GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Je to trocha nonsens, ale lepsie ako si to kupit z G2A a potom to lutovat ked mi to zmizne z library, lebo pouzili ukradnuty kluc. Radsej zoberem Steam verziu, kedze nemam krabice kam davat, hlavne nemam ani DVD mechaniku
Mas aj nejaky zdroj? Ja som zatial nasiel iba nepotvrdene informacie, ze to tak bude. Ale v podstate mi to je jedno, nedam 60 € za to aby som to 2 dni stahoval a jedinou vyhodou bude to, ze ostatni budu vidiet kedy to budem hrat 
A ak ostanu krabicovky bez steamu, tak potom steam verzia bude musiet pouzivat Social club, takze pre hranie s priatelmi sa asi vela nezmeni. Podpora steamu pre krabicovku bude len prijemnym bonusom, vidim to tak, ze potom o 2-3 roky si za 7.50 kupim GTA V aj na steam, nech je do zbierky
A ak ostanu krabicovky bez steamu, tak potom steam verzia bude musiet pouzivat Social club, takze pre hranie s priatelmi sa asi vela nezmeni. Podpora steamu pre krabicovku bude len prijemnym bonusom, vidim to tak, ze potom o 2-3 roky si za 7.50 kupim GTA V aj na steam, nech je do zbierky
Myslím že to môžem re-postnúť. Ja sa už len smejem na tomJump3r-ko napísal:To sú totálni kreténi ten Cockstar. 2 týždne pred release odložia hru a navyše po tom čo úplne ale že úplne sr*li na PC hráčov, nádherne nás klamali, že info ohľadom PC výjde už v decembri a ešte mazali komenty na článkoch kde sa hráči pýtali na PC verziu. Cya pre-order, viva la torrent. A prajem im aby im to ušlo minimálne mesiac pred vydaním týmto krokom u mňa rockstar skončil.
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Wishmaster
Medium Professional
ako mna to netrapi, nejak po tom netuzim
ide len o to, ze opakovany vtip prestava byt vtipom