problém s monitorom
-
Daniel9911
Professional
problém s monitorom
Ahojte, mám monitor Benq G900W pred pol rokom bol prerobení na led monitor lebo odišlo podsvietenie. Od vtedy sa mi monitor vypína ked skončím hru alebo ak pozerám film a pritom mám nastavene systéme aby sa mi nevypínal. A dnes začalo blbnúť vyskakuje mi OSD menu a bliká na obrazovke. Mali ste niekto niečo podobné ? Ďakujem za odpoveď
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: problém s monitorom
To bude niečo v tlačítkach. Skús ho rozobrať a skontroluj, či niečo nerobí spoj na tlačítkach.
-
Daniel9911
Professional
Skusim rozobrat ale uz mi ani vypnut nejde monitor d ufam ze neodisiel cely panel . teraz som zaplatil za opravu 30 euro
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2015, 8:55)
Takze vybral som panel s tlacitkami a monitor ide bez problemov . Teraz najst taki panel na nete alebo pokazeni monitor takeho typu bude asi nemozne
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2015, 8:55)
Takze vybral som panel s tlacitkami a monitor ide bez problemov . Teraz najst taki panel na nete alebo pokazeni monitor takeho typu bude asi nemozne
-
hojko
Site Admin
Podla mna to nema vyznam, len do toho vrazas peniaze. Rovno si kup novy, za 100 eur kupis normalny 22-palcovy, pripadne si doplat a kup nieco lepsie alebo aj vacsie. Ak nemas taku hotovost, tak si skus pozicat od rodiny a splatit im to behom najblizsich mesiacov. Monitor nestoji az tak vela, ale tie patalie s tym, ktore sa okolo toho tocia, proste to nema vyznam. Ty si dal 30 eur za opravu, za prerobenie si tiez dal nieco, teraz tlacitka..., ked to spocitam, uz si mohol mat novy s dvoj alebo aj trojrocnou zarukou.
-
Daniel9911
Professional
hojko napísal:Podla mna to nema vyznam, len do toho vrazas peniaze. Rovno si kup novy, za 100 eur kupis normalny 22-palcovy, pripadne si doplat a kup nieco lepsie alebo aj vacsie. Ak nemas taku hotovost, tak si skus pozicat od rodiny a splatit im to behom najblizsich mesiacov. Monitor nestoji az tak vela, ale tie patalie s tym, ktore sa okolo toho tocia, proste to nema vyznam. Ty si dal 30 eur za opravu, za prerobenie si tiez dal nieco, teraz tlacitka..., ked to spocitam, uz si mohol mat novy s dvoj alebo aj trojrocnou zarukou.
idem kupovať nový nasledujúci mesiac zatial mi to dúfam vydrží aj bez toho predného panela, nechce sa mi do izby vláčiť 17" CRT monitor.
Ďakujem za radu
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
pisem sem nech nezakladam novu temu. takze takto. zhorela mi doska na PC a reklamoval som ju. vyreklamovali a ked prisla pc sa zapne no nenabehne monitor. nenabehne cez vga ani cez hdmi ani cez dvi, nenabehne monitor ani TV, nenabehne na integrovanej ani na externej. Ked zapojim externu divne huci ako keby sa zapla a vypla a dookola. dosku som poslal na rekamaciu znova zevraj poslali novu no moze byt vadny kus. doska sa mi vratila druhy krat vyreklamovana s tym ze nieco vymenili a je otestovana. Takze. kde moze byt problem ? napadlo ma ze v zdroji. co si myslite. Ak by niekoho zaujimalo Doska je Asus m5a78l-m/usb3, cpu amd fx-6300 , skusal som vybrat ramky, odpojit hdd. bez zmeny. monitor po napojeny na nb v momente naskoci.
-
hrban
Addict
a pípne aspoň ? máš zapojený PC speaker ?
no môže to byť zdroj, ale je možné, že zhorená doska so sebou zobrala ešte procesor alebo ramku.
no môže to byť zdroj, ale je možné, že zhorená doska so sebou zobrala ešte procesor alebo ramku.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Nemam speaker. Aj som nejaky zhanal no nenasiel som. Tusim ze prvy krat som skusal vybrat aj ram aj procak. Mohol by aspon bios naskocit na uplne prazdnej doske nie ?
-
hrban
Addict
nie. bez procesora by mal pípnuť a signalizovať chybu procesora, bez ram tiež nenabehne a mal by pc speaker signalizovať chybu ram.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Zajtra skusim zohnat speaker
-
hrban
Addict
Ja tipujem že je procesor alebo ramka odpálená. nemáš náhodou nejakú inú ramku čo by si mohol použiť poruke ? Je možné, že PC ani nepípne keďže bude viacmenej aj bez ram aj bez procesora.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Presne tak. Ani nepipol. Skusim zohnat a vymenit
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2015, 21:05)
Odisiel cpu
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2015, 21:05)
Odisiel cpu