Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Vychadzam z toho, ze nemam a neplanujem mat pausal s internetom. Cim si asi funkcionalitu znizim na minimum. Ked som doma, som na pocitaci, nemyslim, zeby som browsoval na telefone. Hry nehrajem (aj ked zo zaciatku asi budem, ale prestanu ma bavit, poznam sa). Hlavne telefonujem, obcas sms, obcas wi-fi ked bude treba a bude moznost. No a samozrejme budik, kalkulacka, to je asi tak vsetko. V podstate raz som si kupil HTC wildfire, ked bol novy este, a po tyzdni som prave nevedel co s nim mam robit 
No na HTC Wildfire sa toho veľa robiť ani nedalo.. 
Známa tiež chcela mobil len na základné veci, vybral som jej ten Zenfone 5.. no a po mesiaci fejsbúkuje, vajbruje, wacapuje, browsuje vo veľkom.. a tiež nemá žiadny dátový balíček. Vraj odkedy má tento mobil, poriadne nezapla domáci počítač.
//DENNY.. keby som mal iphone6, tak tiež všetky veci robím radšej na PC..
Známa tiež chcela mobil len na základné veci, vybral som jej ten Zenfone 5.. no a po mesiaci fejsbúkuje, vajbruje, wacapuje, browsuje vo veľkom.. a tiež nemá žiadny dátový balíček. Vraj odkedy má tento mobil, poriadne nezapla domáci počítač.
//DENNY.. keby som mal iphone6, tak tiež všetky veci robím radšej na PC..
To je tiez diskutabilne a nemusi tomu byt tak aj v Lubosovom pripade. Ja mozem tiez na iP6 robit vsetky veci co robim bezne na stolnom PC a doma mobil takmer nepouzivam, len ked tak na volanie, sms, fotak alebo potom ked si idem lahnut a chcem si este napr. pozriet maily ci spravy na fb, tak vtedy. Mimo domu jasne, mam datovy balicek a vyuzivam na nom rozne appky.brm napísal:...Známa tiež chcela mobil len na základné veci, vybral som jej ten Zenfone 5.. no a po mesiaci fejsbúkuje, vajbruje, wacapuje, browsuje vo veľkom.. a tiež nemá žiadny dátový balíček. Vraj odkedy má tento mobil, poriadne nezapla domáci počítač.
Tym som chcel povedat, ze aj ja poznam ludi, ktori maju vykonnejsi smartfon a stolny PC od tej doby ani nezapinaju, ked surne nemusia, ale poznam ludi (taky som aj ja), ktori maju tiez vykonnejsi smartfon, ale ak je v dosahu stolny PC tak preferuju PC (resp. notebook).
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
veru tak.je to na cloveku..s tym htc si veru vela vody nenamutil aj keby si chcel..ked uz budes mat vacsi telefon podla mna si na to zvyknes a budes pouzivat vsetky jeho vydobytky
Opytam sa este takto...ked si porovnam Asus s LG...ziskal by som nieco pri kupe LG, ktory ma 2540mAh oproti asus-u, ktory ma 2110mAh?
A dalsia vec, aky je rozdiel medzi android 4.3 a 4.4 ? Bude mi nieco chybat v 4.3?
respektive preco je LG drahsi, ked ma slabsie (?) parametre.
A dalsia vec, aky je rozdiel medzi android 4.3 a 4.4 ? Bude mi nieco chybat v 4.3?
respektive preco je LG drahsi, ked ma slabsie (?) parametre.
-
guess.whoo
Redeemer
Pri LG platis za dizajn ale aj kvalitu. Ma proste vacsie meno na poli telefonov ako asus
drahsi, lacnejsi, to neries, nema to zmysel
su to rovnake telefony
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5952
4.3 ci 4.4, tiez to neries, obe maju graficke nadstavby a navyse, obe maju 4.4, vezmi ktory sa ti viac paci
su to rovnake telefony
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=5952
4.3 ci 4.4, tiez to neries, obe maju graficke nadstavby a navyse, obe maju 4.4, vezmi ktory sa ti viac paci
Tak rovnake niesu
Jeden ma 1gb RAM druhy 2GB, nemam s tym skusenost ziadnu, preto sa pytam ci to nejak ovplyvni chod, pripadne rozdielny CPU a ine veci. No a ta baterka? Myslite ze rozdiel bude viditelny?
Jeden ma 1gb RAM druhy 2GB, nemam s tym skusenost ziadnu, preto sa pytam ci to nejak ovplyvni chod, pripadne rozdielny CPU a ine veci. No a ta baterka? Myslite ze rozdiel bude viditelny?
-
guess.whoo
Redeemer
ani nie..G3s ide pekne aj s 1GB aj ked ho naplnis
Rozdiel vo vydrzi asi bude, ale aj 1gb RAMky spravi rozdiel
V com spravi 1gb rozdiel? Vo vydrzi, alebo vo vykone? 
Vo vykone samozrejme
Viac RAM nie je nikdy na skodu 
Vedel som, že tých verzií Zenfone 2 bude viac. Ak máš možnosť, tak počkaj ešte taký mesiac až dva, kým oficiálne pôjdu do predaja.Lub0$ napísal:Zenfone 2 je 5,5" a to uz je pre mna velke...chcem vyhradne 5 palcov...ako si ty spokojny so zenfone? Hlavne ma zaujima baterka....a ci ti nejako extra vadia nepodsvietene tlacidla ktore vycitaju v kazdej recenzii.
https://www.mojandroid.sk/asus-predstav ... ej-verzii/
Oficialne datumy este niesu stanovene asi? S tou cenou so zvedavy, myslim ze EU trh ostane smutny, som voci tomu skepticky.
Oficiálny dátum je taký, že sa má začať predávať od marca 2015. A som si istý, že v UK bude docela skoro v predaji (predpokladám, že to bude v apríli, najneskôr začiatkom mája) . Určite skôr, ako bol Zenfone 5 na Slovensku.
-
guess.whoo
Redeemer
ak bude za taku cenu tak kupis Lubos jeden aj pre mna? poslal by som ti peniaze na ucet aj za postovne 
Hej, potom ked vyjde tak bud mi napis, alebo napisem ja tu, ze aka je cena...som fakt zvedavy.
btw. to sa ti nechce cakat kym to dojde na SR, alebo myslis ze usetris?
btw. to sa ti nechce cakat kym to dojde na SR, alebo myslis ze usetris?
-
guess.whoo
Redeemer
Na Slovensko to príde možno až na jeseň, ako bol k dispozícií Zenfone 5 a Zenfone 4.
Ok v pohode, potom napis.
Da sa uz pred-objednat: http://www.expansys.com/asus-zenfone-2-black-272977/ ale cena nieje este.
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2015, 20:45)
Chlapci, predpredaj na Aliexpress ma trosku vyssie ceny ako sa pisalo...
http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ ... -11251.php
Da sa uz pred-objednat: http://www.expansys.com/asus-zenfone-2-black-272977/ ale cena nieje este.
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2015, 20:45)
Chlapci, predpredaj na Aliexpress ma trosku vyssie ceny ako sa pisalo...
http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ ... -11251.php