Ked povies zene, ze ides za prostitutkou tak mas vacsi problem ako ked jej povies, ze ides na masazbegbeee napísal:A to je na čo dobré? Za takú cenu mám aj prostitútku.
Ktorú masérku by ste si vybrali?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Ktorú masérku by ste si vybrali?
Asi zalezi do akeho studia sa vyberies, to mas to iste ako strip clubs....bud nejaky vo Vysnej Niznej za Povazskou Porubou, kde je povolene s Helenkou a Ancou snad vsetko co ti budu tolerovat...a potom mas take drahsie, luxusne, kde das aj viac penazi, ale nesmies sa ani dotknut...ale zeny stoja za to 
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neviem o co vam ide, uz s fotiek je jasne ze su to evidentne profi maserky co maju 5 rokov fyzioterapie za sebou a odmalicka vyznavaju vychodne ucenia. Omg radsej chod na zafo.sk tam si zeber za to kilo poradnu stetinu ta ti pomacka rovnako kvalitne chrbat akurat ta este aj odstavi ze vajciska budes mat jak draze zuvacky. Daco ako odstavovac s telesgopingu len ten je na pomarance.
Len keby tá žena vedela, že na tej "masáži" ti bude polhodinu "masérka" behať ceckami po tvári, a potom ťa dokončí rukou, tak nadšená nebude.javatar napísal:Ked povies zene, ze ides za prostitutkou tak mas vacsi problem ako ked jej povies, ze ides na masaz
Lub0$: Ale to máš tak, načo 500 koní v aute, keď je maximálna povolená 50.
-
Soviet
Darca
Keby masaz, tak jedine daku cinsku s ukoncenim so sexom, ale nie takato kravina, kde ta zena za predrazene prachy dokonci. To si vie chlap spravit aj sam a ist na klasicku masaz za 20eur
.. Radsej profi stetku, kde ta nebude ziadna masaz trapit, bo budes mat hlavnu chut naplnenu na maximum ..
To sa snažím povedať. Sú to obyčajné šľapoty, čo sa len tvária, že robia nejakú masáž, aby mohli ukazovať v inzeráte tváričku a tváriť sa mysticky pred rodinou a známymi.
A potom tam prídeš a kým ju nevydrngáš, tak chudera nevie, čo má robiť lebo v živote nemasírovala.
A potom tam prídeš a kým ju nevydrngáš, tak chudera nevie, čo má robiť lebo v živote nemasírovala.
si nejaky skuseny 
Ved tieto umelkyne su aj na zafo.sk dokonca Linda je hned na prvej straneRunes napísal:Neviem o co vam ide, uz s fotiek je jasne ze su to evidentne profi maserky co maju 5 rokov fyzioterapie za sebou a odmalicka vyznavaju vychodne ucenia. Omg radsej chod na zafo.sk tam si zeber za to kilo poradnu stetinu ta ti pomacka rovnako kvalitne chrbat akurat ta este aj odstavi ze vajciska budes mat jak draze zuvacky. Daco ako odstavovac s telesgopingu len ten je na pomarance.
Radsej sa povozim v Lamborghiny ako spolujazdec ako vo Fabii za volantom.
To je sooooooooo wrong...
Radšej budeš na luxusnom motorovom vozíku ako zažiješ skutočný pocit chôdze?
Radšej sa budeš pozerať ako niekto hrá AAA titul, ako by si si zahral nejakú indie game, či flashovku?
Atď...
Radšej budeš pozerať luxusný striptíz ako zažiť skutočný sex?
Radšej budeš na luxusnom motorovom vozíku ako zažiješ skutočný pocit chôdze?
Radšej sa budeš pozerať ako niekto hrá AAA titul, ako by si si zahral nejakú indie game, či flashovku?
Atď...
Radšej budeš pozerať luxusný striptíz ako zažiť skutočný sex?
ja som tiez minule pozeral ako sa rozmnozili rozne tantra salony, ktore sa tvaria ako nejake spiritualne zazitky a ked si o tom clovek zacne nieco citat tak je to fakt len vyhonenie, ktore si moze manazer napisat ako vydavok, pretoze on bol predsa s klientom na masazi...
a ked som videl tie ceny, tak som skoro odpadol, ako tu pisu vyssie za podobnu cenu (dokonca vo vela pripadoch lacnejsie) mas stetku.
to ze tie baby na fotkach vyzeraju dobre a ze to stoji vela este nezarucuje kvalitu, aby nakoniec z tvojej jazdy vo ferarri nebola jazda vo vytunenej fabii
no a ak ti ozaj staci vyhonit, tak nabehni niekam na diskoteku, zaplat babe zopar drinkov a mas vyhonene
a ked som videl tie ceny, tak som skoro odpadol, ako tu pisu vyssie za podobnu cenu (dokonca vo vela pripadoch lacnejsie) mas stetku.
to ze tie baby na fotkach vyzeraju dobre a ze to stoji vela este nezarucuje kvalitu, aby nakoniec z tvojej jazdy vo ferarri nebola jazda vo vytunenej fabii
no a ak ti ozaj staci vyhonit, tak nabehni niekam na diskoteku, zaplat babe zopar drinkov a mas vyhonene
Ano radsej zazijem luxus striptease s krasnou zenou, ako sex s nejakou hnusnou stetkou s ovysnutymi cickami po zem, bradavicou na nose a chlpami, ktore jej trcia z gati...mozno mas na to iny nazor.
Preto západná civilizácia vykape 
Lub0$:
moj, ale ak boli tie moznosti ako ty pises, tak si asi kazdy radsej vyberie ten striptiz (aj ked ja by som asi radsej usetril peniaze vtom pripade)...
len to je hypoteticka situacia, v reale tie baby v tantra salone nebudu o nic lepsie nez nejaka stetka zo zafa.
ale inac ja by som dal kedykolvek prednost priemerne vyzerajucej skusenej babe ako nejakej mladuckej jebacke, ktora bude ale cela ofuknuta ked budes chciet nieco ine ako tu jej pohodlnu polohu a bude sa pri tom tvarit jak kopa zemiakov.
moj, ale ak boli tie moznosti ako ty pises, tak si asi kazdy radsej vyberie ten striptiz (aj ked ja by som asi radsej usetril peniaze vtom pripade)...
len to je hypoteticka situacia, v reale tie baby v tantra salone nebudu o nic lepsie nez nejaka stetka zo zafa.
ale inac ja by som dal kedykolvek prednost priemerne vyzerajucej skusenej babe ako nejakej mladuckej jebacke, ktora bude ale cela ofuknuta ked budes chciet nieco ine ako tu jej pohodlnu polohu a bude sa pri tom tvarit jak kopa zemiakov.
-
xjojox2246
Star
Presne tak.aacid napísal:Lub0$:
-
Soviet
Darca
A co ked to otocime?Lub0$ napísal:Ano radsej zazijem luxus striptease s krasnou zenou, ako sex s nejakou hnusnou stetkou s ovysnutymi cickami po zem, bradavicou na nose a chlpami, ktore jej trcia z gati...mozno mas na to iny nazor.
Radsej zazijes striptiz s nejakou hnusnou stripterkou s ovysnutymi cickami po zem, bradavicou na nose a chlpami, ktore jej trcia z gati, ako luxus sex s krasnou zenou?
-
Runes
Addict
inak ked sme pri tom zafe
ja nemozem bo by ma mlada zabila ale viac ludi si chvalilo babiku na zafe
za tyzden uz zatvara obchod ide dade do prec a je dost draha ale vraj to stoji za to
teda 3 nemenovane zdroje tak tradovali
tak smelo do toho 
Runes, ehm, a išlo o Lindu? 
Tu ide o vec pohladu...jasne, ze stiptease s nejakou skaredou lompou by som nebral...no porovnavate sex so stripom...to je rozdiel, na striptease sa chodi zabavit s partiou trebars, nieco popit, poobzerat, dat si private dance a podobne, proste taky chlapsky vecer namiesto sedenia v krcme.
Sex je uz nieco ine, tam nepojdem s kamaratmi, a naopak, na striptease nepojdem sam. Takze neporovnavajte to tak.
Na masazi som nebol, osobne by som sa nahovorit dal, keby mi priatelka dovolila, preco nie
Nevadilo by mi, ze nezasuniem, aj pri inom sposobe sa daju dosiahnut prijemne pocity, netvarte sa jak pri prvom sexe vsetci. 
//Pilifo pise ze ide o babiku, tak co riesis?
Sex je uz nieco ine, tam nepojdem s kamaratmi, a naopak, na striptease nepojdem sam. Takze neporovnavajte to tak.
Na masazi som nebol, osobne by som sa nahovorit dal, keby mi priatelka dovolila, preco nie
//Pilifo pise ze ide o babiku, tak co riesis?