Pneumatiky & Disky
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pneumatiky & Disky
pri 2-4 stupnoch lepsie funguju letne pneu... no a zimne samozrejme dozadu, snad si ich nechcel dat na prednu napravu 
-
Grim
Darca
Dosť skoro. Prezujem, keď bude ráno okolo siedmej 6 - 7°C.
-
guess.whoo
Redeemer
zalezi aj kedy na tom aute chodievas..jasne, ze ak chodis do roboty ked je vonku este -7 tak nema zmysel prezuvat. (zalezi aj kde byvas)
TN a okolie rano okolo 6.30 uz su plusove teploty takze pohoda chill
TN a okolie rano okolo 6.30 uz su plusove teploty takze pohoda chill
-
RATZINGER666
Darca
nie je potrebne prezuvat az pri 7 stuponoch, ako bolo kedysi pred 20 rokmi zvykom a traduje sa to az dodnes... v dnesnej dobe na suchej ci mokrej ceste funguju lepsie letne pneumatiky...
-
audiotrack
VIP
to je iba polovica pravdy. Určite by som si bol istejší na kvalitných zimných ako najlacnejších dvojsezonnych letnýchRATZINGER666 napísal:nie je potrebne prezuvat az pri 7 stuponoch, ako bolo kedysi pred 20 rokmi zvykom a traduje sa to az dodnes... v dnesnej dobe na suchej ci mokrej ceste funguju lepsie letne pneumatiky...
-
RATZINGER666
Darca
...tak nikto tu nehovori o tom, ze mas na leto obuvat cinske pneumatiky... predpoklad je skor ten, ze kto ma kvalitne zimaky, bude mat aj kvalitne letne...
-
Fabo
Hardcore addict
Zatial som na zimakoch, ale pomaly prichystam letne. Len musim vymysliet ako to logisticky urobim 
Tiež mám zimné pneumatiky ešte na aute. Zimnú sadu budem meniť za letnú až v apríli keď už budem mať istotu, že ma nebude môcť niekde na ceste prekvapiť sneh alebo poľadovica. Teraz sa mi to zdá byť ešte skoro na výmenu.
Chlapi poraďte mi prosím. Idem kupovať letné pneu a vôbec netuším, aké kúpiť. Ani sa do toho nevyznám a čítať recenzie a hľadať testy sa mi nechce a viem, že vy mi tu viete z fleku povedať, ktoré gumy sú dobré, a ktorým sa radšej vyhýbať.
Je to na môjho focusa. Pneumatiky by mali byť 195/65 R15. Cenu si predstavujem tak do 50 €. Ak to bude niečo super, na čom sa budem doslova vznášať, tak dám aj niečo cez 50 €. Jazdím väčšinou do roboty, z roboty, atď. do 20 km denne. Občas vybehnem na diaľnicu, tak raz za týždeň, alebo trochu prevetrať po okreskách. Nič špeciálne nevyžadujem, len nech je to niečo relatívne kvalitné a nie hlučné.
Je to na môjho focusa. Pneumatiky by mali byť 195/65 R15. Cenu si predstavujem tak do 50 €. Ak to bude niečo super, na čom sa budem doslova vznášať, tak dám aj niečo cez 50 €. Jazdím väčšinou do roboty, z roboty, atď. do 20 km denne. Občas vybehnem na diaľnicu, tak raz za týždeň, alebo trochu prevetrať po okreskách. Nič špeciálne nevyžadujem, len nech je to niečo relatívne kvalitné a nie hlučné.
-
guess.whoo
Redeemer
tieto su jedny z naj
http://www.pneuheli.cz/eshop/detail-pro ... e/528520/0
http://www.pneuheli.cz/eshop/detail-pro ... e/528520/0
http://www.pneucom.sk/dunlop/spt-blures ... 65-r15-91h
Vzdy sa umiestnuju medzi top pneumatikami v ADAC testoch, nic nepokazis.
//guess.whoo ma predbehol
Vzdy sa umiestnuju medzi top pneumatikami v ADAC testoch, nic nepokazis.
//guess.whoo ma predbehol
To je rýchlosť chlapi, o tom som písal. Ja by som hľadal ako blb a aj tak by som na nič neprišiel. Ešte nech sa vyjadrí RATZI a môžem kupovať.
čo použiť, aby sa podložky na zmenu rozteče nepripiekli ? Medený sprej ? Poprípade či dať aj niečo na skrutky, ktorými uchytím podložku o náboj, napr. trochu vazelíny?
-
guess.whoo
Redeemer
ja som tam nemal nic a neboli ani po roku pripecene
-
RATZINGER666
Darca
Moma: medeny sprej 
RATZI a môžem dať medeneho spreju aj na skrutky trocha?
-
RATZINGER666
Darca
jasne, kludne 
Ratzi, čo ty na to? Môžem objednať to, čo odporúčajú chlapi vyššie? Nie že by som pochyboval o vás melon a guess, ale chcem vedieť viac názorov.pinco napísal:Chlapi poraďte mi prosím. Idem kupovať letné pneu a vôbec netuším, aké kúpiť. Ani sa do toho nevyznám a čítať recenzie a hľadať testy sa mi nechce a viem, že vy mi tu viete z fleku povedať, ktoré gumy sú dobré, a ktorým sa radšej vyhýbať.
//a čo tak Goodyear EfficientGrip Performance?
-
martinez13
Light Professional
Zdravím, nechcem zakladať novú tému, potreboval by som vedieť kde by sa dala kúpiť (link na shop) ten polystyrén alebo čo to je na rezervné koleso do VW Golf 5
Takéto dačo ako je na obrázku.
Momentálne tam mám tú penu len tam sa zmestí sprej na opravu pneu, zdvihák, kluč atd atd.. ale rezerva nie
Snáď ste ma pochopili vďaka.
Takéto dačo ako je na obrázku.
Momentálne tam mám tú penu len tam sa zmestí sprej na opravu pneu, zdvihák, kluč atd atd.. ale rezerva nie
Snáď ste ma pochopili vďaka.
-
RATZINGER666
Darca
pinco: prepac, nevsimol som si, ze ma hore spominas... no v tychto cenovych relaciach a rozmeroch az tak prehlad nemam, no do sucha by som volil overenu conti sport 5, prip. bridge t001, do mokra GY EGP... neviem, ake su tam ceny, ale su to lacne gumy, tam by si sa mal do 50e vojst...
martinez: to chces originalne? buracky a vrakoviska si skusal?
martinez: to chces originalne? buracky a vrakoviska si skusal?