smart TV LG 42" LB650V

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DENNY
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

smart TV LG 42" LB650V

Príspevok od používateľa DENNY »

Dobry vecer.

Kupili sme domov vyssie spominanu smart TV este v auguste 2014 a odvtedy nam nejaku radost nerobi. Co sa tyka kvality obrazu, funkcii, zvuku, farieb atd. tak je vsetko super, ale neskutocne je zasekany. Prechod medzi prepinanim programov trva aj 2-3 sekundy, v menu (tlacitko GUIDE) to iste, strasne to seka, v nastaveniach tiez. Neviem, co s tym. Ked sme televizor kupili a nasledne ho spojazdnili, v licencnych podmienkach boli informacie, ze po potvrdeni tychto podmienok suhlasime s tym, ze televizor bude sledovat co pozerame a co sa na televizore deje. To som nepotvrdil a neskor ma to upozornilo, ze nebudem moct aktualizovat software a tym padom mi to do seba zapada - ze asi to bude tym.

Aspon sa domnievam, ze by to mohlo byt kvoli tej aktualizacii, mozno ak by som to aktualizoval tak by bezal hladko. Toto je moja otazka, ci to mam skusit alebo ci to bude nejaky HW / SW problem a ci mam skusit televizor reklamovat.

Dakujem za kazdu radu.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Re: smart TV LG 42" LB650V

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Skús resetnúť TV do pôvodných nastavení, poprípade po obnove aktualizovať fw :)
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

My máme (tuším že presne tento model) TV a žiadne sekanie nezaznamenané. Časy, ako dlho trvá to a to síce neviem, ale inak ide plynulo. Aktualizácia asi bola u nás stiahnutá, ale neviem to isto, lebo som to nerobil ja.
Romeo2006
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Romeo2006 »

Ja mám LG 50LB670V a mám podobný problém. Už som vyskúšal všetko možne a nič nepomohlo :?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

asi vás neprekvapím, ale asi pred rokom sme kúpili tiež lg, a je to neskutočne zasekané :smt017 vyskušané všetko, nepomáha nič :nono:
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Tak ho skús reklamovať :)
janka.kamenska
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janka.kamenska »

asi to bude tou aktualizaciou skus ho dat do povodnych nastaveni a nastav si automaticku aktualizaciu na zapnute malo by to fungovat
Napísať odpoveď