeráš niečo novšie, lebo nechceš tráviť čas pod autom v garáži"
-
audiotrack
VIP
na dovolenke kde ho nikto nepozná? Medzi mesto kde ho vidia iba srny? Toto nie je o dôstojnosti, ale predsudkoch. Ja na tom aute nevidím nič zlé. Účel na ktorý ho chce splní. Ak ho môže mať za dobrú cenu, prečo nie. Aj tak ho asi neplánuje mať až do dôchodku
Ale plánuje ho parkovať pred blokom.
Ja keď u predchádzajúceho zamestnávateľa vzal domov služobného Matiza, zaparkoval som o ulicu ďalej. 
-
RATZINGER666
Darca
bindo011: ale noo, ved zartujeme
v poslednom case tu vsetci beru vsetko moc vazne
a vobec nie som vseznaly, to len tu sa obcas tak tvarim a sekam machra 
...kazdopadne ak sa mam vyjadrit objektivnejsie, tak ak sa jedna o radost z jazdy, aku uz moze clovek zazit radost v 206 alebo 307? a je jedno, ci je to hatch alebo cabrio... to nie je iba o tom, ze dam dole strechu a zrazu mam uplne iny zazitok... takze ak sa to vlezie do rozpoctu, tak som tiez za to SLK
...kazdopadne ak sa mam vyjadrit objektivnejsie, tak ak sa jedna o radost z jazdy, aku uz moze clovek zazit radost v 206 alebo 307? a je jedno, ci je to hatch alebo cabrio... to nie je iba o tom, ze dam dole strechu a zrazu mam uplne iny zazitok... takze ak sa to vlezie do rozpoctu, tak som tiez za to SLK